Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Force Online Açıldı! [Browser Tabanlı Türk Oyunu]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(03-02-2016, 06:58 PM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] @ThlGS özür dilerim maç yaparken offline olduğunu görememişim. Bu arada @ZombiTR bence Chat'in
oyun ekranının yukarısında bulunması iyi olabilir. Chat'in alt kısmına da Chat kanallarını koyabilirsin. Çünkü şu an Chat'e erişmek daha zor. Bir de klan kanalları olsaydı iyi olabilirdi. Şu ana kadar Chat'i açmadım bu yüzden klan kanalları var mı bilmiyorum.

Oyuna Chat'i IRC'den ekledik. Yani oyundan bağımsız birşey. Oyuna kodlamalarla Chat sayfası eklemeye çalışırım. Yapamazsam eğer son çare olarak internetten hazır Sohbet yazılımlarından bulup ekleyebilirim. Maalesef ki IRC'nin sohbet penceresinin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. :D
Teşekkürler. Bu arada ben Purrloin'imin atağını değiştirmek istiyorum ama gelişince değiştirdiğim atağın silinmesinden korkuyorum. Gelişince önceden değiştirdiğim atağı silinir mi?
Ben Dratini'ye Fire Blast öğretmiştim unuttu. Kesin unutur veya unutmaz diye bir şey yok. Sanırım 1 veya 2 saldırı değişiyor evrim sırasında.
(03-02-2016, 09:55 PM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Teşekkürler. Bu arada ben Purrloin'imin atağını değiştirmek istiyorum ama gelişince değiştirdiğim atağın silinmesinden korkuyorum. Gelişince önceden değiştirdiğim atağı silinir mi?

Pokémonu geliştirirken sana Ataklar güncellensin mi ? Diye soruyor ve atakları gösteriyor. Sen Güncellensin dersen, tüm ataklar evrimleştiği pokemonun ataklarına dönüşür. Değişmesin dersen aynı ataklar kalır. ;)
Kusura bakma geç kadlım, 2 gündür 900 mb'lık klasörü upload etmek için uğraşıyorum ama sürekli yarıda kesiliyor. Bugün de az kalmıştı ama elektrik gitti. Ben de internetten buldum https://www.pkparaiso.com/xy/xy-1291-ani...45ea4f.zip ama bu 200 MB. zip olarak sıkıştırıldığı için biraz fark olabilir ama neden bu kadar fazla fark var bilmiyorum indirmedim, benimkinde shinyler megalar vs vardı bunda da vardır diye umuyorum.
Bir de mobilde kasar demiştin gene de ekleyecek misin?
(ÖM atacaktım ama kotan dolmuş.)
(03-02-2016, 11:10 PM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kusura bakma geç kadlım, 2 gündür 900 mb'lık klasörü upload etmek için uğraşıyorum ama sürekli yarıda kesiliyor. Bugün de az kalmıştı ama elektrik gitti. Ben de internetten buldum https://www.pkparaiso.com/xy/xy-1291-ani...45ea4f.zip ama bu 200 MB. zip olarak sıkıştırıldığı için biraz fark olabilir ama neden bu kadar fazla fark var bilmiyorum indirmedim, benimkinde shinyler megalar vs vardı bunda da vardır diye umuyorum.
Bir de mobilde kasar demiştin gene de ekleyecek misin?
(ÖM atacaktım ama kotan dolmuş.)

Buradan İndirdim ve Mega Evrimler mevcut fakat Shinyler yok. Rar'dan çıktığında boyut 240 MB oldu. Sprite sayısı 1,291. Şuanda Oyundaki sprite sayısı 5,342 ve boyutu ise 67,5 MB. Boyuttan da anlaşılacağı gibi kasma oranı çok olacaktır ama sen Shiny'leride bi uploadlarsan ben yedek alıp oyuna eklerim, 1-2 gün test ederiz eğer ki kasma oranı PC'de de Mobilde de çok büyük olursa hareketsiz BW resimlerine geri dönebiliriz. (Mesaj kutumun hiç farkında değildim, şimdi boşaltıyorum.)
GIF pek sağlıklı olmayacaktır. Sprite boyutları 1 mb civarıdır diye tahmin ediyorum ve bu durumda mobil veri kullanarak oyuna girmek pek akıl işi olmaz. Yine de deneyin tabii, denemekten zarar gelmez.
Sanırım gif konusunda haklisiniz kotası olmayip evde oynayan biri bile telefonu çok iyi değilse kasma yaşar.
Mobil için ayrı sprite kullanılabilir mi? Peki 3d'den herkes memnun olacak mı? Bazıları soluk renkli olduğu için sevmiyor sanırım.
Showdowndaki istenilen sprite turunu seçme sistemi gibi bir şey olabilir mi?
Peki sprite sayısı neden o kadar fazla eksik olan sadece shinyler mi? Başka eksik yoksa sadece shinyler yayımlayıp upload edebilirim.
(04-02-2016, 12:25 AM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sanırım  gif konusunda  haklisiniz kotası olmayip evde oynayan biri bile telefonu çok iyi değilse  kasma yaşar.
Mobil için ayrı sprite kullanılabilir mi? Peki 3d'den herkes memnun olacak mı? Bazıları soluk renkli olduğu için sevmiyor sanırım.
Showdowndaki istenilen sprite turunu seçme sistemi gibi bir şey olabilir mi?
Peki sprite sayısı neden o kadar fazla eksik olan sadece shinyler mi? Başka eksik yoksa sadece shinyler yayımlayıp upload edebilirim.
  • Gif i boşverebiliriz. Dediğiniz gibi Kotalılar içinde sıkıntı olur. Her ne kadar sağlam cihazla da oynansa az çok Kasma sorunu muhtemelen olacaktır.
  • İstenilen sprite türünü seçme işini yapamayız. Telefon için ayrı, PC için ayrı sprite kullanımı yapamayız.
  • Sprite sayısı neden o kadar fazla? Pokémonların ataklarının da XY resimlerini koymuşlar, Bulbasaur, Bulbasaur-1, Bulbasaur-2, Bulbasaur-3 gibi aynı Pokémonun farklı farklı 3-5 tane Gif resmi var, o yüzden sprite sayısı fazla, eksik olan sadece Shinyler.
Hmm gerek yok diyorsunuz, ben de zaten XY modelleri renkleri soluk olduğu için hiç bir zaman ısınamadım hem siyah arkaplanda da kötü olurdu :D
Gene de fikrini değiştirmen durumunda shinyler için başvurabilirsin.

Pardon -iz
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13