Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Pokémon ? Magearna İnceleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Filmde Mega Evrimler var. Kesin bir ilişkisi olacak. Hele o kotunun elindeki sopa resmen Mega Evrimin sembolune benziyor ust kismi. O Shiny Gardevoir Peri/Psisik, Alakazam Psişik ve Gengar da Hayalet olduğuna göre Magearna başka tipte olabilir. Çelik kesin gibi ama diğer tipi ne olur tahmin edemedim şimdi. Volcanion'un Ash ile yakın olması Magearnanın da Clemont ile yakın olabileceği ihtimalini arttırıyor. Mekanik-robotik olması ve posterde ışıldayan gözlerle ona bakan Clemont'u görünce mantıklı geliyor.
Magearna'nın içindeki soul heart mega evrim geçirmesini sağlayacak sanırım.Formdan ziyede Diancie gibi mega verirler bence buna.Tıpkı Rayquaza'nın mikado organı gibi soul heart da Magearna'nın mega taşsız evrimleşebilmesini sağlayan bir mekanizma olabilir.
Magearna Diancie'nin mewtwosu diesim var. Ama şu heart soul bana HG/SS dışında bir şey çağrıştırmıyor.Ama başka cihazlara da can verebileceği tartışılıyor. Rotom gibi bir şeyler olabilir. Mega evrim yerine böyle bir şey yapabilirler.


Magerna ile ilgili çok değişik teoriler var. O vücudunun orta kısmı olsun, Azoth-AZ ilişkisi olsun...

En ilginç olan da bu benzerlik gibi geldi bana:
Spoiler:
[Resim: 6PZX5N.jpg]

Konu adı değişebilir bu arada. Forumda biri Magearna diye arama yapsa konu bulamayacak :D 
Magearna'nın Çelik/Peri tipi bir Pokemon olduğu açıklanmış.
Yalnız...

Acayip Klink'e benzettim ben bunu.
 Tebrikler! Geleceğin yeni Genwunner'ı seçildiniz :D . Gerçekten pokemonları birbirine benzeten insanlar büyük bir hayal gücü taşıyorlar. Klink'le dikkatli bakınca da bakmayınca da çıkan birçok fark var. Leipard'a Dratini,Persian ve Gengar'ın karışımı der gibi oldu biraz.


 Magearna yada Magiana hayran olacağım türden bir pokemon. Bundan ya Sanayi ya Fransız devrimi çıkar :D . Şaka bir yana kulakları vb. Diancie'nin taşlarından yapılmış gibi. Diancie'nin ailesinde büyük bir boşluk vardı, iyi oldu. 
Bence çok sevimli de trailerdaki Attack on titansa sahnesinden sonra ruhumun en derin noktalarını deşerek bakıyor o there are no strings on me bakışlı Astro Girl...

Ve evet bir yorumumda daha pokemon dışında elli şey hakkında konuşarak ah gitti cümle. Dört kelimeden sonrası olmuyor =P
(14-04-2016, 01:08 AM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Tebrikler! Geleceğin yeni Genwunner'ı seçildiniz :D . Gerçekten pokemonları birbirine benzeten insanlar büyük bir hayal gücü taşıyorlar. Klink'le dikkatli bakınca da bakmayınca da çıkan birçok fark var. Leipard'a Dratini,Persian ve Gengar'ın karışımı der gibi oldu biraz.


 Magearna yada Magiana hayran olacağım türden bir pokemon. Bundan ya Sanayi ya Fransız devrimi çıkar :D . Şaka bir yana kulakları vb. Diancie'nin taşlarından yapılmış gibi. Diancie'nin ailesinde büyük bir boşluk vardı, iyi oldu. 

Sen bana Genwunner mı dedin şimdi? Kalbimi kırdın cidden :( Ne bileyim aklıma direkt Klink geldi bunu görünce.
 Pardon kırma amaçlı söylememiştim. Hesabın bana o Liepard mevzusunu hatırlatıyor başkasıyla yaşadığım. 
Sayfalar: 1 2 3 4 5