Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 65
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokemon XY episode 65

Video Linki :

Alternatif-1 : https://www.goodanime.net/pokemon-xy-episode-65
Alternatif-2 : https://www.animewow.eu/pokemon-xy-episode-65
İlk yorum bende olsun bölüm güzeldi
Spoiler:
Bölüm çok güzeldi.Goodra çok güçlü görünüyor.Kullandığı hareket neydi acaba ? 8D
(26-03-2015, 06:15 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Spoiler:
Bölüm çok güzeldi.Goodra çok güçlü görünüyor.Kullandığı hareket neydi acaba ? 8D 

Spoiler:
O yeni öğrendiği hareketin adı "Ejderha Darbesi" Ash'in Gible'ıda biliyor o hareketi. Bu arada dört gözle beklediğim bölümdü Goodra oldu ve Ash'in ilk yarı efsane pokemonu ünvanına kavuştu.
Sonunda...
Spoiler:
Güzel bir bölümdü.Evrim sahnesi de farklı ve iyi düşünülerek hazırlanmış sahneydi; Sliggoo'nun görmediği için gözlerinde ışık belirmesi ve harika bir görsellikle Goodra'ya evrimi harikaydı.Yangın içerisinde Sliggoo evrim geçirmeden önce Wooper ve diğerlerini gördü hâlâ aklı onlarda umarım son günlerde konuşulanlara göre Goodra gibi pokémonu izlemekten mahrum bırakılmayız.
Spoiler:
Tierno güçlenmişte gelmiş diyorduk anlaşılan Ash ondan fazla güçlenmiş.Goodra evrim süper bölüm ondan da güzeldi.Önümüzdeki bölümüde merakla bekliyorum.Bu arada bende uzun bir aradan sonra bir bölüme yorum yaptım. Tierno-Serna olayından bişey çıkmadı pek de bişey beklemiyordum zaten.Ancak Tierno'nun bile daha ilk görüşte farkettiği bu güzelliği Ash her gün her dakika görmesine rağmen nasıl farketmiyor hala anlayabilmiş değilim ve sanırım anlayabilecek de değilim.Goodra'ya tekrar dönersek  umarım Ash'ten ayrılmaz ve kalos liginde ve salon maçlarında onu bol bol görürüz.Kesinlikle çok güçlübi pokemon ve roketlerin pokelerine tek atarak bunu kanıtladı.Gücü ayrıca ona havada katıyor. İnşallah bu gün yada yarın yeni bölüm isimleri açıklanır da  viz de yorum yaparız.Bu bölümlerden sonra herhalde Serena odaklı bölümler yakındır diye düşünüyorum.
Spoiler:
Ash Goodra'yı bence Profesör Oak'ın labaratuvarına gönderir ve profesör böyle yarı efsanevi pokemonu araştırmak isteyeceğini düşünüyorum. Lige kadar onu labaratuvarda tutar Heracross'ta olduğu gibi. Unova'daki gibi bol pokemon yakalamasını istiyorum ama Gible'ı yanına alsın isterim Garchomp olana kadar evrim geçirmesini isterim çünkü potansiyeli diğer pokemonlardan daha yüksek pokemon. Bu arada bölüme dönmek gerekirse evrim geçirme sahnesi ve Tierno ile dövüş sahnesi gerçekten etkileyiciydi.
Spoiler:
Harika bölümdü.Umarım Ash böylesine güçlü bir pokemonu tamamen bırakmaz.Bırakırsa yine zor bela salon maçlarını kazanarak çıkacak pokemon ligine ama Goodra ile Clemont maçı dışındaki salon maçlarında rakipleriyle kolayca başa çıkabilir.Gerçekten hayran kaldım umarım Ash'e fazla görmezler böyle bir pokemonu bu arada Ash Tierno'yu mahvetti.
Spoiler:
Clemont ile maçından sonra hemen profesör Oak'ın labaratuvarına yollasın, o zaman onu bırakma ihtimalide ortadan kalkar.
Sayfalar: 1 2