Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bilgi Yarışması- Kanto Etabı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Ahaha bundan sonraki yarışmalar için stat ezberlemeye başlasak, hangi Pokémon, hangi lvlda hangi saldırıyı öğreniyor baksak mı ne yapsak şimdiden :D Sonra lazım oluyor böyle :D  
Spoiler:
Salladığım soruların doğru olup kafadan yaptığın sorunun yanlış olması. Ahahahah
Spoiler:
1- Advanced Generations
2- Wartortle
3- 
4- Ne??? Sahip olmadığı tüm türler mi?
5-Advanced generations 45.bölüm

Yalnız ben de izitraz ediyorum teknik olarak verdiğim cevap (glitch pokemonlar da pokemondur türleri ve pokedex sayıları var.) doğru değil mi?Ayrıca Porygon2 ve Porygon Z _Erdi_'nin dediği gibi 1.jenerasyonda değil.Porygon'un kendisi ise çıktı.
Ben soruda 1. jenerasyondan çıkmayan pokemonlar demedim ki. Animede görülmeyen dedim. Porygon2 ve porygonz'nin hangi jenerasyondan oluşu fark etmiyor. O soruda şöyle yapalım diyorum: Soruyu bilenler kimin puan alması gerektiğini yazsınlar.Kabul mü?
Kabul ^^
Ama red demen tuzaktı soruda. Yani direkt animede gözükmeyen pokemonlar demen gerekiyordu. Eğer red oyununda dersen direkt birinci jenerasyon oluyor teknik olarak. Neyse sonucun değişmesine gerek yok, benim için böyle en azından :D Ben önümüzdeki sorulara bakalım diyorum.
Soru yanlıştı. Bence cevap hiçbiri falan olmalıydı.
Soru hatasından ya da açığından dolayı puan verilseydi Erdi'nin puan alması gerekiyordu cevabıyla bana göre ama şu ana kadar bir iki iptal soru hariç öyle sorulardan puan alamadık . KiiroDora'nın cevabına gelirsek ben öyle bir soru da glitch cevabının olmaması gerektiğini düşünüyorum. Türü var , pokedex numarası var savunması da pek olmamış bence :D cevap glitch çıksa ben sorunun çok kalitesiz olduğunu düşünürdüm açıkçası , çünkü cevap istemekten çok hile yapma amacı olurdu. KiiroDora'nın cevabı doğru kabul edilirse de bu sefer Erdi'ye de haksızlık olmuş gibi düşüneceğim o yüzden şu anki durum iyi gibi.
Bence son sorduğun sorunun cevapları açıklansın (.D Benim için haksızlık yok iki türlü de. Bundan sonrası için tek isteğim daha önce de belirttiğim gibi soruların sağlıklı seçilmesi, istenilen şeyin düzgün bir şekilde ifade edilmesi ve soruda sadece sorulmak istenilenin sorulması. Eğer düşündüğün şeyi anlatmada zorlanıyorsan direkt aklından geçeni yaz, uzun da olsa. Sonra onun yerine doldurmaya çalıştığın kelimeler biraz sıkıntı yaratıyor Angel Red örneğinde olduğu gibi. Oyun örneği vermen (Red'de yakalanır demen yani :D ) gereksizdi yani. Direkt hangi Pokémon animede gözükmemiş diyebilirdin. Bazı gereksiz detaylar bile kafa karışıklığına sebep olabilir.
(06-04-2016, 08:20 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Soru hatasından ya da açığından dolayı puan verilseydi Erdi'nin puan alması gerekiyordu cevabıyla bana göre ama şu ana kadar bir iki iptal soru hariç öyle sorulardan puan alamadık . KiiroDora'nın cevabına gelirsek ben öyle bir soru da glitch cevabının olmaması gerektiğini düşünüyorum. Türü var , pokedex numarası var savunması da pek olmamış bence :D cevap glitch çıksa ben sorunun çok kalitesiz olduğunu düşünürdüm açıkçası , çünkü cevap istemekten çok hile yapma amacı olurdu. KiiroDora'nın cevabı doğru kabul edilirse de bu sefer Erdi'ye de haksızlık olmuş gibi düşüneceğim o yüzden şu anki durum iyi gibi.

Ben _Erdi_'nin cevabı yanlış demedim ki???Sadece teknik olarak benimki de doğru dedim.Puan istediğimden değil :(
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8