Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon 1x45 | Song of Jigglypuff | TR Altyazılı | Online İzle
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
doğrusu güzel bir bölümdü :D çalışmanız süper olmuş ;) altyazı bile olsa güzeldi :)
Bu bölümü tv'de bende izlemiştim.TR Dublaj olarak, paylaşımız için teşekkürler, mr_hooper10 yapmış olduğun çalışmalar süper.Valla ödeyemeyiz sizin hakkınızı.
Güzel yorumlarınız için tşk ediyorum :)

Evet bu bölüm yayınlanmış daha önce tvde. Ben bütün bölümlerini izlediğimi düşünürdüm pokemonun tvde (Atvde yayınlanırken). Ama bunu hiç hatırlamıyorum. Ya aklımda kalmamış ya da kaçırmışım bu bölümü bilemiyorum artık :)

Bu aralar sınavlara hazırlanıyorum o yüzden çeviri yapamıyorum... Ama ileride devamı gelecek... 5. sezondan devam edeceğim çevirilere ;)
Sınavlarda Allah kolaylık versin, çevirilerin gerçekten mükemmel.Pokemon Filmlerini ve bazı bölümleri Altyazılı olarak sayenizde izliyoruz.Çok teşekkürler.
tam aradığım bölüm... :yourock: ama türkçe dublajlısını bulsaydın keşke google'da arıyorum arıyorum bulamıyorum :yardim: yardım edebilir misiniz ??? :pika:
(18-05-2010, 10:15 AM)megachu link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tam aradığım bölüm... :yourock: ama türkçe dublajlısını bulsaydın keşke google'da arıyorum arıyorum bulamıyorum :yardim: yardım edebilir misiniz ??? :pika:

Malesef Türkçe`si bulunmuyor.  :-\
Sayfalar: 1 2