Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 9
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(24-12-2015, 11:58 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız Greninja'nın çektiği acı değişmiyor sadece Ash de o acının aynısını hissediyor (yani öyle gözüküyor, öyle olmalı mantıken). Ash, Greninja acı çekiyor diye bırakırsa bu formu, eğitmenliği bırakmalı çünkü Greninja'nın aldığı hasar, Pikachu'ununkinden, Hawlucha'nınkinden farklı değil aynı Pokemon karşısında. Ash eğer sadece Greninja'da bu politikayı uygularsa kendisini düşünen bir bencil olduğu ortaya çıkar (kendisi hasar almamak için bırakmış olur) ve ben böyle bir durumda Greninja olsam önceki eğitmenlerime yaptığım gibi Ash'i de terk ederdim. Belki Greninja Ash'in zarar gördüğünü görüp bu formdan vazgeçer ama o da güçlenmek için çalışan, yenilmez olmak isteyen bir Greninja için ters olur bu anlayış.

[Resim: 207.jpg]

Pikachu'nun DP'de solunum desteği aldığı zamanı hatırlatırım.O zaman da alt tarafı normal bir trainer maçı kaybetmişti yani işlerin defibrilatöre kadar gitmesine ne gerek vardı :D Yani demek istediğim yeter ki bahane uydurmak, dramatize etmek istesinler.
Böyle bir şey yapmaları saçma geliyor yine de. Yani tek zarar gören Pokemonu Greninja değil ki? Eğitmenliği bıraksın toptan ve koruyuculuğa başlasın eğer öyle istiyorsa. Greninja gibi güç sevdalısı bir Pokemona hakaret bence bu form olayını bırakmak.

Ayrıca o kadar geri gitmene gerek yok yakın zamanda Chespin de komaya girmişti. Gerçi onu mantıklı bir sebebe oturttular. O odadaki enerji, kimyasal maddeler vs... Bu açıdan bakınca zaten XY&Z'nin mantığa daha fazla önem verdiği anlaşılıyor. :)
Erdi bulbpediaya göre o Team Flare üyelerinin rütbesi bilim insanı. Team Galactic'tekiler, komutan rütbesindeydiler.
Ash'e bişeycikler olmaz merak etmeyin. Pikachu ile yaşadıklarını hepimiz biliyoruz. Charizardın da Ash'e saldırırken geri durduğunu sanmıyorum veya Hunter J'nin.
Spoiler:
[Resim: 12276190620080.jpg]

[Resim: 12276188730040.jpg]


Ash Hp/Attack/Defence/Sp.atk/sp.def/speed 115/115/115/115/115/115
(25-12-2015, 02:27 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'e bişeycikler olmaz merak etmeyin.
Ash kimin umurunda, ben şahsen Serena için endişeleniyorum :D

Ama şöyle bir durum var şimdi; diyelim ezkaza bayıldı Ash-Greninja o zaman Ash'e nolacak?
(25-12-2015, 12:50 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ama şöyle bir durum var şimdi; diyelim ezkaza bayıldı Ash-Greninja o zaman Ash'e nolacak?
Tabiki de....



Ash de bayılacak!!!
Hatta birlikte uyanırlar. Greninja Poketopuna giremez sahibi de bayıldığı için. Arkadaşları ikiliyi Pokemon Merkezi'ne taşır. Ondan sonrası Joy'da zaten. :D
Bundan sonra TMNK sadece son çare olarak ve son pokemon olarak kullanılır maçlarda.
Bu bölümü ziyadesiyle güzel buldum. Ash-Greninja ruhunu bir kez daha izleyiciye aktardılar. Lakin kavrayamadığım durum böylesine bir ruhu Ash diğer pokémonlarında yakalayacak mı? Örneğin : Ash-Pikachu veya Ash-Talonflame gibi. Bu durum yoksa bir pokemon'a özel mi kalacak? Tekrar söylüyorum, Mega vermeleri daha uygun bence. Puni-Chan içinse çok dramatize bakmıyorum olaya. Bir sonraki bölüm büyük ihtimalle kafileye tekrar katılacaktır. Ayrıca şunu da belirtmek isterim.  '' Alain ''in Team Flare'nin kurucusu Lysandre'ye  yardım sözü var. 
Bunu yabancı bir formun bir bölümünde okumuştum. Tam olarak hatırlamıyorum ama kayıp birşeyi bulmakta yardımcı olacaktı. Acaba bu Puni-Chan mı, bilemiyorum. Ve ileri ki bölümler de bunun içinde karşı karşıya gelecekler mi, bizimkilerle merakla bekliyorum.
Bölümü yeni izleme fırsatı buldum. Gerçekten harika bölümdü film tadındaydı Noibata bir türlü doyamadık hep kısa süreli kalıyor. Greninja özel evriminden sonra farklı ve güzel bir şey çıkıyor. Ash onun sayesinde bu seride şampiyon olacak. Gücünü göstermek için animede Ash'in en güçlü iki pokemonunun benzerlerini en büyük rakiplerine vermeleride ayrı bir nokta olmuş. Bu evrim Ash'i zorlasada şampiyon yapıp yüksek seviyeye çıkaracaktır. Greninjanın gücünden bahsettik ancak günün kahramanı Zygardeyi unutmayalım. Bu haliyle ortalığı dağıttı tam formu Xerneas ile Yveltalı aynı anda pert eder. :D
8.Bölümde de paylaştığım gibi 9.Bölüm için de uzun konuşmalar ve detayları kesip sadece maç ve kovalama sahnelerini bırakmışlar.

Sayfalar: 1 2