Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 35
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Şimdi japoncam olacaktı affetmez izlerdim ama benim ingilizcem lise hayatım boyunca 15 olduğu için türkçe altyazı bekliyorum :( :D bilmeden ekrana bakmaklada zevki çıkmaz en iyisi bekleyip anlayarak izlemek neyse zaten 34 ve 35 te roket takımı olmadığından çokta takmıyorum açıkçası o yüzden spoiler yemeye çalışıyorum hadi bölüm hakkında konuşunda okuyalım :)
Bölümü genel olarak sevdim ama ağaç parçalarının havada asılı kaldığı sahnelerde gülmekten kendimi alamadım. Ash-Greninja'nın o müthiş mizushuriken'inin MegaSceptile'a ve sahaya çarptığı sahne çok etkileyiciydi. O an 'Tamam, kazandık' dedim. Goodra vs Slurpuff ve Noivern vs Salamence de güzeldi. Noivern'in bir iki saldırı daha öğrenmesi ve daha hızlı ve çevik olması lazım gibi geldi bana. Oak Lab'a bırakılınca Gliscor'dan bir şeyler kapar artık  XD Serena sevinci de güzeldi öyle çığlık çığlığa bir sevinme değildi, seven bir kalbin sevinci gibi saftı.
Bölümü benim açımdan açıklıyım. Pikachu kullanılmıyordu pek Ash tarafından fazla 1 Pokemondan fazla yenecegini düşünmezdim yendi eski performanısını kazanmış görünüyordu.Sawyer Ash ile maç yaparken eğlenmiş görünüyordu belkide onun en iyi maçlarından birisi kalacaktı ve nedense bu bölümde Ash'in büyüdüğünü hissetim benim gibi düşünen varmı acaba? Noibat Salamence yenilir diyodum berabere kaldı iyi bir sonuç benim için. nedeni ise hep yenilmesi 1 kere yendiğini görmedim.Goodra benim için hayal kırıklığı oldu rahat 2 Pokemon yener diyordum  berabere kaldılar bence Ash'in yüzünden çünkü yanlış oynadı.Sceptile vs Pikachu Sceptilenin yeneceği belliydi Pikachu 2 Pokemon yendi 3.yenmesi zordu ve Mega Sceptileyi  yani tahmin ettiğim gibi oldu. Greninja vs Sceptile
harika bir maçtı. son saldırıda Sceptilenin duygulanıp ağlaması çok iyiydi harika maçtı Sawyerin hayatının maçıydı Ash'in büyüdügünü hissetim gerçekten aglamasının sebebi o maçtaki heyecan ve Ash ile yaptıgı maç yüzünden Ve kazanan Ash oldu
Ash şampiyon olup başka seneryolar dönmesi lazım yoksa yazık olur ciddiyim.

(28-07-2016, 10:36 PM)team rocket blast off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi japoncam olacaktı affetmez izlerdim ama benim ingilizcem lise hayatım boyunca 15 olduğu için türkçe altyazı bekliyorum :( :D bilmeden ekrana bakmaklada zevki çıkmaz en iyisi bekleyip anlayarak izlemek neyse zaten 34 ve 35 te roket takımı olmadığından çokta takmıyorum açıkçası o yüzden spoiler yemeye çalışıyorum hadi bölüm hakkında konuşunda okuyalım :)
Bu sendeki Roket Takımı sevgisi nerden geliyor merak ettim anlatırmısın.
Ash vs Sawyer
Spoiler:
[Resim: tumblr_ob189b8Zpw1rc3jkko4_500.gif]
[Resim: tumblr_ob189b8Zpw1rc3jkko5_500.gif]
[Resim: tumblr_ob189b8Zpw1rc3jkko3_500.gif]
[Resim: tumblr_ob189b8Zpw1rc3jkko7_500.gif]
[Resim: tumblr_ob189b8Zpw1rc3jkko2_500.gif]
[Resim: tumblr_ob189b8Zpw1rc3jkko1_500.gif]
[Resim: tumblr_ob189b8Zpw1rc3jkko6_500.gif]
Zevkli bir bölümdü. Pikachu paslanmadığını gösterdi. Goodra tip dezavantajına rağmen oldukça iyi savaştı. Final için sabırsızlanıyorum doğrusu..
Gerisi hikaye de ash-greninja vs mega-sceptile efsane iyiydi. Ash-Greninja yakında da Narutoya evrimleşecek gibi, kage bunshinlerin rasen shirukenlerinin birleşmesi gibi (adını unuttum) Ash-Greninjanın da double team'li water shiruken'ini gördük. Yakında başka suiton no jutsu'larla ash-greninja görmek isteriz :D
Şahsi fikrim Sawyer'i zar zor yenen Ash'in,Alain'i yenmesine zerre ihtimal vermiyorum.
(29-07-2016, 02:22 AM)ultraslan404 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şahsi fikrim Sawyer'i zar zor yenen Ash'in,Alain'i yenmesine zerre ihtimal vermiyorum.

Neden? Sawyer güçsüz bir eğitmen değilki.. Alainle kapışsa 3 pokesini elerdi en az.
Final maçında anime animasyon anlamında şu ana kadar ki nirvanasına ulaştı.Pikachu'nun Aegislash'i elemesi de başta zorlama gelmişti ama yine de dahiyaneydi.Diğer teklilerde iyiydi ama iki tane beraberlik üst üste biraz zorlama oldu.Şimdi üşeniyorum kurgulamaya ama pokelerden en azından birini kaydırıp iki pokeyle karşılaştırabilirlerdi.Ama zorlamaya gerek yok, Sawyer'in gözünün yaşardığı sahne başta olmak üzere muh-te-şem bir bölümdü.
(29-07-2016, 02:25 AM)raiçuuu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-07-2016, 02:22 AM)ultraslan404 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şahsi fikrim Sawyer'i zar zor yenen Ash'in,Alain'i yenmesine zerre ihtimal vermiyorum.

Neden? Sawyer güçsüz bir eğitmen değilki.. Alainle kapışsa 3 pokesini elerdi en az.


Sawyer bana göre uydurulmuş abartılmış karakterden başka bişey değil pokemon dünyasında hiç kimse ilk yolculuğa çıkar çıkmaz yarı finale kadar çıkamaz.Eminim Sawyer'in yaşı kadar Alain'in mega gömmüşlüğü var :)(Ash bile en sonunda 6.nesilde finale kadar çıkabildi yani)
Sayfalar: 1 2 3 4 5