Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 9
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
2015'in son bölümü: Terminus Cave! The Mystery of Z is Set in Motion!!

[Resim: 249.jpg]
Abi Greninja tek atıyor  Vomit Noibat-chan biraz daha ön planda olmalı. Benim Noibat'ım Drapion'a kafa atıyor kafa! Puni-chan da yine dağıttı ortalığı. Bu seri olmuş arkadaş, onu bir kez daha anladım.
Eh sonunda. O tackle da büyük ihtimalle yumurtadan çıkış saldırısı.

Hep böyle savaşlarda büyüklerle savaşıyor ya bu. Böyle giderse evrilemeden 100 lvl olacak.
Bölüm çok güzeldi.Savaşlarda iyiydi.Noibat'ın biraz daha ilerlemesi lazım artık.Yeni hareketler öğrensin daha fazla savaşsın.Ash-Greninja çok iyiydi greninjanın aldığı hasarı Ash'in de alması detayı hoştu. =)
Bölüm on numaraydı, Bisharp'da çok geçerli bir pokemon.Ashboi'de de olsa birtane fena olmazdı hani.
Bölümü 2 hafta bölüm olmaması sebebi ile biraz rötarlı izleyecektim ama dayanamadım seyrettim :D 

Harika bi bölümdü.Üç bölüm zevki verdiği için 2 hafta bölüm eksikliği hissetmeyeceği gibi :) Bölümle ilgili biraz aklımda kalan detayları aktarayım :) 

Bölümü seyrederken nedense movie havası aldım.Lanet olası kırmızı kafaları görmekte iyiydi.

Bonnie'nin zorlu anında Ash'in elini omzuna koyması güzeldi.Şimdi düşündümde Ash'ten iyi bi abi olurdu.Clemont'un hakkını yememek lazım gerçi.Tabi bu kısa sürdü ve araya kızıllar girdi :(

Roketlerin girişi çok kuuldu .Taaaa ki Soooonansu sesini duyana kadar :D 

Ama tabi Ash-Greninja'nın olduğu bi bölümde ondan fazla dikkat çeken,cool,Qarizma bri olamazdı.Veeeeee o sahneye çıktı.Ben böyle dedim lakin sonra Puni-Chan coştu.Verdi coşkuyu verdi coşkuyu.

Ardından tekrar reyiz devreye girdi.İlkten biraz hırpalandı ama Ashinja modda o da parçaladı rakiplerini.Ashinja formdayken darbe almasını da senaristlerin Ash'in de Greninja'nın aldığı darbeleri hissettiğin göstermek istemelerine bağlıyorum.Yoksa reise b fiske bile vuramazlardı :imcool: 

Benim dikkatimim çeken şeyler bunlar.Diğerlerine sizler değinmişsiniz zati. 
Bölüm çok güzeldi XY&Z'ye hayran oldum resmen. Gerçekten olağanüstü bölümler sanırsın Pokémon'un son sezonu da bu kadar özen gösteriyorlar. (Ağzını hayra aç diyenler burada mı?) Açıkçası böyle bölümler görmek benim için eski Pokémonların geri dönüp şov yapmasından çok çok daha güzel. Nice böyle bölümlere İnşallah.

Öncelikle Noi Noi'den bahsedeceğim. O ne ara büyüdü de Flare'e kafa tutar oldu öyle? :D O tatlılık savaşması falan. Ama Ash'in Goomy zamanında da yanında tuttuğu gizli Exp. Share'ı var unuttum :D Tackle öğrenmesi sürpriz oldu aslında ama yeni bir saldırıya da ihtimal veriyordum bu bölüm için.

Puni-chan'ın gizemi! -Bu Puni-chan ismini Squishy isminden daha çok sevdiğim gerçeği var bir de. Yazılışı da, söylemesi de daha kolay üstelik Sleepy - Puni-chan terör estirdi resmen, yeri yerinden oynattı. Muazzam bir güç. Bonnie de bununla tanışmış oldu. Puni-chan'ın Bonnie'den ayrılması üzücü tabi ama bu da beklediğim bir şeydi. Öte yandan seri o kadar istediğim gibi gidiyor ki... Ben yazsam bu kadar olurdu. Bonnie ve Puni-chan'ın ayrılığı aslında seri sonunda gerçek ayrılığa hazırlık. Gönül ister ki o hep Bonnie ile kalsın, Bonnie Dedenne ve onunla birlikte eğlensin, dursun... Ama şu bir gerçek ki o Puni-chan'ı kötü günler bekliyor. Ve efsanevi Pokémon olduğunu da göz önünde bulundurursak, ayrılacaklar Bonnie ile. Bonnie şimdiden dağıldı, sonraki bölüm fragmanına da bakacak olursak. Bence şimdilik ayrı takılacaklar yani birkaç bölüm. Sonradan bir araya gelirler tabi de. Önümüzdeki bölümlerde Bonnie ve Puni-chan'a çok fazla oynamaları gerektiğini düşünüyorum. Bu ayrılık sürecinde ikisinin de yaşadıklarını bize aktarsalar... (ki öyle yapacaklar, eminim, fragman da biraz ipucu veriyor) Bonnie'nin ciddi anlamda yıkılışını, üzülüşünü göreceğiz sonraki bölümlerde. Ve seri sonunda olacak ayrılık, çok dokunaklı olacaktır. Bonnie-Tyrantrum ayrılığını binle çarpın, öyle bir şey bekliyorum. Bonnie gibi Pokémonları çok seven ve eğitmen olmak için küçük olan çocuklara giderek acıyorum. Neyse ki Dedenne var, o da olmasa vay Bonnie'nin haline...

