Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon XY&Z Bölüm 23
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Benim Alain ve Ash'in iki karşılaşmasında da gözüme takılan bir şey oldu iki maçta da Alain Thunder Punch Kullanıyor ve Ash Water Shuriken protean yeteneği olduğundan baya etkisi oluyor insan iki kere aynı hamleyi yer mi hiç ya ? :D

Ash'in bayılmasını da normal buluyorum çünkü artık yavaş yavaş ustalaşmaya başlıyacaklar Tmnk konusunda filan ve bence o rüyanın devamını her bayıldığında göreceğiz ve en sonunda bayılma bittiğinde zaten ustalaşmış olacaklar (sadece bir tahmin)
Ash'bu sefer baya zorladı buda geliştiklerinin kanıtı çok alakasız da olabilir bilmiyorum ama bir kas nasıl ağrıdığı zaman gelişiyor demekse bence Ash'in de bayılmasını birbirine yakın buluyorum

Alain Lige katılırsa ki katılabilir çünkü ligde de mega evrim kullanan olacak sonuçta Alain'de Mega Evrim konusunda uzman olmak istiyor baya sıkı bir lig olur zaten gayet zorlayıcı olacağını tahmin ediyorum Alain Olmadan birde o da gelirse UHC (Ultra Hardcore) lig izleriz.

Noivern in kaybetmesi onun daha tecrübesiz gelişmemiş olduğunu gösterir ama bu durumda tür zayıflığı ile kaybettiyse Snowbelle de de kaybetmeli yoksa saçma olur ama büyük ihtimal snowbelle 2 pokemon diye bir şey duymuştum forumda bende tam bir şey bilmiyorum
(21-04-2016, 10:20 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Az önce Youtube'da okuduğum bir yorum. "Greninja'nın Protean Yeteneği sayesinde daha iyi savunma yapabildiğini ve saldırıları daha etkili kullanabildiğini düşünüyorum. Ayrıca Ash'in Mega Evrim'den farklı ve güçlü olabilecek bir evrim veya dönüşüm olan Ash-Greninja'yı kullanması güzel. Ancak Greninja'nın sürekli veda-sırt dönme ile ön planda olması (daha doğrusu opening ve son bölüme göre demek istemiş bu kişi) Greninja'nın bu dönüşümü belli bir zamana kadar kullanabileceğini yani geçici olabileceği düşündürüyor" gibi bir şeyler demiş. Yani bu Ash-Greninja geçici olabilir. Kahramanlık yaparak Team Flare olaylarında kendini feda etme, veya diğerlerine liderlik edip savaşı kazanmadan sonra olası bir Sanpei ve ağabeylerinin görünümü ile Ninja öyünde bile kalabilir. Çünkü ilk orada görülmüş bir olay ve Ninja Köyü arka planda kalacak bir yer değil bence. Hamlelere gelecek olursak Cut'ın bile sağlam etki edebilmesini geçtim, Dragon Claw, Thunder Punch, Flamethrower yiyor yok yığılmıyor yere. Neden? Çünkü hangi hamleyi kullansa o tip'e dönüyor. Yani genelde Normal ve Uçan tip'e dönecek. En çok işe yarayan, kullandığı saldırılar Aerial Ace ve Cut. İlginç ve mantıklı teoriler, yorumlar var. Greninja'nın sırtındaki Shuriken için de şimdiden belirtiler başlamış. Hatta ilk dönüştüğü bölümde de hafif belli oluyormuş ama bu bölüm sırf bu sırt Shurikeni'ne odaklanılmış.


Spoiler:
[Resim: u0ttt.jpg]
  
Greninja'yı Ninja Köyü'nde bırakmak gibi bir hareket yapmazlar umarım. Bana da o sırt dönme sahnesi nedeniyle kendini feda edecekmiş gibi geldi. Böylece Greninja'yı Pallet Kasabası'nda bırakmaya da gerek kalmayacak. :( 

Bunun dışında Greninja Thunder Punch'ı yemeden hemen önce Water Shruiken kullanıyor hem de bu saldırı boşa gidiyor, tamamen gereksizdi . O sahneyi gördüğümde Greninja sırf yere yıkılsın diye tekrar su tipine döndürdüklerini düşündüm. 

Bir de daha önceden ilk maçta Flamethrower'dan sonra Greninja zorlanıyordu sanırım sen yazmıştın. Tekrar bölümü izlediğimde özellikle dikkat etmiştim Greninja Cut kullanıyordu ( en azından su tipinden çıkıyordu) . Şu an sadece umut ama Greninja'nın yeteneğinin Protean olduğu konusunda ümitliyim.
Snowbelle'nin rövanşı olacak yüksek ihtimal. Pokedex listesindeki ufak bir kaymadan dolayı bütün tahminleri ona göre ayarlamıştık oysa biz XD 

Protean yeteneğine çok takılmamak lazım, anime oyun gibi işlemiyor ama Protean yetenekli çıkmasını ben de isterim. Yani bu tarz düşünülmüş şeyler hoşuma gidiyor işe yararlılığından çok. Kanat oluşumu ise güzel bir detaymış. Fark etmemiştim hiç.

Youtube'da gördüğüm hoşuma giden bir yorum :D :
[Resim: pzpNmz.png]
@_Erdi_ Bence XY&Z 13ü bir daha izle. Puni-chan hiç saklanmıyor ve göründüğü her sahnede Alain da görme fırsatı buluyor yani. Pis pis baktığı sahneyi de bulamadım bir ekran görüntüsü atar mısın?
(21-04-2016, 11:09 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@_Erdi_ Bence XY&Z 13ü bir daha izle. Puni-chan hiç saklanmıyor ve göründüğü her sahnede Alain da görme fırsatı buluyor yani. Pis pis baktığı sahneyi de bulamadım bir ekran görüntüsü atar mısın?

Bölüm sonundaki sahne:
[Resim: QBozQZ.png]
[Resim: Xkr3dk.png]

Onun dışında XY&Z 13'te sadece savaşı izledi o da merakından herhalde. Alain Puni-chan'ı görmedi yani. Puni-chan da beni görsün diye kasmadı. Ama dediğim gibi Puni-chan daha ilk gördüğünden beri sevmedi Alain'i.
Bu arada Greninja Oak labına fazla. XD Yanına da alması mantıksız olur sonrasında. Yeni nesile güçlü kaçar. Büyük ihtimalle ninja köyünde en güçlü ninja ,pokemon , kurbağa olmak için eğitime kalır. Charizard'a benzer ama daha iyi. -_-
Yada Sycamore'un Lab da Mega Evrim konusunda araştırma için kalabilir
@_Erdi_ O gizlenme Alain için değil ki. İlk bölümden bir kızın çantasında ve daha yeni kaçmış labdan gizlenir tabii. Bu bölüm özellikle gizlendiği gösterildi bence. Alain disinda herhangi birinden gizlenmedi XY&Z 14ten beri.
Gizlenme değildi o bölümdeki sen de bir daha izlemelisin bence. Öfkeli öfkeli baktı ilk bölümden, kaşları çatık. Puni-chanı bu kadar kuşkulu ve sinirli hiç görmemiştik
@_Erdi_ Dik dik baksa anlarım da sağa-sola bakıyor orada. Nereden bilsin o zamandan Alain'ı? Neyse bana göre böyle, sana göre öyle. 
Sayfalar: 1 2 3 4