Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 91
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
A Kalos Crisis! Battle of the Giant Sundial!
Bölümle ilgili bilgiler gelmeye başladı Pikachu & Frogadier vs Sableye & Sigilyph

Olympia Ash-Greninja'yı öngördü Vomit 
Spoiler:
[Resim: tumblr_nw9gopIqef1tf388eo3_1280.jpg]
[Resim: tumblr_nw9gopIqef1tf388eo2_1280.jpg]
[Resim: tumblr_nw9gopIqef1tf388eo1_1280.jpg]
Savaş kısa da olsa iyiydi bence.

Froakie'nin geçmişini göstereceklerini biliyorduk ama yumurtasını bile görebileceğimiz aklımın ucuna gelmemişti :D Aynı Naruto'daki gibi diğerleri tarafından dışlanmış bir profilde gösterildi, şaşırmadım doğrusu.

Onun dışında XY&Z sezonuna hazırlık bölümüydü.Malva'yı televizyon sunucusu olarak şimdiden gösterdiler.Hoenn'deki primal olaylarından bahsettiler.İyi heyecan yaptırdı, şu XY&Z gelsin gari.
Başta kadının konuşmasıyla ahenk bulmuşken Olympia'nın ani hareketi ödümü koparıyordu.
Bu iki bölüm ben kalp krizi geçirmeden geçse bari (evet kalp krizi riski yüksek ve 35 yaşından önce kalp krizinden gitmeme ihtimali düşük yani abartmıyorum O.O ). Tam sakince izliyorum aniden açıyor gözlerini çemkiriyor Asaramusaru! (acaba ne dedim =Z )

Ve sanırım yanlış anlamadıysam yeni greninja Mega evrim olacak ve bizler mutlu olacağız.

Acaba Water/Fairy yaparlar mı XD
Evet Pokémon'a mega evrim sırf Pokémon'lara değil animeyede gelmiş şu sıralar çok güzel bölümler görüyoruz.Bölüme gelecek olursak Greninja'nın mega evrim alacağı kesinleşti ve büyük ihtimal Ash'de Pokémon ustası olacak gelecek bölüm için gün saymaya başladım şimdiden tabi bide XY&Z serisi içinde :D
Professor Sycamore : Frogadier'ın geleceği nedir?

Olympia : Daha ileri bir güç elde edecek

Ash: Demek istediğiniz şey greninja'ya mı evrilecek?

Olympia: Bunu bilmiyorum, ama onun geleceği daha önce hiç kimsenin erişemediği sizin beraber ulaşacağınız bir gelecek.

Professor Sycamore : Mega Evrim gibi mi? (Ash aynı fikirde)


Böyleymiş konuşma =)
Sahibine benzeyen yeni bir form kazanma olayı sadece bir teori miydi yani ? Kesinleşmiş gibi konuşuyorduk.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Sycamore denilen Profesör'ün keşfedemediği çok fazla şey var. Bu sahibine benzeme olayı Kalos'ta yıllar önce olmuş ve sır gibi saklanan bir şey. Yani doğru düzgün bilen yok bunu. Olympia da dahil. O suyun içinde form değiştiriyor Greninja. Bu Mega Evrim olamaz yani. Ortada taş ve o ışıklı şeyler yok. Ash ve diğerleri öyle zannediyorlar hepsi bu.

Öncelikle Froakie'nin geçmişine değinmeleri çok hoştu. Bir de dikkatimi çeken şey o neşeli Froakieler X/Y oyunları ve starterlar ilk çıktığında herkesin kafasında olan Froakie tiplemesiydi. Mutlu, neşeli, biraz sersem, dans eden... Ludicolo gibi bir şey yani. (Ben en başından beri Froakie'yi seviyordum ve destekliyordum oysa ki Undecided )

James'in Profesör Oak tanıtımı şeysi hoştu. Özendi çocukcağaz...

Konuşmalar çok anlaşılmıyordu ama Malva'yı görmek çok şaşırttı beni. Mega Evrim'den bahsederken ekranda da Ash ve Pikachu'su vardı. Bağlardan bahsediyordu herhalde Malva. Ama bu bir işaret olabilir Ash ve Mega Evrim için...

Froakie'ye gelelim tekrar, Froakie'nin hep bir farkındalığı olduğunu biliyordum ama bu bölüm daha net anladım. "Bu Pokémon'dan adam olacak" denilesi Pokémon. :D Heyecanla bekliyorum Ash-Greninja'yı. Froakie'nin savaşçı kimliğinin ön plana atılması hoşuma gitti. Sonraki bölüm bence bizi Frogadier evrimi bekliyor. (Fragmana bakmadım henüz, orada bununla ilgili spoiler var mıdır bilemiyorum ama ne olur Talonflame ezilmiş olmasın Undecided ) Bölümdeki küçük ayrıntılar hoştu. Wobbuffet'in Meowh'ın altından çıkması veya Serena'nın Ash ile ilgili içinden söylediği sözler, James'in Profesör Oak benzeri sunumu, Malva'nın ve Primal evrimlerin gösterilmesi, Mega Evrim bahsinin çok olması...

Malva, Primal Groudon ve Primal Kyogre, Mega Evrim gibi şeylerin animeye gizliden sokulmaya çalışılması dikkatimi çekti. Alain'le ilgili alttan alttan mesajlar veriyorlar bize. Sycamore da buna destekçi. Son olarak; ileriki bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum... ^_^
Ash ve diğerleri Olympia'nın yanından ayrıldıktan sonra Olympia bir şeyler söylüyor. Ash ile ilgili bir şeyden bahsediyor gibi geldi ama yüzünde de korkmuş gibi bir ifade vardı. XY & Z çok güzel bir sezon olacak. Bölüm çok güzeldi. Özellikle Froagider ve Ash'in ellerini üst üste koydukları sahne çok hoşuma gitti.
Aşırı heyecanlandım. Bir an önce XY&Z başlasın istiyorum artık. Çıldırdım! Bu bölümde hiçbir şey olmadı ama çok şey oldu. Tek negatif yanı Olympia'nın sesiydi, çok fazla itici geldi. Froakie'nin geçmişini görmemiz gerçekten çok güzeldi. Greninja'yı bayağı bir büyütecekler. Ash'in Pokémon Master olacağız gibi bir şey demesi de nihayet istediğimize kavuşacağımızın müjdecisi. Bizi çok bomba bölümler bekliyor. Haftaya Greninja olacak ve 2 Meowstic'i yenecek. O kadar heyecanlandım ki sıradaki bölümü atlasak bile olur yani. Ne olacağını biliyoruz. "Sıfır spoilersız" izleyecek olmak bu olsa gerek. Gerçekten aşırı meraklanıyorum gelecek bölümler için spoiler vermesinler hep böyle sır kalsın bence.
Sayfalar: 1 2