Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Fire Red - Leaf Green - Sevii Adaları Tam Çözümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Enter ile
:hehe: Menüye nasıl girildiğini mi bilmiyosun Vermiliona kadar nasıl geldin?  :hehe:

Genellikle Enter'a basarak açılıyor ama farklıda olabilir.
Efsanevi kuşlardan articuno ve moltresi yakaladım elite fouru yendim ama national dex vermedi oyun bitti napmam gerek baştan başladı oyun ?
Merhaba Aradan zaman geçmiş fakat yeni konu açmak istemedim.Ben Ligi bitirdim yeniden başladı oyun prof.oak geldi konuştu.Fakat national dex vermedi.Daha sonra moltres yakaladım. Ama Ada 1 de bill i arkadaşıyla konuşuyorum görev vermiyor.ve roketlerin arkasında mağara yok ve benimle savaşmıyolar.fakat careleun cave açık ama 43 pokemonum var.Sorun nedir ?
Aynı şey bendede oldu oyunu bıraktım :D :D napayım roket takımının arkasında mağara yok national dex vermedi dolu pokemonum vardı :P bende bıraktım save'dedir hala belki. hatta cerulean cave'i açmadı bende advance map ile açtım adamı çektim :D :D ordan yanına koydum
Arkadaşlar benim indirdiğim Fire Red,ligi kazanınca bitiyordu devam etmiyordu.  Cry Bu yüzden 4-5-6-7. adalara gidemedim. Ligi bitirince oyuna devam edebileceğim bir link var mı?
oyunu emulatörden değil kendi içinden save edebilmeniz gerek gitmek için. Oyunu bitirince oyun tekrar açılcak size her zamanki continue yada new game seçeneğini sunucak sizin continue demeniz gerek. (İnşallah yanlış hatırlamyorumdur)
millet adaları hallettikten sonra yaplacak bişey kalmıyo dimi
(20-02-2010, 04:11 PM)Oriares Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ArkadaŞlar google'da olsun bu site de olsun ne kadar aramıŞ olsamda sorunuma çözüm bulamamıŞtım. Benimle aynı sorundan muzdarip kiŞilerde varmıŞ fakat onlarada doğŸru yanıtlar verilmemiŞ. Sorunum Şuydu:

Ada 6'da "Cut" yöntemi ile kesilmesi gereken kapının önünde bir bilim adamı durmaktaydı. O orada olduğŸu içinde kapıyı kesip içeri giremiyorduk.

Bu soruya kimse yanıt veremediğŸine göre bu bir ilk olacak demektir.

Yanıt:

Ada 4'teki "Ice Cave" mağŸarasına girdikten sonra Şelaleden yukarı çıkın. Oradaki merdivenden aŞağŸıya inip, önünüzdeki mağŸara giriŞinden içeri girin. Lorelei'yi ve üç tane roket ekibinden karakter göreceksiniz. Sadece bir tanesiyle savaŞ yaptıktan sonra ekip kayboluyor. MağŸaradan çıkınca da Lorelei kendi yoluna gitmiŞ olacak. Şimdi bilim adamının kapısında durduğŸu mağŸaraya gidebilirsiniz.

Tüm yöntemleri denemiŞ olmama rağŸmen çözüm bulamıyordum bu bilim adamına. Sadece yukarıda bahsettiğŸim küçük detayı gözümden kaçırdığŸım içinmiŞ her Şey. "Ada 6'da kaldım adam gitmiyor" diyenlere iŞte çözümü arkadaŞlar :)

kardeş 2010 yılında atmışsın bu mesajı ben sayende geçebildim büyük ihtimal bu yazdıgımı görmiyiceksin ama yinede çok teşekkürler
Yumurta ne zaman Togepi oluyor ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8