Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Tasarımımız Sizlerle!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Artık gelenek haline gelen senelik tasarım değiştirme olayımız bu sene de değişmedi. Açıkçası bu planlı bir değişim olmadı. Forum sistemimizi üst sürüme güncelleyince eski temamızda bozulmalar meydana geldi. Bu sorunların birçoğu da maalesef düzeltilecek gibi değildi. Yeni temaya geçmek daha mantıklı geldi. İlk olarak şu an kullanmakta olduğunuz temayı düzenlemekle başladım fakat pek içime sinmedi açıkçası. Daha iyi tema bulmak için arayışlara girdim ve bunu buldum. Ve oldukça hoşuma giden bir tema oldu. Herhangi bir sorun çıkarmaması da bir başka güzelliği oldu.


Özellikler 


* Temamız multicolor. 12 adet renk bulunmaktadır. Kolayca üstteki panelden değiştirebiliyorsunuz. Zamanla renkleri değiştirebiliriz. 


* Temamızın arkaplanını isteğinize bağlı olarak değiştirebilirsiniz. 18 adet pattern, 6 adet arkaplan resmi bulunmaktadır. Resimleri deneme yapmak için acele şekilde bulup yükledim. (Önerilerinize bağlı olarak değiştireceğiz, ilk önerdiğiniz 6 resmi ekleriz, zaman geçtikçe de önerilere bağlı olarak değiştiririz)


* Temayı ister geniş, isterseniz dar şekilde kullanabilirsiniz. Üstteki butondan hemen ayarlayabiliyorsunuz.


* Hızlı mesaj düzenleme özelliği çalışıyor, ayrıca ek olarak mini editör eklendi.
* Teşekkür butonumuz çalışıyor, teşekkürler sıfırlandı maalesef. Eski verilerden yüklemeye çalışacağım ama bu uzun zaman alabilir.


* Yeni anket sistemi geldi. Onun için ayrı bir konu açılacaktır.


* Tablo oluşturucumuz aynı şekilde çalışıyor.


* Üst menümüz sabitlenmiştir. Aşağı indiğinizde de üst kısımda sabit olarak durmaktadır. 


Ekran Görüntüleri 


Ana Sayfa Tam Ekran

Spoiler:
[Resim: tc88Jky.jpg]

Üst Menü 
Spoiler:

[Resim: NdhpqP3.png]

Sağ Kısım
Spoiler:

[Resim: kHzTdV0.png]


Üst Menü Sağ Kısım (Tıkladıktan Sonra)


Spoiler:

[Resim: SX3GG9v.png]


Teşekkür Butonu

Spoiler:

[Resim: cjsZkfS.png]


[Resim: EvwhQ4A.png]


Hızlı Mesaj Düzenleme

Spoiler:

[Resim: 5c5TR0v.png]


Tema Seçenekleri

Spoiler:

[Resim: Kmg12g1.png]


Tema hakkında öneri, görüş ve hata bildirimlerinizi bekliyoruz...
Modern bir tema olmuş, elinize sağlık. Bu tasarımı beğenmeyen olmaz diye düşünüyorum. Bir de teşekkürler geri getirebilirse harika olur.
Eline emeğine sağlık, yeni temamız bütün Pokemonseverlere hayırlı olsun  =D
Elinize sağlık bence de güzel biraz farklı olmuş ama yenilik iyidir,hayırlı olsun.
Gayet hoş olmuş, elinize sağlık. Teşekkür verince dikkat ettim. REP puanına ekleniyor sanırım. Önceden böyle değildi galiba.
Emeği geçen herkesin eline sağlık, çok güzel olmuş. Fakat biri bir konuya yeni mesaj yazdığı zaman hemen bakabildiğimiz işlevsellik kaybolmuş gibi. Eski temada sol tarafta küçük bir bölmede çıkıyordu, şimdiyse en üstte forum sekmesinden son yorumlara bakarak bulabiliyoruz galiba. Yada ben her zamanki gibi körüm bulamıyorum bir türlü :D Yine öyle bir bölüm olsaydı bence çok daha güzel olurdu. Eski temada portal kısmıydı sanırım o bazı önemli konularda paylaşılıyordu orada. 
Emeği geçenlere teşekkürler gerçekten güzel bir tema olmuş
(15-03-2015, 10:11 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gayet hoş olmuş, elinize sağlık. Teşekkür verince dikkat ettim. REP puanına ekleniyor sanırım. Önceden böyle değildi galiba.

onu yazmayı unutmuşum. teşekkür ve rep sistemi birbirine bağlı şekilde çalışıyor artık.
Elinize sağlık gerçekten yeni tema güzel ve göz alıcı olmuş. Şimdiden Hayırlı olsun...
Öncelikle yeni tasarım harika olmuş ellerinize sağlık da benim için önemli bir sorun var. Şimdi ben konuları kodlarla yapıyordum genelde. Ama o kod olayı yok artık sadece butonlar var. Butonlar bence kodlara göre daha zor ve bir süre sonra butonlara bastığımızda kodlar birbirine giriyor. Ancak kodda bunları kolaylıkla çözebiliyorsun. Yani sorunlar elbet olacaktır ancak diğer temalarda da görememiştim. Ben de neyse yeni temada gelir dedim ama onda da gelmedi. Temayı güncellediğinizde buna da bir el atarsanız sevinirim. Kodlar gerçekten çok kolaylık sağlıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4