Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: BW Serisi Tavsiye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Rakip işi biraz sıkıntılı olabilir ama gerçekten süper bir karakter N.Ayrıca GYM liderlerine de hayran kaldım ama lig için aynısını söyleyemem. Roket takımının planları iyi gidiyordu topladılar derken lig tam bir hayal kırıklığı benim açımdan.Ayrıca XY de 9 bölüm de bitirdim bugün gerçekten kaç bölüm izledim sayamadim ayrıca The Origins bölümleri de bitti.Güncel olarak izlemek çok garip olacak şimdi. İşin kötü tarafı japonca da kelimelerin %99 unu anlamayacagiz onun için İng altyazı güzel olacak.
Biz genelde goodanimeyi kullanıyoruz sitece izlerken ve orada ingilizce altyazılı japonca olarak izleyebilirsin bölümleri. Müziksiz cidden en duygusal sahne bir kabusa dönüşebiliyor. XY serisiyle İngilizce Dublaj'da müzikleri nedense çok atlıyorlar. DP'de vs olmazdı böylesi. (Çok fazla japonca izlemesem de bir iki bölüm izlemiştim öyle sanırım. O da ingilizce dublajı çıkmadığından değil başka bir sebebi vardı) Ve BW'de ise hiç bilemiyorum kesmiş de olabilirler. Hiç dikkat etmedim. Ama XY'de en çok dikkatimi çeken şey arkadaki müzikler oluyor ve nerede hangi müziği kullanmaları gerektiğini biliyor adamlar :D Ayrıca orjinal sesleri daha iyi bence. Hem Satoshi adına da alışmaya başlamalısın bir yerlerden.
Alışırım Satoshi adında birşey yok.O kadar değişiklikten sonra o birşey sayılmaz. Sanırım ligi 1 sene bekleyeceğim.Biraz spoiler yedim fakat yinede izlenecek bir seri(sizin anlatışınıza göre bu bir hakaret).Herkes hayalinde koşacak.Bu seri bakalım bende kaçıncı sıraya gelecek en sona gelmeyeceği kesin de :D
Ben de BW serisi hakkında sizlerden tavsiye istiyorum : Şu anda 16. Sezon 6. Bölümdeyim ve burada lig başlıyor ancak bu sezonda toplam 45 bölüm var. Ligin maks. 4-5 bölüm süreceğini zannediyorum. Yani, son bölümlerle lig bitimi arasındaki bölümleri izlemessem birşey keybeder miyim ?
Guzel filler bolumler var ara ara izlemeni tavsiye ederim.
Sayfalar: 1 2 3