Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 67
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokemon XY episode 67

Video Linki :

Alternatif-1 : https://www.goodanime.net/pokemon-xy-episode-67
Alternatif-2 : https://www.animewow.eu/pokemon-xy-episode-67

[Resim: Ash_vs._Clemont.png]
Spoiler:
Neye yorum yapacağımı şaşırdım.İnanılmaz güzellikte bir bölüm.Başlangıç, bitiş, görsellik, müzik, savaş taktikleri... her şey ayrı bir güzeldi.Goodra'nın savaşı bitirmesi süper oldu.Clemont Pikachu'yu resmen ezdi.Hawlucha harikaydı, elektriğe zayıf olmasına rağmen Heliolisk'i bir güzel dövdü ayrıca bir flying press de Luxray'a çaktı.Goodra'nın çok güçlü gösterilmemesi de iyi olmuş.Güçten çok taktik ile kazandı.
Spoiler:
İzlediğim en iyi gym maçlarından birisi oldu.Goodra'nın durum problemlerini ortadan kaldıran Hydration yeteneği ile hem felç olmaktan kurtuldu hem de güç kazandı.En iyi ve son güç kullandığı Bide saldırısı ile ortalığı dağıtarak gym maçının final vuruşunu Goodra yapmış oldu.Hawlucha'da kıl payı Helioliski'yi '' High Jump Kick '' hareketiyle yendi ama yine de Hawlucha'yı iyi gördüm. Pikachu'nun demir kuyruk saldırısının ön planda olacağı ve daha önceki gym maçlarındaki gibi rakibin saldırısını geri döndürecek şekilde kullanacağı belliydi. Goodra'yı bu maçta da gördükki Ash'in en önemli silahı ve saldırıları ile görsel açıdan da en iyi pokémonlarından birisi umarım böyle harika bir pokémonu Ash'ten ayrılmasına izin vermezler... => (Son sahne hoşuma gitti sevimli Dedenne'm ya o da minik elleriyle aralarına katılırmış:).), (Bunnelby'nin kullandığı elektrik saldırısı Wild Charge miydi vay be:).)
Spoiler:
Yaklaşık 7-8 bölüm öncesinden itibaren izlemememe rağmen izleyeyim dedim gym maçını, Goodra(en son bıraktığımda Goomydi) Luxray dahil baya spoiler yedim sanki :D. Güzeldi genel olarak ama son savaş biraz acele oldu sanki ,Goodra resmen Bide le tek attı araya biraz ejderha saldırılarından sıkıştırabilirdi.Buarada Goodra'nın bu kadar çabuk gelişmesi hayra alamet değil yani,görünüşe göre birkaç bölüm sonra da iki bölümlük bir hikayesi olacakmış yine,bilemiyorum. 
Spoiler:
Hawlucha beni etkileyemedi pek. Yani Ash'in zekası sayesinde yendi bence Heliolisk'i. Ama ciddi anlamda gelişme var şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Goodra sok noktayı güzel koydu yalnız. Grafikler, senaryo, müzikler vs... her şey çok iyiydi. Ve bölümde X/Y oyunlarından bolca müzik kullanmaları da hoşuma gitti. Önümüzdeki bölüm jenerik ya da ending ya da her ikisi de değişecek yüksek ihtimalle

Yalnız o değil de benim tahmin doğru çıktı :D 
(09-04-2015, 06:13 PM)batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Spoiler:
İzlediğim en iyi gym maçlarından birisi oldu.Goodra'nın durum problemlerini ortadan kaldıran Hydration yeteneği ile hem felç olmaktan kurtuldu hem de güç kazandı.En iyi ve son güç kullandığı Bide saldırısı ile ortalığı dağıtarak gym maçının final vuruşunu Goodra yapmış oldu.Hawlucha'da kıl payı Helioliski '' High Jump Kick '' hareketiyle yendi ama yine de Hawlucha'yı iyi gördüm. Pikachu'nun demir kuyruk saldırısının ön planda olacağı ve daha önceki gym maçlarındaki gibi rakibin saldırısını geri döndürecek şekilde kullanacağı belliydi. Goodra'yı bu maçta da gördük ki Ash'in en önemli silahı ve saldırıları ile görsel açıdan da en iyi pokémonlarından birisi umarım böyle harika bir pokémonu Ash'ten ayrılmasına izin vermezler... => (Son sahne hoşuma gitti sevimli Dedenne'm ya o da minik elleriyle aralarına katılırmış:).), (Bunnelby'nin kullandığı elektrik saldırısı Wild Charge miydi vay be:).)

Spoiler:
Son kullandığı ve Luxrayi yendiği "Bide" hareketiydi. Zaten Florges'i de böyle yenecektir diye umuyorum. Bu hareketin çok arkasında durdular. Benim beklentim daha ciddi oluyor her seferinde ve bu maç Firebender'ın da dediği gibi her açıdan iyiydi. Sadece Bunnelby biraz basit yenildi gibi geldi ve Hawlucha biraz daha dayansaydı iyi olurdu. Luxray ise müthişti. Clemont onu salonda bırakırsa gibi bir konu konuşulmuştu bir ara, bence bırakmasın Clemont'un favorisi ve dostu sonuçta.
 

Edit: InFamous hoş geldin bu arada  8D
Spoiler:
Her açıdan harika maçtı.Ash'in efsane maçlar listesine bir maç daha eklendi.Savaşan tüm pokemolar çok güçlüydü.Maç sonu şampiyonluk yolundaki futbol takımı gibi kenetlendiler
Beklediğimden güzel bir bölüm oldu. Savaş beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim. Sıradaki bölümü daha büyük heyecanla bekliyorum,ortalık karışacak.
Spoiler:
Yessssss! tahmin ettiğim gibi zafer Goodra'nın oldu.Ash'in zekasına hastayım,harika bir bölümdü izlediğim en iyi gym maçlarından biriydi.Son sahne bana AG serisindeki bir sahneyi hatırlattı :)
Spoiler:
 Harika bir bölümdü bölüm sonunda ellerini havaya atmaları filan çok güzeldi.ANcakn ben Hawlucha konusunda _Erdi_'ye katılıyorum.beğenemedim onu ne yazık ki.Serena'nın ise tarafsız gibi görünse de kalbinden Ash'in kazanmasını istediğini düşünüyorum.  
Sayfalar: 1 2