Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 83
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Evet şarkının ismi Kirakira :) Tomohisa Sako'nun Boku Kara Kimi e albümünde yer alıyor.İnternette var ama adam sadece sözlerini söylüyor.Şarkı yakında internete düşer.
Bölüm eğlenceliydi. Tüm karakterlerin iyi rol aldığı hatta Pokemonlarını kullandıgı bolumler hep guzel oluyor. Chespin yakın zamanda evrimleşeceği için onun bu halinde ona ve belki evrimleşecek olan Bunnelby`e güzel bir jest yaptılar. Bunnelby kesinlikle evrimi hak ediyor. Soğukkanlı, güçlü ve karakteri de her kafaya uygun. Clemont`un takımı fena degil yalnız ilerde Diggersby, Chesnaught, Luxray ile iyi bir seyahat ve güç ekibi olusturacak. Bir arkadasımız Lucario ve Pikachu demis yorumunda bu arada Luxray ve Pikachu demek istemistir. :) Amacım ille duzeltmek degildi ama Japonca izleyince Luxray`in adını unuttum Lucario`yu da okuyunca dexterı acıp baktım adını hatırlamak icin.
(14-08-2015, 02:26 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bölüm eğlenceliydi. Tüm karakterlerin iyi rol aldığı hatta Pokemonlarını kullandıgı bolumler hep guzel oluyor. Chespin yakın zamanda evrimleşeceği için onun bu halinde ona ve belki evrimleşecek olan Bunnelby`e güzel bir jest yaptılar. Bunnelby kesinlikle evrimi hak ediyor. Soğukkanlı, güçlü ve karakteri de her kafaya uygun. Clemont`un takımı fena degil yalnız ilerde Diggersby, Chesnaught, Luxray ile iyi bir seyahat ve güç ekibi olusturacak. Bir arkadasımız Lucario ve Pikachu demis yorumunda bu arada Luxray ve Pikachu demek istemistir. :) Amacım ille duzeltmek degildi ama Japonca izleyince Luxray`in adını unuttum Lucario`yu da okuyunca dexterı acıp baktım adını hatırlamak icin.

Aaaaaaa o safoz benmişim  XP İsimler benziyo ama kabul et  :D
@tigerman Yok canım ne saflıgı, normal bir karısıklık. Benzerlik var kesinlikle, hatta dediğim gibi gercek adını unuttum okuyunca :D
Dedenne çok sevimliydi bu bölüm herzamanki gibi. Ayrıca bu bolum yekta greninja evrimi olursa başta problem olur 1-2 maç kaybeder sinyali verdi.Evrilince o balonlar gidiyor ya mağlum -_-
Sonra toparlar tabi ki Sleepy
En kötü filler böyle olsun!
Bazı yerlerde KiraKira'nın yeni opening olabileceği konuşuluyor. Bazıları da Clemont's Theme demişler aynı Shoko Nakagawa'nın DoriDori'sinin, Serena's Theme olması gibi. Clemont's Theme olma ihtimali şöyle var, şarkı bölümde iki kez kullanıldı. Bir kere Clemont'un Pokémonları dışarıdayken, ikinci kez de Clemont ve Elektrik Pokémonları sorunu çözdükleri zaman yeni başlamıştı, Chespin, Clemont'un verdiği yemekleri yerken de bitmişti. Clemont's Theme bana daha mantıklı geldi. Serena'nın Pokémonlarının evrimlerinde veya Serena'yı ilgilendiren önemli olaylarda (anahtar kazanması gibi) DoriDori çalıyor, Clemont'un Pokémonlarının evrimlerinde veya onunla ilgili önemli olaylarda KiraKira neden çalmasın? ;D Yakında Chespin evrimi olduğunu düşünürsek bu teorinin ne kadar doğru olduğunu anlayacağız.
Sayfalar: 1 2