Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 14
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Pokémon XY&Z Bölüm 14


[Resim: jVZ6a9.jpg]

[Resim: orvVmQ.jpg]
Yani konusunda tartışmıyorsunuz bölümü bari yanlış şeyler paylaşmayın.Eğer Alain'ın Zygarde yakaladığını sanıyorsanız öyle bir şey yok -_-
Bölümü izlemedim ama şöyle bir şey diyeyim. Eski düzen daha iyiydi. Spoiler içerisinde yorum yapıyorduk ve ayrı konuda link paylaşıyorduk, yeni xy bölüm bilgilerinde paylaşmıyorduk. O şekilde spoiler meselesini de önlüyorduk biraz.
Alain şov devam ediyor söyleyeceklerimi zaten söyledim XY&Z Anime Sohbet de o yüzden fazla konuşmayacağım tek temennim Alain'ın bir an önce yenilmesi.

(11-02-2016, 05:51 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yani konusunda tartışmıyorsunuz bölümü bari yanlış şeyler paylaşmayın.Eğer Alain'ın Zygarde yakaladığını sanıyorsanız öyle bir şey yok -_-

Yani sorun Alain'ın yakalayıp yakalamaması değil sorun Alain'ın her taşın altından çıkması görüşümü belirttim sadece ve hem bu konuyu görsem buraya yazardım görüşlerimi bu seferlik gözümden kaçtı görmedim neyse sen de haklısın zaten söyleyeceklerimi söyledim daha da uzatmayacağım.
(11-02-2016, 05:55 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bölümü izlemedim ama şöyle bir şey diyeyim. Eski düzen daha iyiydi. Spoiler içerisinde yorum yapıyorduk ve ayrı konuda link paylaşıyorduk, yeni xy bölüm bilgilerinde paylaşmıyorduk. O şekilde spoiler meselesini de önlüyorduk biraz.

Eski düzende spoilere dikkat etmiyordu ki herkes.Gidin bakın mesela bir sürü örneğini görürsünüz eski konularda.Ayrıca link geldiğinde konu açmaya çalışılırken bir sürü yanlışlıklar oluyordu.Bunlara hep beraber şahit olduk daha fazla açıklamayacağım:
https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=13117
Şu anki format serebiideki gibi.Bölüm konusu ve altına bölümün yorumları.Bence böylesi daha iyi.Spoiler yemek istemeyenin tek yapması gereken bölümün konusuna bakmamak.

Ama çok isterseniz eskiye de döneriz, tek bir başlık altında her şeyi karman çorman da paylaşırız daha da eskiden yaptığımız gibi.Benim için hava hoş zaten bölümleri genelde birçoğunuzdan önce izlemiş oluyorum.Benim derdim arkadaşlarımızın spoiler yememesini sağlamak.
Alain zaten yenememiş Zygarde'ı maç bitmeden önce Team Flare Zygarde'a silahlarla saldırmış. Stat açısından düşünürsek Mega Charizard X'in statları da yüksek. Ortada geçmesi normaldi maçın. Alain'in çok abartıldığını düşünüyordum ben de ama dün Act2 ve Act 3ü izledim tekrar. Alain gerçekten çalışıyor ve hakediyor güçlü olmayı. Greninja'yı neden ezdi çünkü Greninja yeni evrimleşti ve gücünün farkında da değiller. Ama Alain'in çok güçlü olması umarım Ash'in onu yerle bir edeceği gerçeğini değiştirmez. Çünkü XY&Z'de Ash'in her serideki gibi hiçbir zaman yenemeyeceği bir karakter görmek istemiyorum.

Bunun dışında yeni endingi sevdim özellikle Wobbuffet kısımlarını :D Roket takımı önemli bir rol oynayacak gibi gözüküyor. 
Benim için de fark etmiyor ama son 3-4 bölümde biraz karışıklık oldu sanki. Serebiide aslında şöyle: İleriki bölümlerin ayrı ayrı konuları önceden açılıyor ve tahminler, yorumlar orada yapılıyor, sonra da bölüm yayınlanınca o konu kilitleniyor. Bence bizim eski düzen daha iyi, bunu demek istedim.
Anlamadığım nokta her bölümün konusu ayrı o bölümle ilgili konular olaylar spoilerlar o konuda konuşuluyor yani arkadaşlar spoiler yemesin diye bu bölüm konuları var ama zaten bu bölümleri izlemeyen arkadaşların XY&Z Anime Sohbet'de işi ne ya da şöyle söyleyeyim adı üzerinde XY&Z sezonuna ait konuşmalar oluyor ve bu sezonla ilgili her konuşma, bölümleri izlemeyenler için zaten spoiler oluyor yani o konuyla bu konunun farkı ne onu anlamıyorum.
Izlemek için link bulamadım verebilir misiniz
(11-02-2016, 06:19 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anlamadığım nokta her bölümün konusu ayrı o bölümle ilgili konular olaylar spoilerlar o konuda konuşuluyor yani arkadaşlar spoiler yemesin diye bu bölüm konuları var ama zaten bu bölümleri izlemeyen arkadaşların XY&Z Anime Sohbet'de işi ne ya da şöyle söyleyeyim adı üzerinde XY&Z sezonuna ait konuşmalar oluyor ve bu sezonla ilgili her konuşma, bölümleri izlemeyenler için zaten spoiler oluyor yani o konuyla bu konunun farkı ne onu anlamıyorum.

Birisi taze yayınlanmış bölümü henüz izlememiştir ancak sohbet konusunda gezinmek istiyor olabilir.Büyük spoilerleri engellemek durumundayız.Günün en önemli olayını oraya pat diye yazamayız.Bölümün kendi özel konusu zaten açılıyor isteyen istediği kadar gelip konuşabilir bölüm konusunda.
Sayfalar: 1 2 3