Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 61
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
https://www.goodanime.net/pokemon-xy-episode-61

Hadi gençler benden size kıyak :D

[Resim: Lpyj7Z.png]
O değil de opening'de Serena ve Fennekin yerleri değişmiş. Serena yeni haliyle çıkmış ve Fennekin Braixen olmuş. Ayrıca Luxio yerine Luxray, Goomy yerine de Sliggoo koymuşlar.
Spoiler:
Güzel bölümdü. Sliggoo birkaç bölüm sonra Goodra olacak. Ash ve Goodra çok iyi ikili olacaklar ve söz dinlememe olayı olmayacak bence.
Spoiler:
Nedense Dedenne'yi savaşta görmek hoşuma gidiyor. Dedenne ile Goomy arasındaki dostluk da malumdu zaten. Goomy müdahale etmeseydi ayıp olurdu :D İyi bir bölümdü. Şu evrim sahnelerine ilk xy japonca açılışını koymaları çok hoşuma gidiyor. Sliggoo da çok güçlü gözüküyor. Goodra olunca da çok güçlü olacağına eminim. Sonraki bölümde de yine evrim var. İki bölüm sonra yeniden ve ondan sonra yeniden. Bu kadar evrimi peş peşe koymaları ilginç. XY gerçekten ezberleri bozuyor. Umarım böyle devam eder.
Bölüm çok güzeldi Dedenne savaşda çok uraşdı kazanmak için ama olmadı sonrada Goomy savaşdı Grumpig demir kuyruk vurmak için hazırlık yaparken Frogadier demir kapı kırıldı ve ash bişeyler söyledi Goomy sonrasında Sliggoo evrim giçirmiş oldu evrim müziyide çok hoşoma didiyor tam pokemon evrim gecirince güzel olyor
Spoiler:
Grumpig'in yaptıklarından sonra bölüm sonunda aciz duruma düşen Grumpig'e yaralanan Spoink'in meyve vermesi hoş birşeydi. Grumpig'i yakalamayan Roket takımı böyle olduğu sürece daha çok yıldızlara uçar. Zaten Grumpig'in acımasız olmasına Roket takımı teşvik etmişti. Ama Spoink'leri çok sevimli buldum ve neşe içinde yaşadıkları ortam güzeldi. Goomy iyi dayanıklı çıktı ve evrim geçirmeden önce gözlerinin içinde Ash'i görmesi ve evrim geçirmesi. Belki de Sliggo olduktan sonra gözlerindeki sorun nedeniyle uzun süre Ash'i görmeme durumundan böyle bir tablo anlamlıydı. Sliggo'da harika bir pokemon gerçekten bu haliyle bile hayran kaldım. 67. bölüm Clemont'un gym maçı var orada Goodra'yı şimdiden çok merak ediyorum... :)
@missyasar
Yorumunu spoiler içerisinden yazman gerekir yoksa bölümü izlemeyenler yorumunu görüp bölüm hakkında bilgiye ulaşabilir ve hevesleri kaçabilir.
Kod:
[spoiler]yorum[/spoiler]

Ayrıca yazım yanlışlarına dikkat etmeni rica ediyorum. Forumumuzda türkçenin kullanımına önem gösteriyoruz ve yorumunda çok fazla yazım yanlışı var.
Spoiler:
Ryu no Ibuki!!! Çok sevindim ya Dragon Breath öğrenmesine, sevdiğim saldırılardan.
Çilingir Chespin'i de sevdim, daha fazla Chespin istiyoruz :D
Spoiler:
Sliggoo'nun ilk kez Ejder tipi bir hamle öğrenmesi güzel gelişme. Goodra olduğunda çok güçlü olacağına inanıyorum.
Spoiler:
Evrim konusunda BW serisinin acısı çıkıyor.
Sayfalar: 1 2