Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Takımım Nasıl ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Benim anladığım kadarıyla bu takımı ligi bitirdikten sonra fantezilik kurmuşsun eğer öyle ise hiçbir sorun yok zira benim legendary fantezilerimde buna yakın bişeyler oluyor ama değilse acayip dengesiz olmuş tamam takımda grass type bulunmamasını oyundaki grass type gıtlığına veriyorum peki neden 3 tane fire type var flying olayına hiç girmeyeceğim bile benden herkeze tavsiye legendary leri lig bittikten sonra yakalayın hem oyun bittikten sonra yapıcak birşeyleriniz oluyor hem de kendinizi master moduna sokuyorsunuz.
Arkadaşlar merhaba ,

ben oyunu ilk defa oynuyorum ve yeni başladım .

charizard , blastoise , electabuzz , vileplume , gengar ve onix ten oluşan bir takım kurmayı düşünüyorum . ilerlemeye başlamadan sormak istedim sizce nasıl olur ? bu takıma zaman harcamam doğru mu
Onix sıkıntı biraz çünkü hem sudan, hem de çimenden x4 yiyor. Hızı da düşük zaten. Onun yerine psişik, dövüş, zehir, ejder türlerinden birine yönelebilirsin.

Vileplume başta çok kullanışlı oluyor özellikle Misty ve sonrasında Oddish ve Gloom çok işine yarayacak ama sonradan benim takımlarımda hep geri kalmıştır Vileplume. Ama o kadar da kötü de değildir hani. Takımında sıkıntı olarak nitelendirebileceğim tek Pokémon Onix. Defense'ı yüksek tamam ama Sp.Defense'ı çok düşük ki üçüncü jenerasyonda bütün çimen ve su türü saldırılar Sp.Attack olarak sayılıyor -_-
(08-01-2016, 12:30 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Onix sıkıntı biraz çünkü hem sudan, hem de çimenden x4 yiyor. Hızı da düşük zaten. Onun yerine psişik, dövüş, zehir, ejder türlerinden birine yönelebilirsin.

Vilemplume başta çok kullanışlı oluyor özellikle Misty ve sonrasında Oddish ve Gloom çok işine yarayacak ama sonradan benim takımlarımda hep geri kalmıştır Vilemplume. Ama o kadar da kötü de değildir hani. Takımında sıkıntı olarak nitelendirebileceğim tek Pokémon Onix. Defense'ı yüksek tamam ama Sp.Defense'ı çok düşük ki üçüncü jenerasyonda bütün çimen ve su türü saldırılar Sp.Attack olarak sayılıyor -_-

teşekkürler :) tavsiyene uyacağım onix in yerine başka bir takım üyesi belirlemem gerekecek kendime :)
Yeni konu açmayıp bende buradan bir şey sorayım. Şimdi arkadaşlar benim takım şuan böyle;

-Charizard -Vaporeon -Pidgeot -Haunter -Kadabra -Dratini

6. rozeti aldım, 2 rozet var henüz. Charizard ile Vaporeon kadrodan çıkarmayacağım kesin olan 2 Pokémon. Onun dışında trade imkanım olmadığı için Haunter'ı 48. levelden sonra hile ile alacağım Gengar ile değiştireceğim,  Kadabra zaten 52. levelde onu da fırsat bulup PC'ye geçince Alakazam ile değiştireceğim. Pidgeot'u kesin olarak kadro dışına atacağım. Kabutops düşünüyorum onun yerine. Dratini'den emin değilim sadece. Dragonite yapıp kullansam mı yokse yerine Graveler yakalayıp Golem mi yapsam diye bir tereddüt içerisindeyim. Çok anladığım bir konu değil hani, oyunu daha önce bitirdim ama çok zorluk çektim bitirirken. Tür farkını falan da iyi analiz edemedim. Bazı Pokémonların türünü dahi bilemiyordum. Mesela Dragonite beni harcıyordu Elite 4 ile dövüşürken. =D 
Charizard ile Vaporeon dışında her önerinize açığım şuan, onları değiştirmek istemiyorum açıkçası. :D 
Gengar ile Alakazam işine yararlar.

Pidgeot yerine bir elektrik ya da bitki türü tercih etmeni öneririm. Takımında suya karşı dayanıklı pek Pokémon yok ve bu da buz/su türünde ustalaşmış Seçkin Dörtlü üyesi Lorelei'de çok zorlanırsın demek. Ve bu iki türden biri her daim gerekli bence tür dengesi açısından takımdaki.

Dratini ise geliştirmesi çok zor bir Pokémon ama Dragonite yapınca rahatlarsın. Ama mesele de zaten Dragonite yapabilmek bir Dragonair aynı işlevi göremez misal. 

Son Pokémon Dratini, Kabutops, Aerocatyl veya başka bir Pokémon olabilir sana kalmış. Kötü değil aslında hiçbiri. 
(08-01-2016, 10:20 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gengar ile Alakazam işini yararlar.

Pidgeot yerine bir elektrik ya da bitki türü tercih etmeni öneririm. Takımında suya karşı dayanıklı pek Pokémon yok ve bu da buz/su türünde ustalaşmış Seçkin Dörtlü üyesi Lorelei'de çok zorlanırsın. Ve bu iki türden biri her daim gerekli bence tür dengesi açısından takımdaki.

Dratini ise geliştirmesi çok zor bir Pokémon ama Dragonite yapınca rahatlarsın. Ama mesele de zaten Dragonite yapabilmek bir Dragonair aynı işlevi göremez misal. 

Son Pokémon Dratini, Kabutops, Aerocatyl veya başka bir Pokémon olabilir sana kalmış. Kötü değil aslında hiçbiri. 

Daha tabi 2 rozet var, karşılaşacağım farklı Pokémonlar olacaktır. Bitki türü için önerin var mı? Görüntü açısında gözüme hoş gelen, beğendiğim bir bitki Pokémonuna denk gelemedim henüz. =D Belki Victreebel olabilir. Elektrik düşünmüyorum takımda şuan aslında Dragonite elektrik saldırıları öğrenebildiği için ama Dragonite'a kadar geliştiremezsem Dratini'yi, o zaman başka bir şey düşüneceğim elektrik için.
Yukarıdaki arkadaşlara söylediğimiz gibi Exeggutor veya Vileplume var. Victreebel LeafGreen versiyonunda bulunuyor ama Vileplume'dan mesela, bence daha iyi. Alakazam ve Gengar'ı edindiğin yoldan edinirsen daha yararlı olur senin için.

Dragonite'ın Sp.Atk'ı iyi yani elektrik saldırıları öğretmende bir sakınca olmaz. Elektrik, buz, ateş gibi değişik türlerden saldırılar öğretebilirsin ki TM yoluyla öğrenebiliyor saydığım türlerde değişik ve güçlü saldırılar.
Sayfalar: 1 2