Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 65
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(26-03-2015, 08:44 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Spoiler:
Clemont ile maçından sonra hemen profesör Oak'ın labaratuvarına yollasın, o zaman onu bırakma ihtimalide ortadan kalkar.

Spoiler:
Bir kere Goodra eski arkadaşlarını görecek öyle bir bölüm önümüzdeki 1 ay içinde geliyor. Wooper kankisi aklını çelmez umarım. Zaten Florges gibi bir düşmanları var Goodra olsa da fark etmez Florges onu yenecektir.
Garip bir şekilde nedense bölüm sıradan geldi bana. İlk başta Clemont'la konuşmaları ve Tierno'nun Lumiose Salon Rozetini göstermesi kısmı iyiydi, güzeldi. Ama Tierno, Pokemonları ve evrim sahnesi vs. çok farklı bekledim galiba. Neyse hayırlı olsun Goodra (Taş Devrinde ki Dino gibi). Ash'in Goomy halinden beri ona bu kadar ilgili olmasından, onun da güçlü olması ve sürekli geçmişi hatırlayıp hırslanmasından (bir de Ash'le olan bağından) ayrılacağını tahmin ediyorum. "Bide" güzel hareket, "en iyi savunma saldırıdır şeklinde" klasik Ash için ideal. "Dragon Pulse" ise görsel olarak da müthiş olmuş. Haftaya bölüm değişik görünüyor. İcatçı bir düşman ve "Clembot savaşları". Üstüne de Pokemon maçı.. Normalden salon maçlarından önceki bölümlerde biraz sıkılırım ama bu bölümden sıkılacağımı sanmıyorum.  
Raichunun kullandığı elinde top şeklinde beliren hareket nedir ?
(27-03-2015, 09:27 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Raichunun kullandığı elinde top şeklinde beliren hareket nedir ?

Focus Blast olması lazım.
İngilizce Dublaj:   https://www.animeflavor.com/pokemon-xy-e...t-training
İkinci Bir Alternatif:   https://www.animetoon.tv/pokemon-xy-episode-65

Edit: Goodra'nın sesi çok güzel olmuş bence.
Hem Tierno`nun Pokemonlarının hem de Goodra`nın sesi çok iyiydi. Müzikler dışında dublajda seslendirme Japoncaya göre daha iyi oluyor.
Sayfalar: 1 2