Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 14
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Aynen, bu düzen iyi bence de. Çünkü örneğin bölüm linkine bakmak istiyoruz; ana sayfada son yorumlar bölümünde buradaki mavi tiki görünce tıklıyorduk bölüm geldi diyerek ve o bizi son yoruma gönderiyordu. Kimi spoiler kullanmıyordu, bazen biz işlerimiz yüzünden geciktiğimizden ikinci sayfaya geçmiş oluyordu yorumlar ve o zaman da kimseye spoiler kullanma diyemiyorduk ikinci sayfada olduğu için. Sonra da oradan gözümüze çarpan birkaç kelime bölümü izleme isteğimizi kaçırıyordu. Artık bu konuya hiç bakmıyorum bölümü izlemeden link derdi olmadığı için. Sadece son birkaç haftadır bazı arkadaşlar anime sohbet bölümünde dikkatsizlik yapıp bölüm hakkında spoiler verdiler. Böyle giderse bölümün yayımlandığı gün oraya da bakmamamız gerekecek... Ve XY&Z sohbete benim dün yazdığım bir tespit vardı yeni Pokémon'un altıncı nesile ait olabileceği hakkında. Ona cevap geldi mi diye bakmak istemiştim ancak...
Bölüm başındaki dedenne sahnesi beni benden aldı...

zygarde'nin dragon pulseı mükemmel. Üç başlı ejder saldı adam. Ve dragon pulse çok kullanılıyor aynı animasyonla. Hatırlar mısınız başka kim bu saldırıyı kullanırdı ? Kıymetli Goodramız. Özlüyoruz kendisini =T
Şimdiye kadarki en harika Dragon Pulse buydu bence 
Mega Rayquaza'nın Dragon Pulse'u da çok iyiydi. Ama Zygarde de fena değil. Hem Alain'ın amacı zaten kazanmak değildi sanırım, durdurabildiğine şükretti. Yarı yarıya yaralı olmasa Zygarde %50 fena dağıtırdı daha. Bizim puni-chan da %10 ile fena dağıtıyor. %50 olunca mavi olandan daha etkili olacak sanırım. Bölüm sonunda üzgün durmasına da üzüldüm :/ Bonnie'nin şarkısı onu uyutmasa belki duyardı ikizinin sesini. Zaten Bonnie'nin ending'i biteceği için bölümde söylettirdiler. Giovanni'ye gelince, adamı görmek bile tüyleri diken diken etti. Gayet ciddi ve soğukkanlı bir halde bizimkileri dinledi onlara emir verdi. En sonda da gayet iyi karşıladı durumu ve "bilgileri değerlendireceğim, bir planım var" dercesine bakıp kapattı. Giovanni VS Lysandre olabilir ilerde ihtimal yükseldi. Hatta 20.yıl kutlamaları ile anılan Kanto'yu Giovanni sayesinde görebiliriz. Roketlere gelince ekip gibi ekipler, yok böyle bir uyumluluk :D Bu arada James'in Inkay'i evrimleşirse ortalık fena karışacak. Ben daha önceden de gördüğümüz Malamar üçlüsü ile ilgili bir sahnede bunu bekliyordum ama sanırım Team Flare olaylarında görürüz öyle bir evrimi. Bu nesil her Pokémon güzel sahnelerde evrimleşti. Hak ediyor zaten. Tek Pokémon'u yok boşuna adamın. Son olarak Ash ağacın altında yalnız yattığında, Bonnie'yi dinleyip gülümsediğinde falan ekibin lideri olduğunu daha iyi anladım bugün. Tam bir ana karakter konumunda "sonunda".  
O üç başlı dragon pulse neydi ya öyle dehşet.Goodra bunu yapamıyorsa gelmesin :P

Giovanni'yi görmek güzeldi.Roketler sonunda hak ettikleri saygıyı görüyorlar.Kalos'ta mantıklı bir misyonları olduğunu görmek çok güzel.

Noibat kısa süreli de olsa abisiyle çalışırken gözüktü.Evrimleşirsem şaşırmayın mesajları.

