Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 91
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Olympia frogadier'nın gücünü görmek istiyor galiba gelecek bölümdeki suradına bakarsak  -_-
Bana kalırsa maçın başında talonflame yüklenip aradan çıkaracak ve greninja evrimine sebep olacak.
Bölümü yeni izledim mega evrim lafları geçiyor ancak bence Greninja değişik bir evrim geçirecek fakat bu mega evrim olmayacaktır.Diğer konuda Ash resmen şampiyonluğa gidiyor.Bu arada umarım Talonflame'yi rozet maçında harcamazlar.Son olarakta yazmazsam olmaz twitterda bir gün serinin sonuna yakın bu tagı dünya listesinin tepesinde görebiliriz #KalosLeagueChampionAshKetchum :D
Tüm yorumlara katılmakla birlikte Ash'in "Pokemon Master" sözcüğünü bir hayal veya laf olsun diye sohbet ederken değil, ciddi anlamda hissettirerek söylemesine çok sevindim. Serinin şekli ciddileşiyor ve sanırım Act 4 ile birlikte bu iki katına çıkacak. Sonrası ve lig ise animenin şimdiye kadar ki en iyi bölümleri olabilir. @Firebender Froakie'nin hikayesinde Naruto'ya benzetilmeyi ben de fark ettim izlerken. Bir de Olympia'ya Naruto'dan tanıdık bir isim ses vermiş Startle  izlemeyenler için spoiler olmasın ama "Tsunade"  ;D . Son zamanlarda Naruto ve Pokemon'un yakın ilişki kurması şaşırtmıyor. 4 bölümlük Pokemon Origins'in Red karakterini Naruto'yu seslendiren Junko Takeuchi, XY'de Sanpei'nin sensei olan Saizo'yu Kiba'yı seslendiren kişi Kousuke Toriumi olmuş. Ayrıca bilmeyenler için Konohamaru=Ikue Otani Sleepy  
Tsunade'nin sesi çok güzel uymuş ama hala ürpermekteyim Surprise 
7. rozetin arefesinde Ash'in Pokémon Master lafını telaffuz etmesi güzel oldu gerçekten.Bununla birlikte Serena Ash'in ayağı burkulduğunda kendisine söylediği sözleri hatırlıyormuş.Hayalini pokémonu ile birlikte bulmak ile ilgili olan sözlerini.O bölüme durup dururken atıfta bulunmaları ilginç geldi bana, Ash orada da Pokémon Master olmak istediğini söylemişti.

[Resim: CRWdl_WUcAEEa1K.jpg]

Serinin ciddileştiği kesin.Akemi Omode twitterdan serinin atmosferinin değişeceğini ve bu yıl için daha bölüm yazmayacağını söylemiş (Güle güle Serena bölümleri  Cry ) 

Valla ligde finali bekliyordum ama şimdi şampiyonluğu da hesaba katmaya başladım.Olympia Frogadier'in farklı bir pokemon olduğunu ve ileride çok güçleneceğini söylüyormuş bölümde.Ash-Greninja büyük bir olay, Ash şimdiye kadar bu kadar güçlü bir pokemon ile lige girmemişti.
Sayfalar: 1 2