Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Senarist Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Animenin senaristi siz olsaydınız neler eklerdiniz yada neler kaldırırdınız?Yada önceki sezonlarda neler yapardınız yada yapmazdınız.
Ben mewtwo ile arceusu savaştırırdım:D
Roket takımını kaldırır,Ash'i büyütüp daha güçlü güzel pokemonlar yakalattırır ve Ash'e bir lig kazandırırdım. :D
Ash'e Sinnoh Ligi'ni kazandırırdım.
(09-09-2014, 12:49 AM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Roket takımını kaldırır,Ash'i büyütüp daha güçlü güzel pokemonlar yakalattırır ve Ash'e bir lig kazandırırdım. :D
Portakal ligini kazandıya:D
Ash'e bir efsane pokemon yakalattırırdım.
(09-09-2014, 12:57 AM)Mastertwo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-09-2014, 12:49 AM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Roket takımını kaldırır,Ash'i büyütüp daha güçlü güzel pokemonlar yakalattırır ve Ash'e bir lig kazandırırdım. :D
Portakal ligini kazandıya:D
O tam olarak lig değil bence. Bir bölgenin ligi değil sonuçta, Kanto'ya bağlı bir adanın turnuvası.
Ashin saçma sapan yenilgiler almasını engellerdim pokemonlarını geliştirirdim çünkü aslında pokemonları gelişmesi halinde gayet güçlü (Unova'nın en kötü yönü bu bence Pignite,Oshawott,Snivy)Birde pokemonda bazı şeyler artık klasikleşmiş yani hemen hemen tahmin edebiliyorsunuz.Mesela hiçbir zaman Ashin su pokemonunun gelişmemesi ,Kuş pokemonlarının hep son evrime gelişmesi,rivaline hep ligde karşılaşana kadar ezilip durması sonra ligde 6-6 maçta yenmesi (bkz:Ash vs Gary,Ash vs Paul),Brockun kızlara aynı şekilde yanaşması ve aynı şekilde biri tarafından 150 bölüm art arda çekilmesi,jamesin çimen pokemonlarının poketopundan çıktığı anda üzerine atlaması,ve yine jamesin çoğu pokemonunu ona yiyecek vererek yakalaması vb birçok şey sadece aklıma şuan gelen şeyler.Bu saydığım olaylar animede en az 2-3 kere yaşandı.Birde Ashe bir pokemonu gerçekten savaşarak yakalatmak isterdim nerdeyse hepsi dost edinerek yakalandı.
Senarist olsam

1 -) Savaş Sahnelerindeki Arka Planları kaldırırım, hangi alanda savaşıyorlarsa o alanda savaştırırdım.

2-) Rocket Takımı'nı (Jessie, James ve Meowth) güçlendirirdim. Hedeflerini Pikachu değil Vahşi Pokemonlar yapardım. Her bölüm değil en kötü ihtimalle 10-15 bölümde bir çıkartırdım.

3-) Ash'i Her Nesil başlangıcında Pokemonlarını Prof. Oak'a göndermezdim ve Tecrübesini sıfırlamazdım.

4-) Ash'e tıpkı Red gibi görev yüklerdim. Prof Oak. Pokemon Araştırmacısıdır ve Pokedex'i tamamlaması için Ash'ten Tüm Pokemonları yakalamasını istemesi ve Ash'in sırayla yakaladığı Tüm Pokemonları yavaş yavaş kullanması. Evrimleştirip Prof. Oak'a göndermesi.Lig maçlarına katılmak ise Ash'in 2. hedefi yapardım.

5-) Savaş Dengelerini düzenlerdim. Efsane Pokemonları çok güçlü yapardım ve onları yakalamak için birçok kötünün Efsaneleri yakalama girişimlerini senaryoya eklerdim. Efsaneler tabiki her türlü yakalanmamak için kendini koruyacaklardır. Aynı şekilde Ash'te Efsane yakalamayı deneyecektir ve o da mağlup gelecektir.

6-) Ash'i daha sert ve akıllı bir karakter yapardım.

Daha çok şey varda, bu kadarla bitireyim senaryoyu. [Resim: cool.png]


1-Ash'ı May ile sevgili yapardım.Yada Misty May Benim. :D

2-Ash'ın 1. evrimindeki Pokéleri ile antreman gezisi veya turnuvası işte.

3-Gary ile maç yaptırır kazandırıp tekrar antronör yapardım.

4-Pikachuyu Raichu yapardım.

5- Rocket takımını güçlendirip turnuvaya sokardım.


6- En önemlisi ona Baba yapardım.. Öksüz[Yetim] kaldı çocuk.
İki seçenek var.1.filmden sonra ash ile misty evlenmiş ve çocukları olmuş olurlardı ve Ash'in macerası biterdi.Daha sonra daha tecrübeli bir karakterle devam ederdim.Ya da Ash'e Johto,Hoenn ve sinnoh bölgelerini kazandırırdım çocuk biraz ünvanlı olurdu.Tecrübeleri aynı kalırdı fakat oradaki eğitmenler ona rakip çıkabilecek derecede olurdu.Ha en önemlisi Ash yakaladığı Pikachu hariç tüm pokemonları son evrimine gelirdi :D
Sayfalar: 1 2