Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 27
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Şampiyonu son derecede zorlayan bir Ash e noluyorsa 2 maçtır üst üste kaybediyor anlamış değilim ancak bölüm açılışında Ashin Greninjayı kaybedip daha güçlü hâle gelindiği sıradayız sanırım. Bölüm güzeldi ancak Ashin pokemonlarının bu kadar kolay kaybetmesi sanırım Ashin bişeyler kaçırdığı yönünde sıkı eğitim zamanları başlıyor sanırım Ash infernapein blaze i gibi Ash-Greninja formunua kontrol etmeyi öğrenince dehşet birşeyler ortaya çıkacağına inanıyorum :)
(19-05-2016, 05:09 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ve Avalugg, diğer adıyla masa pokemon , şu ana kadarki bütün gym maçlarının içinde en büyük şovu yaptı. Önceden pikachu'lu bir bölüm vardı rakibi tek başına devirdiği gymde ama tmnk bile hiç bir şey yapamadı. yerinden oynamadan Ash'i devirdiğini hesaba katarsak bence ufaktan bırakalım Ash'in ligi kazanacağına dair umutları.

Ash'in maçın ortasında canı acıyor tek umursayan Sawyer.

Hakem'in sesi donuyormuş gibiydi. Ve buzdan tahta o adam oturuyor ya ben üşüdüm izlerken  -_-

Nereden çıkardın sadece Sawyer'in umursadığını Ash orada can çekişirken Serena acısından ölecekti kız Shout ve 28. bölüm fragmanında da gördüğümüz gibi diğer bölümde de sadece onu düşünüyor yazık la kıza boşa harcıyor kendini Ash odunu için Shout
En çokta kafama sawyer awaluggu nasıl yenmeyi başardı o takıldı :D
Ash resmen yamuldu yav
Spoiler:
[Resim: pPvy4m.jpg]
Shout Shout Shout Shout bu ne ara oldu yav sende de ne göz var :D
Ash'i son maçlarda olanlar etkiledi. Greninja'yı oynadığında daha bir tereddütle girmeye başladı. Önce Sawyer maçında bir şeyler oldu bu sefer bu maçta. Bayılıp durmasının da olan olayı anlamlandıramamasının da bir etkisi var. 2 ağır yenilgiden sonra gelecek bölüm Zygarde'ın da yardımıyla bunu aşacak ve sonrasında göreceğiz onu. "Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır"

Gym'de bir sürü Bergmite varmış. Gym Leader bizim Ash'e bir tanesini ödünç verse aslında çok güzel olur. Gym eğitimi almış ve güçlü bir tne ilaç gibi gelebilir. Hem avalugg'a gelişme süreci erken olur.
Gözlerim doldu :(
Bende yeni izledim akşam veya gece izlemeyi daha zevkli buluyorum.Bölüm çok güzeldi ama :'( :'( Yine olmadı ya :(
Kurbağa tanka yenildi ya. Kimi haşlıyor kimisi donduruyor. :D
Gayet güzel bir bölümdü Avalugg'u ilk gördüğümden beri çok sevmiştim bu bölümde de kanlı canlı görünce daha da çok sevdim muhteşem bir Pokemon.Tuhafıma giden 2 şey var birincisi Ash yenildi diye zevk alan arkadaşlar var merak etmeyin Ash bir iki maçla çökecek adam değil, ikincisi bir zamanlar Ash'e Avalugg lazım yakalarsa ne güzel olur denildiğinde bazı arkadaşlar yok efendim Ash'in eli jet gibi hızlı yavaş Pokemon'a ihtiyaç yok diye söyleniyordu şimdi Avalugg'a tapıldı resmen, ee yani hayran olunmayacak bir Pokemon değil eminim şimdi bir çoğunuz Ash'e bir tane Avalugg istiyorsunuzdur ben aşırı istiyordum hala da istiyorum :) Bunlar dışında söyleyecek bir sözüm yok her zaman galibiyet olacak diye bir kural yok arada mağlubiyet de olacak, olacak ki tadı olsun :)
Şaka maka Ash'e en öok istediğim pokémonları art arda gördük. Önce shiny "tam yakalamalık" Phantump gördük. O kadar güzel bir pokémon olurdu ki tür variasyonu sağlardı ve eğlenceli bir kişilik katardı. Sonra Sawyer'ın Clawitzer'ını ve ne kadar güçlü olduğunu gördük. Şimdi de Avalugg'un ihtişamına tanık olduk. İşi bana bıraksalar çok ihtişamlı bir takım çıkarırdım bizim Ash'e. En çok da yitip giden shiny Phantump'a yanıyorum. :(
Sayfalar: 1 2 3 4