Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Tasarımımız Sizlerle!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Bence bu zamana kadar ki en güzel tema.Gerçekten çok güzel olmuş,elinize sağlık.
(15-03-2015, 10:37 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle yeni tasarım harika olmuş ellerinize sağlık da benim için önemli bir sorun var. Şimdi ben konuları kodlarla yapıyordum genelde. Ama o kod olayı yok artık sadece butonlar var. Butonlar bence kodlara göre daha zor ve bir süre sonra butonlara bastığımızda kodlar birbirine giriyor. Ancak kodda bunlara kolaylıkla çözebiliyorsun. Yani sorunlar elbet olacaktır ancak diğer temalarda da görememiştim. Ben de neyse yeni temada gelir dedim ama onda da gelmedi. Temayı güncellediğinizde buna da bir el atarsanız sevinirim. Kodlar gerçekten çok kolaylık sağlıyor.

editörde [Resim: 3wQBNa1.png?1] butonuna tıklayınca kod kısmı geliyor.
Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir site profili olmuş
Emeğinize sağlık görünümü güzel olmuş
Elinelerine sağlık usta güzel olmuş! 8D

Edit: Duyurular kısmı da ayrı bi güzel, geçişlerin olması, cevap yazmak için olan hızlı gülücük ekleme seçeneği kim bilir daha neler var @_@
Yeni anket sisteminin gelmesine sevindim. Hızlı düzenle kısmında editörün olması harika olmuş. '' spoiler kodu '' için bir buton eklenecek mi?

Tekrar elinize sağlık...
Tema gerçekten çok güzel olmuş :)
Son zamanlarda site bozuluyor sanmıştım meğer yenileniyormuş. Temayı ve arka plan resimlerini beğendim ikinci olanı kullanıyorum.
Harika olmuş gerçekten, yeni banner da isteriz :)
Ellerinize sağlık güzel bir tasarım olmuş.
Sayfalar: 1 2 3 4