Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 27
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Nasıl bolümdü düşünceleriniz? Ashin yenilecegi belliydi Pokemanlarda iş yok hele şu Talonflame Talonflame degil Balonflame oldu resmen Ash Kendini düzeltemezse ligde çok agır bi yenilgi yaşıcak ve Greninjanın maçta kaybetmesini kendisinde buluyor psikolojik bulanıma girebilir sizin yorumlarınız nelerdir?
Snowbelle Gym Battle! Battlefield of Ice!!




[Resim: aEPvB5.png]





[Resim: y42Wny.jpg]
Bölümün özeti.

Bölüm ismini de değiştirip "terörist avalugg" yapsınlar. Terör estirdi çünkü. 
Durum hiç iyi değil...
(19-05-2016, 02:26 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][Resim: y42Wny.jpg]
Bölümün özeti.

Bölüm ismini de değiştirip "terörist avalugg" yapsınlar. Terör estirdi çünkü. 
Kesinlikle ve daha 3.Pokemonu görmeden 3.Pokemonu Ne acaba.
Hawlucha reyiz dumur etti hepimizi..
Bölüm bize şunları gösterdi



Spoiler:
Şu Ash-Greninja olayına Ash önümüzdeki bölüm itibariyle ısınacak ve şovlara başlayacak
Avalugg merkez patlıyor herkes
Serena yine bi hi bile demedi triplerine devam edecek
 
Hawlucha beklentinin üzerinde bir performans gösterdi talonflame hakkında denecek bir şey yok önceki performanslarının hatırına ash yenilmesi çok iyi oldu yanlış anlamadıysam bu çocukta ilk kez bir kıskançlık ve kendini başka biriyle kıyaslama oldu bu durumada ash-greninja neden oldu bu tartışılmaz. Sawyerin sonda gitmesi ve bıraktığı ayak izleri bir nevi bir mesajdı başlangıçta ash'in ayak izinden yürüyen sawyer'dı ancak bu durum değişti. En çokta sawyer'in son sözlerini merak ettim. Ah serena kendi kendine triplerdesin. En çokta bu sawyer avaluggu hanngi pokemonla yendi onu merak ettim. Haftaya greninja ash'i bulmak için zyagarde %10 ile ormanı talan edicek belli oldu :D Bölüm mükemmeldi son söz.
Ve Avalugg, diğer adıyla masa pokemon , şu ana kadarki bütün gym maçlarının içinde en büyük şovu yaptı. Önceden pikachu'lu bir bölüm vardı rakibi tek başına devirdiği gymde ama tmnk bile hiç bir şey yapamadı. yerinden oynamadan Ash'i devirdiğini hesaba katarsak bence ufaktan bırakalım Ash'in ligi kazanacağına dair umutları.

Ash'in maçın ortasında canı acıyor tek umursayan Sawyer.

Hakem'in sesi donuyormuş gibiydi. Ve buzdan tahta o adam oturuyor ya ben üşüdüm izlerken -_-
Ash kendini kaybedince Greninja da kendini kaybediyor. Sawyer Ash'i kötü etkiledi. Rozeti de onun yüzünden kazanamadığını düşünüyorum. Talonflame'e sadece kaybettirmek için yazılmış maçı :) Stone Edge'den tek yememesi bile başarı sayılabilir aslında. Hawlucha iyiydi. Bu Abomasnow büyük ihtimalle Mega evrimleşecek olan Abomasnow ve Hawlucha onu yendi. Bunu da küçümsememek lazım. 

Haftaya @delpiero'nun dediği gibi şampiyonluk hikayesi başlıyor. Bölüme göre değil de verilen mesajlara göre her bölüm beni daha çok inandırıyor buna. Bölüm zaten çok güzeldi. Her bölüm daha etkileyici oluyor :)
Sayfalar: 1 2 3 4