Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash ve Mega Evrim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(25-07-2015, 05:22 PM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadas yerden yere vurmaya ne meraklisiniz Charizard'ı egitimden sonra dogru duzgun bir savas yapmadi.Hatirlatirim Kukrediginde Iris in Dragonite ı bile cekiniyordu.Olur her pokemon yenilir bunun yaninda galibiyetleri neler onlara da bakin.Blastoise i yendi dezavantaja ragmen yendi.Dogru yazarsanda sevinirim BLAZİKEN ilk defa gorulmus bir pokemon ne olacagi hic belli olmazdi.Articuno denilen pokemon efsane senin haberin yok heralde.Charizard bu takimin en iyilerindendir bu kadar laf yemeyi hak etmiyor bu pokemon biraz saygi duyun.


Bana çekinmiş gibi gelmedi https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/...gonite.png

Ayrıca Ash'in çoğu pokemonu zayıf olduğu halde bir çok pokemonu yendi yani özel bisey değil. Tamam kendisi iyi olabilir ama benim gözümde ilk 6 ya zor girer o kadar süre eğitim aldığı halde .
Ne saçmaladın be arkadaş... Attığın görüntü o andan değil ki. N ayırmasa Dragonite haşat olacaktı. Gözünle mi izliyorsun animeyi anlamıyorum ki.
(25-07-2015, 04:18 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha önce de demiştim. Talonflame yakın zamanda evrimleşeceği için ileri ki bölümlerde Ash'in Charizard'ı geldiğinde onunla takas edilebilir. Maçların hepsinde var olan ve yeteneği de görülen Talonflame'i harcamasalar bari. Noibat ise göründüğü ilk bölüm ve ardından devam bölümü dışında görülmedi. Anlaşılan Goomy gibi ona da ayrı ayrı bölümler yapılıp uçma konusunda gelişimi, hareket öğrenmesi ve evrimi böyle sağlanacak ki Ejder Tip'i olduğu için de takımda yüzde yüz kalıcı olacaktır. Frogadier de kalıcı olacak Greninja evrimi ve bu seride iyice Ninja modunda dolaşmasından belli, Pikachu zaten omuzda, Hawlucha yeni yeni kendini gösteriyor, yeni hareket öğrendi falan. Evet 6. Poke eksiği duruyor Ash'in şu an ama Charizard direkt olarak da gelebilir. Uçan Tip'e bu kadar laf edilmesi garip geliyor. Bu pokemonlar sadece kendi türlerinde hareket bilmiyorlar. hareket çeşitlilikleri fazla. Daha Ash'in Mega Yüzük ve Taş'ı alması, Salon Maçı yapması, Alain'le karşılaşması vb. daha var yani. Act 4'ün fragmanı veya herhangi bir bilgisi de gelmedi daha. O güne dek kim gider kim kalır.  

Valla sen deyince düşündüm de olabilir belki bu takas işi.Dediğin gibi takımdakiler her ne kadar Flying olsalar da çok çeşitli saldırılar biliyorlar.Ama iki tane birebir aynı tür pokemon abartı olur yine de.Nasıl Goodra ve Noibat aynı anda takımda bulunmadıysa, Charizard ve Talonflame aynı anda bulunmayabilir.Goodra'yı harcayanlar Talonflame'i de harcar mı harcar.Talonflame Moltres hezimetinden sonra triplere girmesin de...neyse daha oralara var.Hem Charizard gerçekten mega olacaksa öncesinde ekip ile biraz zaman geçirmesi daha uygun olur.Ash aniden Oak'ı arayıp "La profesör, charizardite y buldum gönder bizimkini de bir deneyek" demez herhalde :D 
(25-07-2015, 05:27 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Animeye oyunu karıştırarak hata yapıyorsun.

Blaziken'e karşı tür avantajından bahsetmişsin.
Charizard o aralar Wing Attack vs. biliyordu da bizim mi haberimiz yok? Blaziken'e karşı Flamethrower, Dragon Rage, Seismic Toss kullandı.

Gelelim Dusclops'a... Ash'in aptallığı yüzünden yenildiğinden bihabersin herhalde. Dusclops'a Seismic Toss'un etki etmeyeceğinden haberi yoktu kahramanımızın.

Rezil 5. nesil animesini biraz hareketlendirsin diye getirdiler zaten, ne yapmasını bekliyordun anlamadım. Lig için getirseler eminim ki Cameron gereksizinin Lucario'sunu yenerdi.

