Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 83
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bu bölüm X&Y 83. bölüm olacak. Paylaştığın site sanırım Pikachu özel bölümünü de bölümden saydığı için fazladan gösteriyor. Bu da seni yanıltmış. Burada 81. bölümün linklerinde de göreceğin gibi yine aynı site 1 fazla gösteriyor...
(13-08-2015, 06:24 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu bölüm X&Y 83. bölüm olacak. Paylaştığın site sanırım Pikachu özel bölümünü de bölümden saydığı için fazladan gösteriyor. Bu da seni yanıltmış. Burada 81. bölümün linklerinde de göreceğin gibi yine aynı site 1 fazla gösteriyor...

Aynen başlığa aldanmışım. Neyse düzeltme yapılmıştır, teşekkürler.
Spoiler:
Bölümü izledim gayet güzeldi Chespin ve Bunnelby'nin eğitmenleri olmadan roket takımını ve fearowu yenmeleri  azmedip görevi yerine getirmeleri harıkaydı.Birde arkadaşlar yeni bi soundtrack mı eklenmiş yoksa ben mi ilk kez duyuyorum?
Spoiler:
Çok güzel bölümdü.Serena hemşire kıyafetiyle çok güzeldi.Ayrıca 18.film sahnesi vardı.Bir an önce nete düşse de izlesek.Gelecek bölümde güzel bir savaş bizi bekliyor gibi görünüyor.
Spoiler:
Bölüm güzeldi be.Sevdim bu bölümü ben.Eğlenceli ve komikti.

-Öncelikle Clemont'un makine yine patladı.Gerçi 10 defa da patlasa 100 defada patlasa Ash yine de onun icatlarına hayran kalacak. :D Nolacak bu çocuk böyle.Clembot da patlamasa bari yoksa gym de batacak.

[Resim: DP24.jpg] 

-Serena da bildiğimiz Serena.Ash nasılım diye soruyor galiba.Ash ne cevap verdi bilmiyorum ama Serena sevinmiş gözüktü bana.Her ne kadar belki de aynı şeyleri Bonnie için de söylemiş olsada.

-Herkese uygun Nurse kıyafeti de var galiba pokemon merkezinde.Bonnie'ye uygunu bile var  XD Belki de Joy'un küçükken giydiği kıyafetidir.Takıldığım şeye bak  XP  

-Pikachu ve Luxray baya yoruldu bu bölüm.Dedenne zaten baştan yoruldu.Kesinlikle evrimi gelmeli Dedenne'nin

-Bunnelby-Chespin uyumu ise harikaydı.Ash yardıma gelmeden de roketleri uçurabilirlerdi bence.Ancak Roket takımının niye onlara değilde Pokemon merkezini basmadıklarını anlamadım.Ne var Chespin'de.Pikachu:Hani özel bizdik?  =D 

-Ayrıca Ash pokeömonlarını ikidir akılllıca kullanıyor.Chespin ve Bunnelby'yi  aramak için Noibat ve Fletchinder'i kullanmasını kastetmiyorum tabi.Düşmemek için Frogadier'ın pamuklarını kullanmak güzel fikirdi.Good Job Ash.

-Chespin ve Bunnelby yol alırken çalan müzik ve Fearow Chespin'in elinden cüzdanı alınca müziğin kesilmesiyse çok hoşuma gitti.

-Bölümün sonu ise çok komikti.Chespin elinden alan mı var canım.Saklarsın sonra yersin.Bunnelby'nin de artık Chespin ile yaşamaya ve heyecan duygusuna alışması lazım artık  O.O 
(13-08-2015, 06:55 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birde arkadaşlar yeni bi soundtrack mı eklenmiş yoksa ben mi ilk kez duyuyorum?

Hangi dakika belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. Soundtracklarla aram iyidir benim. Yardım etmeye çalışırım.
(13-08-2015, 07:34 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-08-2015, 06:55 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birde arkadaşlar yeni bi soundtrack mı eklenmiş yoksa ben mi ilk kez duyuyorum?

Hangi dakika belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. Soundtracklarla aram iyidir benim. Yardım etmeye çalışırım.

11:20'den itibaren Chespin, Bunnelby sahnesinde çalan var. Ben de ilk defa duyuyorum sanırım.
(13-08-2015, 07:39 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-08-2015, 07:34 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hangi dakika belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. Soundtracklarla aram iyidir benim. Yardım etmeye çalışırım.

11:20'den itibaren Chespin, Bunnelby sahnesinde çalan var. Ben de ilk defa duyuyorum sanırım.

Evet o.Baya güzel olmuş
Şarkının ismi KiraKira'da ilk defa bu bölüm kullanılmış sanırım.
Ve öğrendiğim bir bilgiye göre de Mad-Paced Getter'ın söyleyeni söylemiş bunu (Yani opening'i söyleyen)
Sayfalar: 1 2