Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Animedeki Ash Mi Yoksa Origins'taki Red Mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Sizce 150 pokemon yakalayan+İndigo Ligini kazanan Red'mi
Orijinal 151 pokemon'un daha yarısını yakalayamayan+İndigo Liginde ilk 16'ya giren+ara sıra dünyayı yok olmaktan kurtaran Ash mi?


edit notu : konu başlıklarına imlaya biraz daha özen göster.
Ash: )
(21-08-2014, 02:59 PM)Mastertwo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sizce 150 pokemon yakalayan+İndigo Ligini kazanan Red'mi
Orijinal 151 pokemon'un daha yarısını yakalayamayan+İndigo Liginde ilk 16'ya giren+ara sıra dünyayı yok olmaktan kurtaran Ash'mi?
sen zaten oyun ash'e verilmemesi için her şeyi yapmışsın :D
Orjinal 151 Pokémon derken genwunner'lık seziyorum.
Ve Ash sadece İndigo Ligi'nde mi derece yaptı?
Red : Elit dörtlüyü yendi. 150 pokemon yakaladı. Pokemon yakalaması iyi antrenör olduğu anlamına gelmiyor. Elit dörtlüyü yendikten sonra başka liglere katılmadı. Oyuna göre nasıl devam edeceğini düşünürsek Silver Dağı'nda pokemon toplamaya başlıyor. Bu adama Mewtwo konusunda kıyak geçildi benim düşüncem. Mega evrim geçirince Mewtwo'yu yeniyomuş da. Ash'inkinin sadece bir ligi gören Charizard'dan daha tecrübeli olması gerekir. O zaman o da Mewtwo yakalar. Ama antrenörlüğü efsane pokemonla ölçemeyiz.
Ash: Beş lige katıldı. İki büyük turnuva kazandı. Liglerden birinde benim fikrim Onix'li Bruno'dan daha güçlü bir antrenöre yenildi. Savaş sınırları da elit dörtlüyle aynı seviyede gibi. Adam da üç efsane pokemon var. Bu Savaş sınırı liderinin. Savaş Sınırları gibi hayvani bir lige katıldı. Buradaki adamlar ligde elendiği beş rakipten dördünden daha güçlüydü. Ama sürekli kendini geliştiriyor. Eski pokemonlarını kullanmadan bu noktaya gelen adam kullansa elit dörtlüye kadar işi var. Hadi dersen Red'in Hoenn'i gezdiğini filan bilmiyoruz. Ash'in de animenin sonunda ne yapacağını bilmiyoruz. Beş on yıl sabır diyeyim o zaman.

Kısa özeti Ash daha tecrübeli bence. Originsdeki animedeki sistem gibi değil işte sorun bu.
Bence de Ash daha tecrübeli ama senaristler beceriksiz Ash Kalos ligine kadar çok farklı taktikler buldu ama kullandırtmıyorlar bu da çok sinir bozucu Animede savaş sırasında herşey olabilir örnek verirdim de telefondan yazıyorum spoiler butonu koymaya üşendim neyse uzun lafın kısası Ash kazanır
O kadar tecrübeli(!) ki pokemonunu yeni almış daha hiçbirşey bilmeyen kişiye yeniliyor.(Bknz. BW001) Ne tecrübesinden bahsediyorsun, kendi pokemonundan görüp de bu pokemon da ne diye kaç kere tepki verdi. Ash resmen bir başarısızlıktan ötekine koşuyor ve bunu sürekli devam ettiriyor. Artık anlayın şunu Ash şampiyon falan olamayacak hep öyle kalacak. Animenin tek amacı pokemonları tanıtmak ve bu değişmeyecek. Pokemonun yeni oyunu çıktığı sürece Ash şampiyon olmayacak ve yeni oyun çıkmaması için de Pokemon Şirketinin batması lazım ki, şirket batarsa da pokemon Ash şampiyon olmadan biter. Boşuna kendinizi kandırmayın, değil 5-10 yıl 20 yıl sonra bile Ash şampiyon olmamış ve belki de hala 10 yaşında olur. Yine Animeden katıldığım bir sözle bitireyim. :D
"Gary was here, Ash is a loser!"
Gary Oak
Ne bileyim Red daha karizmatik geliyor bana. Oyum Red'e.
Senaristlerin oluşturduğu Ash'i hiç sevmiyorum, oyumu RED'e verdim. Ash saçma sapan savaşlarda kaybeden, Senaristlerin sayesinde olmadık savaşları kazanan, düzensizlikler içinde geçen bir anime. Anime demeye bile dilim varmıyorda neyse. Red'i izlemeyi her zaman tercih ederdim. MaHoCaN'a içtenlikle katılıyorum.

"Gary was here, Ash is a loser!"
Gary Oak
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7