Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Pokémon ? Magearna İnceleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(12-02-2016, 07:29 PM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Diancie'ye çok benzettim,çok benziyorlar.

[Resim: 92JG4o.jpg]
Her taşın altından AZ çıkmasını bekler olduk, çıksın şu adam artık ortaya. AZ yapmış olabilir aslında. Malum "it's been 3000 years..." 500 yıl önce de yaşıyordu teknik olarak :D Ama niye Floetta'sını kaybettikten 25 asır sonra yapmış olabileceği merak konusu. Ama AZ ile AZOTH benzerliği beni benden aldı. Bu arada aklıma geldi; Pokémon yapımcıları da artık isim bulamıyorlar, bir ya da iki harf kullanarak yeni kelime, yeni isim türetmeye çalışıyorlar. Önce N, şimdi AZ... Sırada ne var acaba? -_- İkisinin de 'tuhaf' karakterler olması cabası.
Ben mekanik olarak kapandığında top gibi olmasından dolayı Bakugan'a benzettim
. Diancie ile olan benzerliğinin yapımcıların bila inkar edemeyecekleri seviyede olduğunu göz önünde bulundurursak onunla akraba olması muhtemel. 
(12-02-2016, 09:38 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokémon yapımcıları da artık isim bulamıyorlar
Ne yapsınlar artık adamlar o kadar sene çalıştılar ve bıktılar -_- gerçekten AZ ne ilk duyduğumda çok şaşırmıştım o ne yani öyle :))
(12-02-2016, 09:38 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her taşın altından AZ çıkmasını bekler olduk, çıksın şu adam artık ortaya. AZ yapmış olabilir aslında. Malum "it's been 3000 years..." 500 yıl önce de yaşıyordu teknik olarak :D Ama niye Floette'sini kaybettikten 25 asır sonra yapmış olabileceği merak konusu. Ama AZ ile AZOTH benzerliği beni benden aldı. Bu arada aklıma geldi; Pokémon yapımcıları da artık isim bulamıyorlar, bir ya da iki harf kullanarak yeni kelime, yeni isim türetmeye çalışıyorlar. Önce N, şimdi AZ... Sırada ne var acaba? -_- İkisinin de 'tuhaf' karakterler olması cabası.

Anca atlatmıştır Floette'nin ölümünü :)
Sadece Volcanion ile değil kesinlikle Diancie ile bağı var. En azından yapım aşamasında Diancie'nin eteğindeki taşlardan kullanıldı veye Diancie ile bağı olan Carbink'le de bağı olabilir. Pokémon pokémona bu kadar benzemez. İlk nesilde daha başlangıç safhası olduğu için Cloyster-Gastly Gengar-Clefable benzerliklerinin çizerlerin stilinden kaynaklandığını düşünmüşümdür. Ama bu pokémon kesinlikle bilinçli olarak Diancie'ye benzer çizilmiş. Dediklerinizden kesinlikle 7. nesil pokémonu olmayacağını çıkardım zaten. Sanayi Devrimi referansını da beğendim. Carbink kömür Diancie elmas doğal yollarla oluşmuşlar bu da metal olduğundan yapım olması da mantıklı. Volcanion buhar pokémonu buradan da bağlantı var. Bekleyip görelim altından ne çıkacak bakalım.
Yapımcılar yeni oyunun Pokémon Z ya da Pokémon XZ/YZ gibi kolay tahmin edilebilir bir şey olmadığını söylemişlerdi. Yeni oyunun maskotunun bu Pokémon olabileceğini düşünüyorum.

Announcing; Pokémon Magiana Version :D
Belki de Magiana ile alakalı olarak geçmişte geçecek bir oyun olur :D
@Firebender Magiana bence de Kalosun son pokemonu olabilir. Bir daha ki filmde büyük ihtimal sadece Mewtwo X olur yeni efsane gelmez diye düşünüyorum.
Bir de Magiana'yı competitive açıdan düşünelim.Muhtemelen Çelik/Peri veya Çelik/Psişik olacak . Ability'si Magic Guard olabilir veya Filter olabilir.
Eğer fiziksel ise Shift Gear+Gear Grind+Play Rough gibi bir kombinasyon yapılabilir. Eğer special ise Stealt Rock'çulara, Thunder Wawe'cilere karşı Magic Coat kullanarak bu hareketleri geri karşı tarafa püskürtebilir . Moonblast , Calm Mind ve Flash Cannon gibi movelarla kullanılabilir.Ancak ben Magiana'yı defansif bir Pokémon olarak beklediğim için Magiana'ya şuan Şu move set'i düşündüm:
Magiana @ Leftovers
Ability: Magic Guard
EVs: 204 HP / 248 Def / 56 SpD
Calm/Careful Nature
- Wish
- Moonblast/Play Rough/Psyshock
- Protect
- Heal Bell/Toxic
Peki ya siz Magiana'nın nasıl kullanılacağını düşünüyorsunuz?
Sayfalar: 1 2 3 4 5