Ash bu bölüm Bonnie'ye çok güzel destek oldu, sürekli onu korudu. Normalde abla modeli, koruyucu Serena olurdu, artık ağabey modeli, koruyucu Ash'imiz var. Bu Puni-chan olaylarında Bonnie'ye asıl desteğin Ash'ten ve ağabeyinden geleceğine - özellikle Ash'ten- inanıyorum.

Bu XY&Z serisinde karakterlerin gözlerini çok güzel ayarlamışlar ve bu bölümde efektler olsun, göz çizimleri-renkleri olsun... Çok dikkatimi çekti. Ash dışında bu seride herkesin gözü mavi zaten. Ama en güzeli de Serena'nın göz rengi Sleepy 

Ash-Greninja olayı dehşet olmuş zaten. "Victini8989 is the big winner" diyerekten sahneye davet ediyorum onu. Doğru bir tahminde bulunarak Ash'in Greninja'nın saldırılarından hasar alabileceği fikrini beni inandırmıştı ve işlenişi çok güzel olmuş. Greninja her form değişikliğinde herkesin ağzı açık olarak ekrana sırayla şaşkın bakışlarıyla birlikte dizilmesi beni benden alıyor :D Teenage Mutant Ninja Kurbağa'mız muhteşem güçlü. İki dakikada tek attı. Ash'e ilerisi için gerçekten üzülüyorum, komaya falan girer yazık. Ama eğitmenlerin Pokémonların ne çektiklerini hissetmeleri açısından iyi de olmuş.

Son olarak film kalitesinde muhteşem bir bölümdü. Akıcıydı. Çok hoşuma gitti.


Eklemeyi unuttum ilk defa Roket Takımı'nın varlığı beni rahatsız etmedi derken sonunda bir boy gösteri yaptılar Flare Takımı'na. Hayır yani bir "gel bizi fırlat" diyorlar resmen. Neyse sloganlarını *ikinci* kez söyleyip gittiler. Roket VS Flare çarpışması bekliyorum. Bir de Flare takımı geçende de bir arkadaşın da dediği gibi komutanların çatışması ve Alain'in karşı tarafa geçişi ile sarsılacak. Onları yıkan bu olacak yani. Oysa Galaktik Ekibi böyle değildi. Destek oluyorlardı onlar komutanlar olarak birbirlerine Sleepy 
Cidden Greninja, Cut ile tek atıyor. Çok güzel bir bölümdü, 2 hafta idare eder artık. Ash'in saldırılardan hasar alması olayı çok güzel olmuş, bayıldım. Form değiştirdiğinde herkes şaşkın şaşkın baktı. Kimse tepki vermiyor, sorgulamıyor noluyo diye. Bu da beni gıcık etti. Dünyanın en nadir şeyi oluyor ama ipleyen yok.
Bu seri bu bölümle birlikte rüşdünü ispat etmiştir.10 üzerinden 10.

Anime beni oldukça şaşırttı.Ash'in Greninja ile birlikte aynı acıyı hissetmesi asıl hedef kitlesi çocuklar olan bir anime için oldukça cesur bir hareket.Bugün sadece scratch yediler ama yarın bir gün başka saldırılar da yiyecekler.

Bir başka cesaret isteyen şey de küçücük kızın duygularıyla oynamaları.Açıkçası Puni-chan'ın bölüm sonunda ayrılacağını hiç düşünmemiştim.Serena ablasının çantaya diktiği cep boş kaldı resmen.Puni-chan'ın temelli ayrılacağı bölümdeki hüznü düşünemiyorum.Gerçi belki ayrılmaz Bonnie de trainer olunca yakalar onu, bu da bir ihtimal XP

Tekrar Ash-Greninja'ya gelirsek şimdiden adı "önüne gelene tek atan pokemon"a çıktı.Yendiği pokemonlar da sıradan kişilerin pokemonları değil hani.Çok güçlü olduğu muhakkak.Ancak hem en güçlü silahımız hem de handikapımız olabilir ileride.Bizim deli çocuk pokemonunun acı çekmesine dayanamayıp en önemli maçlardan bile çekilebilecek tarzda bir karakter çünkü :D 
(24-12-2015, 11:25 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tekrar Ash-Greninja'ya gelirsek şimdiden adı "önüne gelene tek atan pokemon"a çıktı.Yendiği pokemonlar da sıradan kişilerin pokemonları değil hani.Çok güçlü olduğu muhakkak.Ancak hem en güçlü silahımız hem de handikapımız olabilir ileride.Bizim deli çocuk pokemonunun acı çekmesine dayanamayıp en önemli maçlardan bile çekilebilecek tarzda bir karakter çünkü :D 

Yalnız Greninja'nın çektiği acı değişmiyor sadece Ash de o acının aynısını hissediyor (yani öyle gözüküyor, öyle olmalı mantıken). Ash, Greninja acı çekiyor diye bırakırsa bu formu, eğitmenliği bırakmalı çünkü Greninja'nın aldığı hasar, Pikachu'ununkinden, Hawlucha'nınkinden farklı değil aynı Pokemon karşısında. Ash eğer sadece Greninja'da bu politikayı uygularsa kendisini düşünen bir bencil olduğu ortaya çıkar (kendisi hasar almamak için bırakmış olur) ve ben böyle bir durumda Greninja olsam önceki eğitmenlerime yaptığım gibi Ash'i de terk ederdim. Belki Greninja Ash'in zarar gördüğünü görüp bu formdan vazgeçer ama o da güçlenmek için çalışan, yenilmez olmak isteyen bir Greninja için ters olur bu anlayış.

Bu arada ekipteki en güçlü kişi gerçekten Bonnie Shout Zygarde %10 haliyle nasıl yıktı öyle her yeri. Complete form dünyayı uçurur artık :D Gerçi Bonnie de değil en güçlü kişi Pokemon'u ayrıldı ondan :P
Sayfalar: 1 2