Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesildeki Sevdiğiniz ve Sevmediğiniz Pokemonlar ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
6.nesil genel olarak guzel.En sevdiklerim Greninja,Florges,Sylveon,Hawlucha ve Goodra olsa gerek.Daha eminim vardir ama ilk olarak aklima bunlar geliyor.Esyadan yapilma bir pokemon icinde Klefki oldukca iyi.Carbink'de ilk gorusde hosuma gitmemisti ama suan iyi gorunuyor.Spritzee ve Swirlix'de iyiydi ama evrimlerde batirdilar.Hele ki Spritzee'den Plague Doctor tarzi bir sey bekleyince...MegEvrimler'den Lucario en sevdigim.Ondan sonra Ampharos,Absol,Medicham ve Aerodactyl geliyor.En sevmedigim pokemonlar (hepsini seviyorum ama digerlerine gore daha az sevdigim) Barnacle,Barbaracle (tamam farkli bir sey yapmaya calismislar ama olmamis),Diggersby ve ilk evrimi her ne kadar sirin olsa da Gourgeist.MegaEvrimler'den de Pinsir ve Gengar.Ben Pinsir'i hep dovus veya karanlik olarak hayal ettim,ucan hic aklima gelmemisti.Gengar ise zaten ucmus...
Spiritzee'den Plague Doctor değil de daha çok pembe pelikan tarzı bir şey beklemiştim ben. Çıkan şey tamamıyla hayal kırıklığı oldu. Aromatisse'in garip ve oyuncağımsı bir tipi var. Swirlix ve evrimine hiçbir şey demiyorum zaten, olmasaydı daha güzel olurdu cinsten bir pokémon. Sırf Fairy Type pokémonları artırmak amaçlı koyulmuşlar. Daha önceden dediğim gibi Gardevoir gibi fairy pokémonlar yapılmalıydı...
En sevdiklerim Aurorus, Delphox, Honedge, Talonflame, Zygarde. Mega evrimlerden; Mega Charizard X ve Mega Gyarados.
Froakie çok şekil
sevdiklerim:

Talonflame
Pyroar
Gogoat
Noivern
Xerneas
Mega Charizard X
Mega Charizard Y


[Resim: do2a2.jpg]

Begenmediklerim:

Mega Manectric
Mega Alakazam
Slurpuff
Dedenne
Klefki
Zygarde


[Resim: 2yvd5.jpg]

Mega Alakazam'i begenmememin sebebi pek bir degisiklige ugramamasi ve sadece bir sakalin buyumesi, sadece bir sakal pokemonu mega yapiyorsa diyecek birseyim yok.

Dedenne bana ikinci bir pikachu gibi geldi, yani hem cok benzemesi hemde Elektrik gucune sahip olmasi bana Pikachu'yu hatirlatiyor. bunu gerci daha onceki generasyonlardada gorduk misal, Pachirisu, Emolga, Plusle ve Minun gibi ama bukadar abartili bir sekilde benzemiyorlardi enazindan.

Klefki grubun en sacmasi bana gore, bir anahtarlik? insallah ilerde cep telefonu, bilgisayar veya sandalye gibi pokemonlar gormeyiz.

Zygarde bana bir legendary olacak kadar yeterli gelmedi ne yazikki, yani benim beklentim bunu gibi birseydi heralde:
[Resim: Pok-mon-Z-Legendary-pokemon-x-and-pokemo...00-389.png]
(06-02-2014, 09:18 PM)chunky3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mega Alakazam'i begenmememin sebebi pek bir degisiklige ugramamasi ve sadece bir sakalin buyumesi, sadece bir sakal pokemonu mega yapiyorsa diyecek birseyim yok.
Şöyle düşün; Alakazam Psychic pokémonu ve gücü zekadan-akıldan geliyor. Biz büyüklerimize akıl danışırız onların tecrübelerinden faydalanırız. Sakalının büyümesi demek onun daha tecrübeli olduğunu daha geliştiğini gösterir. "sakalımız yok ki sözümüz dinlensin" sözü tam da bununla ilişkili aslında. Senin dediğin şey bir Machamp için geçerli olabilir ama Alakazam'a gelince sakalın onu güçlendirmesi kabul edilebilir bir şey. Zaten MegaEvo görüntüyü fazla değiştirmiyor, çoğu pokémonun birkaç uvuzu uzuyor ve birkaç aksesuar eklenmiş gibi duruyor. Bu dediklerim MegaAlakazam'ı beğendiğim manasına gelmesin, daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum.
(06-02-2014, 11:05 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şöyle düşün; Alakazam Psychic pokémonu ve gücü zekadan-akıldan geliyor. Biz büyüklerimize akıl danışırız onların tecrübelerinden faydalanırız. Sakalının büyümesi demek onun daha tecrübeli olduğunu daha geliştiğini gösterir. "sakalımız yok ki sözümüz dinlensin" sözü tam da bununla ilişkili aslında. Senin dediğin şey bir Machamp için geçerli olabilir ama Alakazam'a gelince sakalın onu güçlendirmesi kabul edilebilir bir şey. Zaten MegaEvo görüntüyü fazla değiştirmiyor, çoğu pokémonun birkaç uvuzu uzuyor ve birkaç aksesuar eklenmiş gibi duruyor. Bu dediklerim MegaAlakazam'ı beğendiğim manasına gelmesin, daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum.
evet bakis acin cok guzel, oyle bakacak olursak tamam derim. ama seninde dedigin gibi sanki dahada guzel olabilirdi. yani fazla degistirilmesinede gerek yok dedigin gibi diger Mega Evo'larda fazla degismemis benide lutfen yanlis anlamayin ama bu Mega Alakazam bana gore olmamis gibi.
Alakazamın düşüncesi güzel bence ama sakalına göre kafası küçük kalmış,resmen sakalın kafası var yani.Neyseki Pinsir/Heracross kadar kötü değil.

(23-01-2014, 07:16 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Spiritzee'den Plague Doctor değil de daha çok pembe pelikan tarzı bir şey beklemiştim ben. Çıkan şey tamamıyla hayal kırıklığı oldu. Aromatisse'in garip ve oyuncağımsı bir tipi var. Swirlix ve evrimine hiçbir şey demiyorum zaten, olmasaydı daha güzel olurdu cinsten bir pokémon. Sırf Fairy Type pokémonları artırmak amaçlı koyulmuşlar. Daha önceden dediğim gibi Gardevoir gibi fairy pokémonlar yapılmalıydı...

Yeni Fairy türü Pokemonlar bence de tamamen hayal kırıklığı,ayrıca stat olarak da kötüler.Önceden de söylediğim ve olmamasını umduğum gibi fairy türüyle ,sevimli ve tatlı pokemon yaratmak için bahane olmuşmuş oldu.Fairyler cinler,cüceler,periler,ruhlar vs olmalıydı.Pamuk şekerler değil.
Bence de Fairy türü biraz hayal kırıklığı olmuş onlardan daha iyilerini beklerdim bana göre bir Sylveon iş görür diğerleri malesef
Milotic ve Cresselia peri turu degil,fakat Mawile ve Granbull peri...Hadi Mawile neysede Granbull ve peri ne alaka ??!!?? Sirf o yumurta grubunda olmasi yeterli bir sebep degil.Ayrica yeni efsanelerden Diancie ve Volcanion mudur nedir onlar guzel de Hoopa'yi biraz siradan buldum.
Sayfalar: 1 2 3 4