Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Senarist Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ben senarist olsam bu lig mevzusunu değiştiririm en sonunda bir lig kazandırırım ondan sonra oranın şampiyonlarıyla kapışırken karşısına değişik bir adam çıkartırım bu Ash'in en iyi 6 lısını perişan eder.
Sonra Ash lig kazanmanın iyi bir seviyede olmak olmadığını anlar ve bu adamın bulunduğu organizasyonda yarışmaya karar verir burdaki rakipler çok efsanevi savaşçıalr olur vs vs ... burdan sonrası bir şekilde üretilir işte .d
Kendimide animeye eklerdim :D
Öncelikle Ash'i kaldırırdım bir karakter 17 sezon gider mi yahu? Bir 14 yaş altı, bir de 14+ anime yapardım.Pokemondan çok fazla malzeme çıkar.Biraz hedef kitleyi büyütmeliler.
(09-09-2014, 02:54 PM)fberkam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle Ash'i kaldırırdım bir karakter 17 sezon gider mi yahu? Bir 14 yaş altı, bir de 14+ anime yapardım.Pokemondan çok fazla malzeme çıkar.Biraz hedef kitleyi büyütmeliler.

Aynen ben de bunu yazacaktım. Yaşını bile büyütmediler, çocuklara hitap ediyor resmen. Alain gibi bir karakterle devam etse kötü mü olurdu? Gerçek Pokémon izlerdik. Ash'i Sinnoh ile zirveye çıkarıp bitireceklerdi ya da Unova'da salak bir Ash yerine olgun bir Ash olacaktı.
Senaryolarınız çok güzel bende bazılarına şiddetle katılıyorum ama Ash'i çıkarmak senaristin elinde değil diye düşünüyorum sonuçta pokemonun yapımcı şirketinin ekmek kaynağı o yüzden böyle bir riske gireceklerini düşünmüyorum.Bizim gibi sadık seyircileri olduğu için tahminimce Kalos haricinde dört turnuvada yarı final oynar böylece yavaş yavaş aynı şekilde seriye devam ederler.Çünkü ne kadar çok sürerse o kadar para gelir formatı değiştirmezler riske girmezler yeni karakterin tutacağı belli değil seyirci beğenmez ve seriyi toparlayamazlar ise eski kazancı geçtim pokemon projesi bitebilir tabi bunlar benim düşüncem.
Ben öncelikle ash'in yaşını 10 değil de en az 16 yapardım adam dünyayı geziyor sadece 10 yaşında ve yaşı büyümüyor normalde 10 yaşındaki çocuğa sor noel Baba var mıdır diye çocuk vardır der kaldı ki bizim eleman koca koca insanları mantıklı stratejiler ile yeniyor ve çocuk geceleri ormanda kamp kurabiliyor gerçek mantığa uymuyor şu andaki yeni animelerde yaşlar da biraz büyümeye başladı zaten bir de her bölgede aynı hikaye sıkıyor hep lig için çarpışıyor
(10-09-2014, 12:05 AM)onlinedragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]zaten bir de her bölgede aynı hikaye sıkıyor hep lig için çarpışıyor
Aynen.Sürekli lig için savaşıyor her seferinde kaybediyor.Ben olsam yeni bölgeye yollar amacınıda ordaki tüm pokemonları yakalamak yapardım.
Ash büyütmesinler Ash değiştirsinler hani komple değilde 1-2 sezonda baskalarını takip edelim farklı olaylar izleyelim ama adamda haklı birazda gerçeğe yakın koysunlar sonuçta bizde Ash gibi pokemon çıktığından beri aynı yaşımızda kalmadık .
Ona bakılırsa Alakazam'ın IQ'su 5.000 hala 5 hamle öğrenemiyor :P
Sayfalar: 1 2