Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Force Online Açıldı! [Browser Tabanlı Türk Oyunu]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Smoochum büyük ihtimal Ice Throne'da bulunur Psychic Throne'da Jynx vardı çünkü. Yine de Psychic Throne'a da bak istersen.

Edit: [Resim: lvAy0X.jpg] Bu resim Ice Throne'dan @GyaraKnite
Peki Grass Pokélerini nereden buluyoruz? Grass thorne'da yok.
Onu ben de bilmiyorum maalesef Undecided . Bu arada @ZombiTR mesela bir klan mapı olabilir. O map da düzenlenilebilir olursa iyi olurdu. Aklıma pek fikir gelmiyor.
Peki Bulbasaur yakalayabileceğimiz hiç bir yer yok mu?  T_T
Madem  Türk, bir deneyelim.
Snow Tepig ve Shadow Squirtle satılık veya takaslıktır.
Yakın bir zamanda Hangi Pokémonun hangi haritadan çıktığını gösteren bir Metin Dosyası hazırlayacağım. Sonra da onu siteye yüklerim.
Nedense her tip için ayrı bir harita olması bana pek güzel gelmedi. Bir sürü harita var ve bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki hep aynı Pokémonlarla karşılaşıyorum. Mesela Karanlık - Psişik - Hayalet tiplerinin hepsi bir haritada olabilir.
Sizlerin de bu konu hakkındaki görüşünü merak ediyorum.

Oyun zorlaşacak deniyor. Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra sıfırlanacak değil mi? Şu an oyunu test etmiş gibi olduk, kritik hatalar düzeltildikten sonra çok daha eğlenceli olacaktır.
Bütün sorunlar çözüldüğünde oyunu sıfırlamak iyi olabilir. Rekabet artar hem. Ama şu saldırı sorunu önde olsun, lütfen. Daha doğrusu saldırılarla ilgili öneriler. Yani dene en azından :)

Deluge'nin harita sistemi iyiydi bu arada; hepsi birbirleriyle bağlantılı ve büyük. Çok karışık değil, birbirleri arası geçiş kolay ve türlere göre değil. Ground rock, ghost psychic dark, bug grass normal aynı haritada mesela :)
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQOL5w9bNQqP-VSiqX22DA...7H4Pyz5H3i]
Bence de sıfırlansa daha iyi olur. Saldırı eklenmesi gerekiyor. Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama Karanlık tip saldırı olmasına rağmen o saldırılar da Normal tip gibi vuruyor o da düzenlenmeli.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13