Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Takımım Nasıl ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Buyrun resmi

[Resim: bY4nzY.png]

Takımım Güzel Yapmışmıyım yoksa daha değişik mi yapmalıyım ?
Daha değişik yapmalısın. Gyarados , Jolteon , Onix , Dragonite 4lüsü ile senin takımı 3 4 defa üst üste yenerim. Olmaz bu takım.

Not : Bu soruya böyle cevap verilir. Kimse alınmasın.
Ho-Oh ve Lugia'ya bakacak olursak Ligi bitirmişsin yani şu saniyeden sonra o kadar farketmiyor.
Ama bir değerlendirme yapacak olursak çok kötü, 3 ateş tipi var, 2 su tipi var yani tip dağılımları dengesizlik yapılmış.
İyi eğitilmiş Venusaur'a Power Herb versem SolarBeam ile Blastoise ve Lugia'yı tekler.
Daha sonra da bir Dragonite'a Leftovers verip Dragon Dance + Dragon Claw kombosuyla ateş türlerini indirir.
Kusura bakmayın arkadaşlar ama siz onları yaparken lugia splash kullanmayacak. Bence zevk aldığın takımı kullanmam doğru iş olur.
Herkesin yorumu için teşekürler Evet biraz zayıf takım Oldu daha yeniyim bu oyunlarda :)
(06-10-2015, 04:12 PM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyi eğitilmiş Venusaur'a Power Herb versem SolarBeam ile Blastoise ve Lugia'yı tekler.
Lugia'ya Solar Beam ile biraz zor tek atarsın. Su türü değil uçan/psişik türü kendisi.

Benim fikrime gelirse bu takımı oyunu ve ligi bitirdikten sonra oluşturmuşsun yani bu takımın benim gözümde pek önemi yok. (Wi-fi desteği olmayan bir oyun MyBoy kullanmadığını var sayıyorum) Ligi bitirdiğin takımı koysan daha hoş değerlendirmeler çıkar :) Efsaneler dizilmiş takımları çok sevmem hem ben Undecided
Blastois arcenine ve molters 3'yle bitirmişdim Ligi Onlara ek efsaneleride topladım :)
Zayıf dediğiniz takıma bir dönüp bakın isterim.
Ben şahsen oynarsam oyun ,gucluleri toplar geliştirir terör estiririm. Ayrıca takımının competitive olmasina gerek yok sonuçta.

Şahsen takımı gördüm canım çekti oynamak istedim biran
(06-10-2015, 05:30 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zayıf dediğiniz takıma bir dönüp bakın isterim.
Ben şahsen oynarsam oyun ,gucluleri toplar geliştirir terör estiririm. Ayrıca takımının competitive olmasina gerek yok sonuçta.

Şahsen takımı gördüm canım çekti oynamak istedim biran

Ben ironi yapmıştım ya :D Bu takım zayıf mı diye sorulur mu :D Sonuçta Fire Red lig de bitmiş :D 
(06-10-2015, 05:01 PM)M3tehan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Blastoise Arcanine ve molters 3'yle bitirmişdim Ligi Onlara ek efsaneleride  topladım :)

Üç Pokémonla mı? Dengesiz olmamış mı sence de? Tavsiye; dengeli takımlar kurmaya çalış, oyunun hem zevki öyle daha çok çıkar (Pokémon yakalamak, eğitmek zevkli bence) hem de takım değerlendirmesi istediğinde karşına benzer şeyler çıkar. Her türlü lig biter istersen tek Pokémonla dal. Ama değerlendirerken genelde böyle ölçütlere başvuruluyor. Şahsen hangi oyunu oynayacaksam o oyuna ait pokedexi açarım - ki pokemondb.net'i tavsiye ederim göz yormayan ve karışık olmayan yapısı hoşuma gidiyor - ve oradan kendi zevkime göre Pokémonlar seçerim, movesetlerine, statlarına vs bakarım. Öyle seçerim. Hatta en az 8 seçim yapmış olurum ve elemek zorunda kalırım. Senin 3 Pokémonla lig bitirmen tuhaf geldi bana. Bitirilir bitirilmesine de bana kalırsa zevki çıkmaz yani. En az beş slot olmalı bence bir efsaneye yer verilirse verilmeli ki genelde efsanevi kullanmam ben :D Öyle yani.

Ben takımın güçsüz demediğim için alınmıyorum ortaya atılan lafa :D Ben efsanevi dolu takımları sevmediğimi dile getirdim sadece ;D 

Ve bu oyunu sevdiğini ve diğer Pokémon oyunlarıyla devam edeceğini düşünüyorum. Tavsiyem Heartgold/Soulsilver biraz donma sorunları barındıran oyunlar oldukları için sık sık oyun içi save alman gerekebilir. Bu tavsiyelerime uyarak da bir takım dizmeyi dene bence Angel 
Sayfalar: 1 2