Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Fire Red - Leaf Green - Sevii Adaları Tam Çözümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
mehmet adminim ve ya herhangi bir admin 9. adadaki deoxy üçgenine hızlı dokunursak olmaz.Düzeltirmisiniz.Oraya yavaş bir şekilde 5 saniye gibi bir sürede dokunucaz.5 saniyede bir yni.Emeğe saygı arkadaşlar.Elinize sağlık adminim
(20-02-2010, 04:11 PM)Oriares link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar google'da olsun bu site de olsun ne kadar aramış olsamda sorunuma çözüm bulamamıştım. Benimle aynı sorundan muzdarip kişilerde varmış fakat onlarada doğru yanıtlar verilmemiş. Sorunum şuydu:

Ada 6'da \"Cut\" yöntemi ile kesilmesi gereken kapının önünde bir bilim adamı durmaktaydı. O orada olduğu içinde kapıyı kesip içeri giremiyorduk.

Bu soruya kimse yanıt veremediğine göre bu bir ilk olacak demektir.

Yanıt:

Ada 4'teki \"Ice Cave\" mağarasına girdikten sonra şelaleden yukarı çıkın. Oradaki merdivenden aşağıya inip, önünüzdeki mağara girişinden içeri girin. Lorelei'yi ve üç tane roket ekibinden karakter göreceksiniz. Sadece bir tanesiyle savaş yaptıktan sonra ekip kayboluyor. Mağaradan çıkınca da Lorelei kendi yoluna gitmiş olacak. Şimdi bilim adamının kapısında durduğu mağaraya gidebilirsiniz.

Tüm yöntemleri denemiş olmama rağmen çözüm bulamıyordum bu bilim adamına. Sadece yukarıda bahsettiğim küçük detayı gözümden kaçırdığım içinmiş her şey. \"Ada 6'da kaldım adam gitmiyor\" diyenlere işte çözümü arkadaşlar :)
Aslında o sorun direk lorelliyle alakalı diye bilmiyordur herkes anlattığın iyi olmuş fakat fire redi 2 3 kez bitiren herkes bilir 4.adadaki lorelliye roket takımı ile savaşında yardım etmek gerektiğini :D
7. adada son 2 unown u nasil aciyoruz bilen var mi? cikmiyo ya. 26 yi tamamladim 28 yapmak istiyorum bulamiyorum. :S bilen varsa simdiden tesekkurler. ;)
hocam süper paylaşım da bişey sorucam ben 4. ada da o mağarada waterfall hm sini bulup dragonite a öğrettim ama o şelaleden çıkmıyo cant use that here diyo ne yapmam lazım bi yardımcı olursanız sevinirim
Çok güzel bi paylaşım,teşekkürler.
Kardeş çok saol işime yarıo daha viridian forrest ta 22 lwl ivysaur yakaladım  Onion021  :dance:
ya  Deoxys çok zor ya en fazla 4. adıma kadar gelebildim.
unownların hepsini tamamlayınca bisey veriyo mu
eline sağlık çok güzel olmuş
hll olsun da bir şey sorucam ben oyun 8.adaya kadar bitirdim ama mysticket da aldım gidemedim nden
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8