Ash-Serena-Clemont-Bonnie gelmiş geçmiş en iyi ekip valla.Grup dinamikleri harika.Özellikle Ash'in belirgin olarak lideri oynaması çok iyi.Bugünkü sahneler harikaydı, Bonnie'nin şarkı söylediği yerler çok duygusal ve içten olmuş.İkinci sahneye özellikle bayıldım; Bonnie üzgün müsün diye sordu, Puni-chan kafa salladı, ardından Bonnie şarkının "senin hislerini anlıyorum" kısmıyla devam etti.Böyle özenle yapılmış sahneler görmek beni mutlu ediyor, bölümün senaryosu yazılırken kafa yorulmuş dedirtiyor.

Alain yaptığını beğenmiştir umarım.Artık iyice sopayı hak etti.
Asıl noktayı söylemedim. Şu ending mikemmel olmuş. Playlistimi güncelledim şu anda =)
JJM'yi böyle görmeyi hep istemişimdir. Aynı BW'ded e perfonmansları çok güzeldi hep böyle olsunlar istihbarat alıp patronlarına bilgi versinler. Öbür türlü Pikachu'yu çalmaya çalışırlar iken üçüncü sınıf çaylak suçlu gibi duruyorlar böyle gayet profesyonel görünüyorlar.
Bölüm güzeldi de Giovanni beni hiç etkilemedi. Gayet sıkıcı ve soluk birisi gibi gözüktü gözüme. Eskiden böyle gelmezdi. Origins'tekini andırdı çizimi de.

Roketler kendilerini gösterdiler sonunda. Alain'i bizimkilere ispitlerler şimdi hemen XP 
Zygarde çok iyiydi yalnız. Puni-chan sağolsun bir tek Land's Wrath'ı görüyorduk kendisinden artık diğer saldırılarını da görebildik. Bu mavi-chan sanki bizimkinden daha çevik ve daha güçlü gibiydi :D Alain'i her zaman desteklesem, bu asi hallerini ve Lysandre'nın tarafından duruşunu sevsem de ( hikayeye süper bir tek katıyor bu olay, gelecekteki bölümleri hayal ederken fazla kaptırıyorum kendimi o derece XP ) şu Zygarde Complete'in gelip iyi dağıtmasını istiyorum Alain'i ve Charizard'ını. Ash'e veya bir başkasına bırakmadan hem de. Ama Alain best tabi ki. Şu Mairin'in gönlünü alsın gözümde on numara adam olacak :D Ancak Zygarde çok iyiydi bu bölüm. James ile de arasında özel bir bağ oluştu. Hatta Roketlerin tümüyle. Daha önce de söylemişimdir. Zygarde Complete olayında bizimkiler ve Ash-Greninja, Alev Takımı'na ve Mega charizard X'e karşı savaşa dursun, en önemli kısım Bonnie ve Roket Takımı'na düşecek :)

Ending de iyi. Ve Bonnie'nin şarksını normalde sevmez, o çıkar çıkmaz endingi atlardım ama bölüm içerisinde güzel geldi. O hep şarkı söylesin Pokémonlara böyle, dedim içimden. Dublajda ne koyacaklar oraya çok merak ediyorum :) Ama Haziran'da anca görürüz bu bölümü dublajda.

Genel olarak bölüm iyiydi de haftaya çok sıkıcı olacak yav. İzlememeyi düşünüyorum. Greninja için izlemeye değeceğini pek zannetmiyorum. Aşırı filler kokan bir bölüm. Umarım ikinci fragman fikrimi değiştirir ama sanmıyorum.
Zygarde ne çirkin bi tasarımdır ve bi okdarda saçma caterpie misali solucan abidik gubidik sekillere giriyor birde bu efsanevi pokemonsa bundan bir tanemi var yoksa daha fazlamı ? anlamadım 14 bolumde bi savaştıkları var bide kucuk kızın kucagındaki kactane var bu sacma pokemondan ?
Ya açıkcası yorumların bazılarını okumadım. Ama gerçekten anime saçmasapan bir hal aldı. Pokémon literatürünün dışına çıktılar. Gerçekten artık izleyesim bile gelmiyor diyebilirim. Bu kadar sıkıldığım ' Off ' diyerek izlediğim bir bölüm de hatırlamıyorum. Artık iyice sıvama bölümüne geçtiler ve abarttıklarını düşünüyorum. Anime'nin doğasıyla oynadılar. Umarım bu zırvalardan hemen kurtulurlar.
Sayfalar: 1 2 3