Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesildeki Sevdiğiniz ve Sevmediğiniz Pokemonlar ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Jigglypuff felan neysede Granbull bende anlamış değilim abi Ninetales felan Fire Fairy felande de Granbul ne ya
Ninetales, Milotic, Cresselia fairy olmayı hakediyorlardı. Sanırım artık çok geç de mi? Eski nesillerin fairy tipine göre düzenlenmesi X&Y oyunları itibariyle bitti. Yeni oyun çıkarıp sonra fairy tipini vermedikleri bu pokémonlara fairy tipi vermelerini bekleyemeyiz herhalde... Olur da MegaEvo çıkarsa anca fairy tipini alabilirler.
(07-02-2014, 09:03 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ninetales, Milotic, Cresselia fairy olmayı hakediyorlardı. Sanırım artık çok geç de mi? Eski nesillerin fairy tipine göre düzenlenmesi X&Y oyunları itibariyle bitti. Yeni oyun çıkarıp sonra fairy tipini vermedikleri bu pokémonlara fairy tipi vermelerini bekleyemeyiz herhalde... Olur da MegaEvo çıkarsa anca fairy tipini alabilirler.
Belli olmaz herkez diğer Hoenn starterlarına MegaEvo gelmesini bekliyor.Bunlar ile birlikte yeni oyunda bir iki Faıry tipi getirirler ama biraz da zor bir ihtimal.
MegaEvo getiriler ama bir oyunda fairy tipi vermedikleri pokémona başka bir oyunda vermezler. Artık verilmeyenler için şans kalmadı bence...
Ben Mismagius'u da bekliyordum banshee olduğu için o da olmadı :( Granbull'un buarada tür adı Fairy Pokemon diye geçiyor ama neden öyle dendiği belli değil,pokedexinde filan da bunun hakkında bir bilgi yok.
Konunun dışına çıkılmış sanki

En çok sevdiklerim;
Fennekin ve evrimleri
Froakie ve evrimleri
Fletchling ve evrimleri
Pyroar
Skiddo
Furfrou
Helioptile
Syvleon
Xerneas
Yveltal
tam ezberlemedim ama espurr,meowstic,braixen,chespin,pancham,pangoro
sevdiklerim

sevmediklerim
spritzee ve evrimi özellikle evrimi çok korkunç :(,klefki,horubeenin evrimi,
En sevdiklerim Braixen ve Mega Lucario.
Avalugg ve Mega Mewtwo X çok kötü ve de gereksizler.
Greninja ve Mega Mewtwo
Bölgeye özgü Pokémonları baz alarak yorum yapılacaksa en sevilecekler tarafına starterlar arasından Fennekin'e ve evrimlerine oy veririm. Cadı figürü olarak geliştirilmiş alevli sopa ziyadesiyle orjinal bir fikir olmuş Pokémon serisi için. Diğer starterlar için olumlu konuşamayacağım malesef. Froakie ikinci Oshawott vakası oldu. Chespin'in bir starter için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Gogoat sıradan olmasına rağmen ilgi çekici bir Pokémon. Seri gelmeden önce sipariş edilip tanıtılmış olmasının bir etkisi var mı bilemiyorum tabi ki. Meowstic gibi bir takımı Hoenn'den beri gözlerimiz arıyordu. Ziyadesiyle yerinde olmuşlar. Eevee evrimlerinin yeni üyesi Sylveon için de aynı şeyleri söyleyebiliriz. Son olarak ağaç Pokémon'umuz Trevenant da bölgenin ortalamasını yükseltenlerin arasında.

Mesajın başında lanse ettiğim üzere Froakie, buna ek olarak renklerin uyumsuzluğunu ve çirkinliği en iyi şekilde bize göstermiş olan ulusal kuşumuz Fletchling anime aracılığıyla kendini sevdirmeyi başarabilecek Pokémonlarımızdan birine benziyor. Honedge ve evrimleri, yine hayranlar tarafından overrated olduğunu düşündüğüm Pokémonlardan birisi. Şahsi görüşüm bölgenin en kötüsü olma konusunda önde bayrak sallayabilir. Dragalge kötü görünüyor olsa da gerçeklik boyutu kazandırılmış bir Pokémon olabilir. Bu sebeple çok fazla eleştirmek doğru olmaz diye düşünüyorum, arttırılmış realitesi nedeniyle. Yüz karaları listesini Clauchner ve evrimi Clawitzer, Hawlucha, Avalugg ve Noivern ile tamamlayabiliriz sanırım.

Ortalaması düşük bir bölge olduğu kanaatindeyim. Hoenn'den hemen önce geldiği durumuyla en kötü ikinci bölge olarak nitelendirilebilir. Neyse ki pek çok Pokémon'un karıştığı genele hitap eden bir bölge ki, farklı bölgelerden Pokémonlara sıkça rastlayabiliyoruz.

Mega evrimler üzerine konuşacak olursak, en iyi tasarımlar Gyarados'a, Aerodactyl'a Tyranitar'a ve Blaziken'e gitmiş. Şahsıma münasır Venusaur'ı, Pinsir'ı, Scizor'ı, Heracross'ı ve Manectric'i yüz karası olarak nitelendirebilirim. Mega Lapras'ın ve Mega Raichu'nun eksikliğini yaşamıyor değilim.
Sayfalar: 1 2 3 4