Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Sezon 10 | Diamond and Pearl | Türkçe Altyazı | DVDRip | MKV
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
ellerinize sağlık.
(17-09-2015, 12:45 AM)Mehmet © Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]10. Sezon tamamlandı. Emeği geçen, sabreden ve destek veren herkese çok teşekkürler. Bundan sonra;

PokéTV'deki (indirmeden izle, online izle) eksik 10. sezon bölümleri tamamlanacak.
Bu sezondan sonra 5. sezon yeniden çevrilecek. Çevrilen bölümler hemen eskisi ile değiştirilecek.
7. sezon altyazıları düzenlenip 1280x960 çözünürlüğünde yeniden yüklenecek. Bölümler 10'ar 10'ar yüklenip hemen eskisi ile değiştirilecek.
11. film çevrildi, düzenlenip paylaşılacak. Daha sonra 13. filmden devam edilecek.
Forumda mevcut olan özel seriler yeniden çevrilip yeni formatta paylaşılacak. Forumda olmayan birkaç özel serinin altyazısı da Türkçe'ye çevrilecek.


Bunların gerçekleşebilmesi için sizlerden tek isteğimiz sabırlı olmanız ve desteklerinizi esirgememeniz.

Merhabalar 11. Sezondan sonra video halinde var.11. Sezondan sonrası yüklenecek mi acaba ? 
Forumda biraz araştırırsan bulabilirsin aslında Pokemon'un 11.Sezonunu Disney xd yayınladığı için paylaşılmıyo.
Galiba hatirladigim kadariyla telif hakki olmamasi icindi.
En sevdiğim sezon bu ama en az izleyebildiğimde bu sanırım. Sonra bakıyorum ki böyle bir sayfa var. BAYILDIM. Çok teşekür ederiz. emeği geçen herkes mükemmel işler çıkarmış. 
konu dışında ama 17. sezon ne zaman biter. Her hafta bölüm yayınlanıyor ya 1er 1er daha kolay üzerine çalışılır diye düşünüyorum. Yine de çok teşekür ederiz :)
Dostum 8. bölümü rar. dan çıkaramıyorum dosya bozuk diyor hatalı. Tekrar indirdim 3 kere denedim olmadı bir bakabilir misin ?
(27-03-2016, 09:44 PM)xkaix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum 8. bölümü rar. dan çıkaramıyorum dosya bozuk diyor hatalı. Tekrar indirdim 3 kere denedim olmadı bir bakabilir misin ?

Link yenilenmiştir.
Hocam emeklerin için teşekkür ederim lakin diamond & pearl serisinin devamı(sezon11,12,13) neden yok onların indirme linkleri eklenecekmi ?
11 ve sonrası için Türkçe dublaj indirme linki sunmuyoruz sebep ise Türkiye'de yayınlanması ve olası telif hakları. Bu sezonlar sadece online izleme olarak sunulacaktır.
(28-03-2016, 08:05 PM)bulldogss_eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]11 ve sonrası için Türkçe dublaj indirme linki sunmuyoruz sebep ise Türkiye'de yayınlanması ve olası telif hakları. Bu sezonlar sadece online izleme olarak sunulacaktır.

Türkçe dublaj istemiyorum zaten normalde altyazılı olarak koyamazmısınız ?
Hazır dublajı varken böyle bir zahmeti istemek bencillik olur bence. Bu işleri hazırlamak uzun vakit alıyor. Bunca yıl hazırladılar zaten çevirmen arkadaşlarımız sağolsunlar. Ancak yorulmuşlardır diye düşünüyorum. Çalışmaya devam etseler bile istedikten sonra iş çok. Türkçesi bulunmayan şeylere veya güncelle alakalı şeylere yönelirler belki. Zaten önerinizi kabul etseler bile uzun sürecek bir iş yine. Dublajdaki sözleri ingilizceye yazmakla olacak bir iş olduğunu sanmıyorum. Tek tek hazırlarlar tahminimce sözlerin yerine tam oturması için ki 11'den 17'ye kadar (hatta serinin devam ettiğini düşünürsek dublajlı bölümler de gelmeye devam ediyor üstelik; daha fazla) sezonluk bir uğraşa girecek olmaları demek bu. O yüzden online izleme imkanınız varsa kullanın derim ben. Veya Disney XD'den kayıt etme imkanı olmuş olan ve sitede bölümleri satışa çıkaran arkadaşlarımız var. Onlarla iletişime geçebilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4