Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash ve Mega Evrim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(27-07-2015, 01:07 AM)batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anime için Pokémonları yerden yere vurmak anlamsız sonuçta senaristlerin verdiği hükme göre yeniyorlar ya da yeniliyorlar.Charizard animede tür avantajı olan Golem ve Blastoise'i yendi senaristler yenilmesini istese yenilirdi ama animede birilerini kahraman edeceksen böyle şaşırtıcı sonuçların olması gerekiyor. :)

o maçta iyiydi katılıyorum. Ama ben Charizardı görmekten zevk almıyorum Sleepy
Pokémon kadrosunun tamamı Mega Evrim alabilir olacak ama bence tek tük mega evrim görürüz. Yani Ash'in 1 veya 2 Pokémonuna Mega evrim verirler. Onlardan birisi en güçlü Charizard olmak isteyen Charizard olur o'da X evrimi alır gibi. İkinci olur mu, olursa kim olur bilmiyorum. 

Ama Charizard'ı Y olarak görmekte keyifli olur.
(27-07-2015, 03:44 PM)Portgas D Ace Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokémon kadrosunun tamamı Mega Evrim alabilir olacak ama bence tek tük mega evrim görürüz. Yani Ash'in 1 veya 2 Pokémonuna Mega evrim verirler. Onlardan birisi en güçlü Charizard olmak isteyen Charizard olur o'da X evrimi alır gibi. İkinci olur mu, olursa kim olur bilmiyorum. 

Ama Charizard'ı Y olarak görmekte keyifli olur.

Sinnoh Remake i ile gelir 10-15 mega daha
Genel bir oylama yapılsa Charizard Y isteyenlerin oranı şüphesiz fazla çıkar.Bunu senaristlerde biliyor ama onlar için oyun satışları önemli olduğu için seyircinin ne istediği önemli değil maalesef. :(
Edit : Aslında oyun tanıtımı için yapılan animede seyircinin istediği de önemlidir yani ana karaktere mega evrim vermezlerse diyecek laf bulamıyorum.
(27-07-2015, 11:40 PM)batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Genel bir oylama yapılsa Charizard Y isteyenlerin oranı şüphesiz fazla çıkar.Bunu senaristlerde biliyor ama onlar için oyun satışları önemli olduğu için seyircinin ne istediği önemli değil maalesef. :(

Evet aslında biraz öyle tanıtım amaçlı anime birazda o yüzden Mega charizard Y verecekler Ash'e ve elinde süper güçlü Megalar olam bi trainera yenilcek.
Benim kaçınçı olacağına dair de ayrı bi teorim var ama neyse..
Sayfalar: 1 2 3 4