Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon XY&Z Bölüm 23
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(21-04-2016, 11:18 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni nesile güçlü kaçar. Büyük ihtimalle ninja köyünde en güçlü ninja ,pokemon , kurbağa olmak için eğitime kalır. Charizard'a benzer ama daha iyi. -_-

Hahahaha güzel espri. Greninja potansiyeli olan bir pokemon ama şu an Charizard'tan ileri bir seviyede olması söz konusu olamaz. Şu an ki seviyesi Glalie civarı. Yemesi gereken 40 fırın pokepuff ve alması gereken çok uzun bir eğitim var.
Pokemon konusunda asla şaka yapmam XD

Tekrar o kasvetli konuya dönmek istemem ama şu anda Ash'in bir çok pokemonu greninjaya dokunamaz bile. Özellikle tip zayıflığı olanların hiç şansı yokken en büyük tehdit gibi bakan Sceptile'ı bile dayanamaz karşısında. Ama Greninja iki hafta daha snorlax, muk gibi defansif pokemonu yenemez. Pikachu'yu yenemez o ayrı. Yani zorlamazlarsa. Küçümsemeyelim greninja'yı. TMNK formuna girmeden Hain Alain'in Mega Charizardını yenemese de zorluyor ki kabul etmesem de güçlü .
Bende kıyaslama yapmayı sevmem fakat Greninja sadece Ash-Greninja formundayken Sawyer'ın Sceptile'ını yendi. Sawyer daha dünkü çocuk. Kısacası bir tane büyük maç kazanamadı. Tip dezavantajı olan Infernape Blaze yeteneği aktifleştikten sonra Ash-Greninjayı yener. Küçük kurbağa küçük kurbağa değil ama büyük te değil orta seviyelerde.
Ash in rüyası greninjanın geçmişinden dolayı bence benide bırakır gider mi korkusu başladı ama greninja ash e böyle bir şey yapmaz en azından böyle umuyorum. Yakında bu sorunları ikisi arasında çözer zaten. Hem bir taraf birini bırakırsa bu Ash olur bidaki sezon Oak ın labta yeri hazır :P şaka bir yana benimden içimden bir ses ninja köyüne bırakacak diyor böyle bir pokemon labta beklemez çünkü. Bırakırsa da böyle güçlü pokemonu harcamış olacak. En azından battle frontier gibi 1 sezon daha bu kadro devam ederse tadından yenmez.
harika bölümdü asıl macera bundan sonra başlıyor galiba
(24-05-2016, 06:37 PM)darkrai26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]harika bölümdü asıl macera bundan sonra başlıyor galiba

Biraz geri kalmışsın şuan 28.bölüm çıkcak macera gayet iyi gidiyor :)
(24-05-2016, 08:03 PM)scorpion2045 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-05-2016, 06:37 PM)darkrai26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]harika bölümdü asıl macera bundan sonra başlıyor galiba

Biraz geri kalmışsın şuan 28.bölüm çıkcak macera gayet iyi gidiyor :)
Arkadaşımız altyazıya göre gidiyor sanırım. Altyazıyı takip eden arkadaşlarımızın eski konulara yorum yapmaları güzel bence. Umarım daha çok yaparlar, farklı görüşler görürüz. Zaten çok da geriden gitmiyor altyazı 3-4 bölüm. 4 haftalık konunun hortlamasının da sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum :)
Sayfalar: 1 2 3 4