Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 67
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hawlucha'nın kazanması sürpriz oldu. Luxray bayağı güçlenmiş, çok beğendim. Savaş güzeldi, eşleşmeler mantıklı ve çekişmeliydi. Gelecek bölüm dananın kuyruğu kopacak ve Ash nihayet Alain'i tanıyacak, birkaç ay içinde de buluşurlar. Ash'in MegaEvo'su olması lazım artık. Goodra'nın abilitysi Hydrataion olmuş bu durumda Rain Dance unutmayacak galiba. Daha güzel saldırılar öğrenmesini isterim. Goodra'lı bölümlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bataklık ayağına Sludge Wave falan öğrense güzel olur. Florges'i yenerken biranda öğreniverse ve öyle yense tadından yenmez.
Yalnız spoiler yapalım, Izzy belki izlemeyen arkadaşlar vardır.
2. sayfaya spoiler gerekmiyor.

Bu bölümü izledikten sonra gittim, Ash'in Volkner ile maçını izledim. Sonra dedim ki bi o zaman ki Luxray - Infernape maçında alev yeteneği ortaya çıkmışken Ash'in sözünü dinlemeye başlayan Infernape'in verdiği heyecan ayrıydı. Tabi Clemont'un Luxray'ı Volkner'in Luxray'ının yanından geçemez ki zaten Ash'in Goodra'sı da Infernape'in yanında çok zayıf kalır. Kısacası o Sinnoh ligi yolundaki efsane maçları çok özledim. Umarım bu sene de son rozet maçları öyle heyecanlı ve büyük kapışmalar izletir bize.
(10-04-2015, 10:40 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız spoiler yapalım, Izzy belki izlemeyen arkadaşlar vardır.
2. sayfada spoiler kullanmaya gerek yok.
İngilizce Dublaj; https://www.animetoon.eu/pokemon-xy-episode-67
İngilizce Dublaj Youtube linki;
Sayfalar: 1 2