Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: BW Serisi Tavsiye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar ben BW serisindeyim çoğu kişinin yorumları olumsuz bu seri hakkında hiç izlenilmeyecek bir seri mi?Bulbapedia dan önemli bölümleri araştırıp izlesem çok şey kaybeder miyim daha iyi mi olur?Salon maçları evrim sahnesi ve ligler vs.
Pek bi şey kaybetmezsin bence.Zamanın varsa izle,izlemek için kendine vakit oluşturacaksan boşver kalsın.
Tüm bölümleri izledim ama en cok begendigim sahneler hep evrim sahneleri oldu diger bolumleri sadece yemek yerken izlerdim hep ama bence izlenir.
Bence izle. Düşün ki XY serisi gibi BW serisini hafta hafta bekleyip izliyorsun. BW`yi de öyle izle. Her hafta bilmedeğin ve beklediğin bölümü izler gibi. Filler falan deyip geçme. Ben ailemle bile izledim arada güzel bölümler var. Aslında ince detaylar fazla Cilan ve İris icin onemli bolumler de var onlarin gelisimini anlaman icin bolumleri kacirma derim.
Cameron ile savaşı dışında izle bence bol savaşlı bir seriydi.Ama sağlığın için Cameron savaşını izlemesen daha iyi.
Bencede izle kardeşim. Bir şey kaybetmessin. Gerçekten güzel bölümler var aralarda ^_^
Kesinlikle izle.Heleki ilk dört seriyi arka arkaya izlediysen onlardan sonra bu seri oldukça farklı geliyor.Gerek çizimler,gerek Pokemonlar.Ben bu yaz bitirdim ve hiç pişman olmadım.Milletin ne dediğine bakma sen.Zamanında Hoenn'e saydıranlar şimdi Hoenn müptelası olmuşlar.Sinnoh'a giydirenler şimdi Sinnoh'u dilinden düşürmüyor.Emin ol ki belki alışılmışın dışı ama en orijinal tasarımlara sahip Pokemonları animede görmek ayrı bir keyif.Haa Sinnoh'un filmlerinden sonra Unova filmleri biraz sönük gelebilir ama gölgelendirme ve renk paletindeki değişim için bile izlenir.
Bence izle derim evet Unova ligi hezimetti ama genel bölümlerini severim özellikle "N" bölümleri güzeldi. 
Sırf Misty gözüktüğü için bile izlerim.Onu gormek tüm seriye yeter.
Boş vakit bolluğundan yapacak bir şeyin yoksa izle. Zamanım çok değil diyorsan kendine başka aktiviteler de bulabilirsin.

Iris karakterine bir türlü ısınamayınca seri benim için işkenceye dönmüştü. Güzelim Hilda'yı yediler. Ligi ayrı rezalet zaten.
Sayfalar: 1 2 3