Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. PT Pokémon Online Turnuvası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Server şuan açıkmı gençler :D
Son 2 turnuvadır katılmayı düşünüyorum ama ne kadar denersem deneyim hiç maç kazanamıyorum. Forumdaki rehberleri okudum da sağlam bir takım için tüm pokemonları incelemek gerekiyor galiba. Şöyle sağlam pokemonları (Statları yüksek ve dengeli olan) öğrenebileceğim bir yer var mı? 2 gündür takım kurup deniyorum 1 tane maç kazanamadım. 1 maç kazansam tamam katılıyorum diyeceğim de takımlarım bir türlü sağlam olmuyor. İnsan hiç mi kazanamaz ya :'( .
Oo turnuva yapmisiniz. Katiliyorum :D Bu arada forumda uzun sure aktif olamadigim icin yonetime ozur diliyorum. Malum gecen sene istedigim yere puan tutmadi o yuzden bu sene tekrar sinavlara girmek icin calisiyorum. Arada sirada giriyordum ama mesaj falan atmadan sadece dolasiyordum. Her neyse bu arada bu turnuva insallah katilimi fazla ve katilipta maca gelmeyen olmaz umarim.
(18-05-2014, 04:45 PM)MaHoCaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son 2 turnuvadır katılmayı düşünüyorum ama ne kadar denersem deneyim hiç maç kazanamıyorum. Forumdaki rehberleri okudum da sağlam bir takım için tüm pokemonları incelemek gerekiyor galiba. Şöyle sağlam pokemonları (Statları yüksek ve dengeli olan) öğrenebileceğim bir yer var mı? 2 gündür takım kurup deniyorum 1 tane maç kazanamadım. 1 maç kazansam tamam katılıyorum diyeceğim de takımlarım bir türlü sağlam olmuyor. İnsan hiç mi kazanamaz ya :'( .

Takımını paylaş eksiklerinizi söyleriz. Bende ilk başladığımda sen gibiysim sonradan öğreniyor insanlaar.
Elektrik kesintisi yaşadığım için bilgisayarım kapanmış açık bırakıp gitmiştim şuan açtım serveri.
Https://www.mediafire.com/?vf4mwgd6r78u29e
Buyrun takımım. Bu yaptığım 3. takım diğer ikisini silmiştim. Bunu silmemişim.
(18-05-2014, 09:11 PM)MaHoCaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Https://www.mediafire.com/?vf4mwgd6r78u29e
Buyrun takımım. Bu yaptığım 3. takım diğer ikisini silmiştim. Bunu silmemişim.

Takımında çok yanlış var.Öncelikle https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=2834 https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=5754 ve https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=5793 bu konuyu okumalısın. https://www.smogon.com/forums/threads/si...x.3494918/ burdan birçok Pokemonun 6.nesil için tavsiye edilen EV,naturesini bulabilirsin.Bunları okuduktan sonra Pokemon Online ve Showdowndaki oyuncuların maçlarını izlersen yararlı olacaktır.Daha fazla sorun için Takım Değerlendirmeleri alt forumuna konu açabilir yada pm atarak sorabilirsin, konu dağılmasın.
Ben link i açamıyorum ExtraLiqht
Modem değişikliği yaptığım için serveri 2 hafta boyunca açmam pek mümkün değil gibi. Serveri açtığım da konuya yazacağım. Haziran ayında katılanları ve turnuva formatı bilgisini içeren konuyu açacağız. Ek olarak ana mesajı güncelleyeceğim ama unuttuğum bir detay var. Onu da yazayım. Smogona göre swagger saldırısı yasaklandı yani turnuvada Swagger kullanılamayacak.
Katılmak istiyorum ancak verdiğiniz site ben de açılmıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7