Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Sezon 10 | Diamond and Pearl | Türkçe Altyazı | DVDRip | MKV
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(29-03-2016, 02:18 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hazır dublajı varken böyle bir zahmeti istemek bencillik olur bence. Bu işleri hazırlamak uzun vakit alıyor. Bunca yıl hazırladılar zaten çevirmen arkadaşlarımız sağolsunlar. Ancak yorulmuşlardır diye düşünüyorum. Çalışmaya devam etseler bile istedikten sonra iş çok. Türkçesi bulunmayan şeylere veya güncelle alakalı şeylere yönelirler belki. Zaten önerinizi kabul etseler bile uzun sürecek bir iş yine. Dublajdaki sözleri ingilizceye yazmakla olacak bir iş olduğunu sanmıyorum. Tek tek hazırlarlar tahminimce sözlerin yerine tam oturması için ki 11'den 17'ye kadar (hatta serinin devam ettiğini düşünürsek dublajlı bölümler de gelmeye devam ediyor üstelik; daha fazla) sezonluk bir uğraşa girecek olmaları demek bu. O yüzden online izleme imkanınız varsa kullanın derim ben. Veya Disney XD'den kayıt etme imkanı olmuş olan ve sitede bölümleri satışa çıkaran arkadaşlarımız var. Onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Sende haklısın dostum teşekkürler bir kez daha ama online sitedekinin görüntü kaliteside biraz kötü neyse olmazsa bir yerden ingilizce indirip altyazısız izlemeye çalışırım :)
Selam Arkadaşlar sırf pokemon serisini indirebilmek için turbobit satın aldım sezon 1 i indirdim ve 2 ye başladım ancak hepsine tek tek baktığımda 10. sezona kadar turbobitle indirilebiliyor. 10. sezondan sonrasını nasıl indirebilirim yardımcı olursanız cook sevinirim 

Not: Tüm serilerini izledim şuan güncel deyim fakat elimde bulunsun istediğim için indirmeye başladım
(22-04-2016, 12:56 AM)ulassari Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam Arkadaşlar sırf pokemon serisini indirebilmek için turbobit satın aldım sezon 1 i indirdim ve 2 ye başladım ancak hepsine tek tek baktığımda 10. sezona kadar turbobitle indirilebiliyor. 10. sezondan sonrasını nasıl indirebilirim yardımcı olursanız cook sevinirim 

Not: Tüm serilerini izledim şuan güncel deyim fakat elimde bulunsun istediğim için indirmeye başladım
Farkını sebeplerden dolayı 11 ve sonrasını TR dublaj olduğu için indirmek linki paylaşımı yapmıyoruz. Sebebini daha önce duyurular bölümünde paylaştık.

Arşivi tam istiyorsanız linkteki konuları inceleyebilirsiniz: https://pokemonturkiye.com/forumdisplay.php?fid=140
Tüm linkler yenilenmiştir. İyi seyirler.
Bölümleri indirdikten sonra dosyadan çıkarmak istediğimizde şifre soruyor.
Şifrenin ne olduğunu bilen var mı?
(05-02-2017, 03:41 AM)asenkron42 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bölümleri indirdikten sonra dosyadan çıkarmak istediğimizde şifre soruyor.
Şifrenin ne olduğunu bilen var mı?

pokemonturkiye.com'u ya da sadece pokemonturkiye.com'u deneyiniz.
RAR ŞİFRESİ:
pokemonturkiye.com
Sayfalar: 1 2 3 4