Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 35
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Alainde ilk defa lige katılıyor sonuçta ikisininde megası var :D neden olmasın??? Ayrıca Alain kadar uydurulma bir karakter olamaz :)
Alain en azından uzun süredir pokemonlarla ilgileniyor :)
ilgilense ne yazarki? sawyerin geçmişi hakkında hiçbirşey bilmiyoruz aynısını sawyerde yapmış olabilir. ayrıca Alain kadar abartı bir karakter yok diyeceğim ama Tobias vardı o aklıma geldi :D
Bölümü izlerken bir yerlerden çöp kokusu alıyordum, meğer bölümden geliyormuş. Hiç tatmin edici savaşlar değillerdi. Hala Greninjash vs Mega Gardevoir karşılaşmasına yaklaşan bir karşılaşma görememek oldukça üzücü.
Ben de beş sayfa boyunca hakaret içerikli yorum görmeyince dayanamayıp pikachu'ya saydıracaktım ama gerek kalmadı teşekkrler.
1- Herkes istediği yorumu küfür argo kullanmadan yapmakta özgürdür
2- Herkese cevap vermemiz gerekmiyor, vermeyelim de lütfen
3- Konularda tartışmaya gerek yok birbirimize soru soracaksak özel mesaj ile yapabiliriz bunu
4-Herkes aynı düşünce yapısında değil aynı zevki de almıyor anlayışlı olmak zorundayız...

Bölüm bence güzeldi 2 tane double KO olan bir maç görmemiştim ya da belki olmuşsa da unutmuşumdur. Bölüm sonunda sadece Sceptile'ın nasıl yenildiğini anlayamadım :)
Tebrikler Ash, güzel savaştı :)
Sawyer vs Ash maçının sonunda Ash'in yorgun olması dikkatimi çekti. Gariban için kupayı almaya sürünerek gidecek diyorlar Alain'i yenerse. Yenilirse zaten Alain hastaneye uğrar Ash'in yanına kutlamalardan sonra.

İki tane beraberliğin olması iyiydi ama kolaya kaçmak gibi geldi bana. Neyse ki Goodra tür eşleşmelerine rağmen boş gitmedi. Hawlucha'nın suçu neydi sorarım size. Gariban pikachu'nun iki pokemonu devirebilmesi için gitti sanırım. Finalde de pikachu en az bir tane devirmeli. Ama mümkünse bu sefer hawlucha'nın önünden yemesin. Ne bileyim goodradan falan çalsın. Zaten %100 bozuldu(?).

Şaşırdığım greninja'nın sadece bir pokemonu yenmesi. Fire starterlar gibi olmasını beklerdim temel rakibe karşı maçta. Kim bilir belki de Alain maçında 3 tane devirir ve MCX'e düşer. Diğerlerinin armut topladığı bir maç şart. Pikachu 1 , diğer dördü 1 , Greninja 3 gibi. Gerçi Greninjanın 3 devireceği maç olursa Paul'un drapionu gibi olur greninja , Mega Charizard X de infernape. Beğenmedim ben bu senaryoyu. Eğer Ash kaybedecekse işleri zor. Ash vs Sawyer'ın tersi olacak belki de.
Ash böyle havalı laflar etmeyi nereden öğrendi?
Spoiler:
[Resim: EJvar8.png]

Sonra neden Sawyer ağlıyor XD 

Roket Takımı, Ash'in bu sefer Şampiyon olacağına inanıyor :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5