Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. PT Pokémon Online Turnuvası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Indiremedim ben simulatörü
Katılmak istiyorum. Umarım şu zımbırtıyı indirebilirim dns denedim olmadı zanmate deyeyeyim.
İndiremeyen birkaç kişi olduğu için dosyayı upload ediyorum bitince mesaja editlerim android ve windows için olan sürümleri ^_^

Android için apk:
https://mega.co.nz/#!eI1mlQST!WXToR7R8Es...xiiRnggwPM

Windows için:
https://mega.co.nz/#!CIFUTDbT!U58RiuKyGB...18YKofSiK0
Zenmate ile girilebiliyor siteye. Merak edenler için.
Serverlarda maç yapayım dedim keşke yapmaz olaydım.o nedir abi ya bi savaş hareketleri ekrana yansımıyor sadece yazıyla geçiştiriliyor haliyle oyun çok sıkıyor.
(11-07-2014, 04:11 PM)ero_52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serverlarda maç yapayım dedim keşke yapmaz olaydım.o nedir abi ya bi savaş hareketleri ekrana yansımıyor sadece yazıyla geçiştiriliyor haliyle oyun çok sıkıyor.

O konuda pokemon showdown çok daha iyi hem de maçın replay ini alabiliyorsun :D ama mobil desteği po da var şu an sadece
şimdi turnuva günü geldi ama eşleştirmeleri şuan için yapmayacağım benimle birlikte katılımcı sayısı 13 şuan 13 kişi iyi bir sayı sitemize göre ama turnuva formatı elemeler olacak bu yıl gruplara ayırınca iş uzuyor ve gelmeyenler oluyor. 1 katılımcı daha olmaz ise ben turnuvaya katılmayacağım ve eşleşmeleri yapacağım. şimdi bunu yazmamın sebebi katılan 12 kişinin 3 gün içinde bana Özel Mesaj yolu ile ulaşmalarını istiyorum. ulaşmayanları turnuvadan sileceğim ondan sonra eşleşmeleri yapacağım veya turnuva formatını değiştireceğim. Çünkü katılıp gelmeyenler çok oluyor ve bu da turnuvanın yavaşlamasına veya iptal olmasına sebebiyet veriyor. En azından kaç kişi olduğunu tam olarak bilirsek ona göre düzenlemeler yapma şansımız olur turnuva başlamadan.
Son 2 gün..
Son 1 gün konuya katılmak istediğini belirtenler bana özel mesaj yolu ile ulaşsınlar.
Şu an son durum nedir?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7