Oynadığın oyunda kullanışsız olduğu için sevmiyor olabilirsin ama acımasızca eleştirmenin anlamı yok.

@CWM
Mahmut'un senin için dediğini düşünmüyorum.


Wing attack bilmiyo ama o maçta bayleef bile daha çok iş yaptı.
Gelelim dusclops a Hatırlar mısın bilmem o maçta Dusclops Will-o-wisp kullandı bil bakalım will-o-wisp kime karşı hiç bisey yapmıyor ikisi de birer saldırı sırası kaybetti.
Ayrıca eminim Ash'in Chariardı Cameronun hydreigonunu yenemeyip giderdi çünkü ash dragona karşı çoğu zaman charizardı kullandı
Bu arada charizardtan hiç bi zaman hoşlanmamıştim oyun oynamadan önce bile

(25-07-2015, 05:36 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne saçmaladın be arkadaş... Attığın görüntü o andan değil ki. N ayırmasa Dragonite haşat olacaktı. Gözünle mi izliyorsun animeyi anlamıyorum ki.

onlar arkadaş olana kadar hep aynıydı bunu buldum ilk basta.
Güzel tamam da sakin olun işi kavga boyutuna getirdiniz.

Charizard'ın o Hydrageon'a yenilmesini bırak Charizard bence pas pas yapardı o Hydrageon'u.
(25-07-2015, 05:50 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel tamam da sakin olun işi kavga boyutuna getirdiniz.

Charizard'ın o Hydrageon'a yenilmesini bırak Charizard bence pas pas yapardı o Hydrageon'u.

ben kavga olarak görmüyorum .
ayrıca hydrageonun çok güclü olduğunu bilmelisin untma ki bütün pseudo legendary pokeomonlar startelardan daha güclüdür yenmesi içn yine en az 2 pokemonla savaşmiş olması gerekir
Sen Psuedo demişsin de Ash'in Charizard'ı direkt Legendary (Articuno) yeniyor ona ne diyeceğiz.Merak etme Psuedo'nun ne oldğunu biliyorum bu arada.O çok güçlü dediğin Psuedo'da Boldore,Oshawott,Pignite üçlüsüne yenildi,kusura bakmada bu üçüne yenilen Charizard'a havada karada yenilir.
(25-07-2015, 06:07 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O çok güçlü dediğin Psuedo'da Boldore,Oshawott,Pignite üçlüsüne yenildi,kusura bakmada bu üçüne yenilen Charizard'a havada karada yenilir.
Şunu yazacaktım da arkadaş anlamamakta ısrar ediyor diye silip vazgeçmiştim. Eline sağlık.
(25-07-2015, 06:07 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sen Psuedo demişsin de Ash'in Charizard'ı direkt Legendary (Articuno) yeniyor ona ne diyeceğiz.Merak etme Psuedo'nun ne oldğunu biliyorum bu arada.O çok güçlü dediğin Psuedo'da Boldore,Oshawott,Pignite üçlüsüne yenildi,kusura bakmada bu üçüne yenilen Charizard'a havada karada yenilir.

buldoze fighting type move kullandı pignite(hem stab alarak) da. dediğim gibi oshowattan sonra gideydi yenerdi ama basta gitseydi en iyi ihtimal berabera biterdi.

ayrıca ben charizardin kişiliğini sevmiyorum.

(25-07-2015, 06:10 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-07-2015, 06:07 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O çok güçlü dediğin Psuedo'da Boldore,Oshawott,Pignite üçlüsüne yenildi,kusura bakmada bu üçüne yenilen Charizard'a havada karada yenilir.
Şunu yazacaktım da arkadaş anlamamakta ısrar ediyor diye silip vazgeçmiştim. Eline sağlık.

aynı durumu bi de infernape il düşünün sonuca bakın hangisi daha iyi ya da staraptor ya da gliscor hangisi daha iyi geliyo kulağa bunladan biri veya charizard
@Firebender 
Profesor sycamore Mega Charizard Y arastirmasi yapabilir.Bir arastirma icin cagrilir yani.
Bu aralar gercektende hakki yeniyor.Gen 4 te Charizard olsaydi belkide Tobias in 3. Pokemonunu gorebilirdik.
Sayfalar: 1 2 3 4