Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X &Y Bölüm 10
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Zonal'ın dediklerine katılıyorum. Sadece olası bir Phantump vakasında evrim geçirmeyeceği düşünüyorum. Gönlümden geçen pokéler genelde tahminlerim olduğundan şunları söyleyebilirim: Goomy, Riolu, Phantump, Amaura + şimdikiler. Belki fazladan Bergmite, Hawlucha, Clauncher gibi rotasyonu uygun pokemonlar... Saydıklarımın en az 3 tanesinin tutacağına inancım tam. :)
Goomy ile riolu aynı takımda olmaz goomy psuedo-legendary olursa bile goomy gelişmez ayrica phantump ghost pokemon olmasi zor
Ben Ash'e Goomy verirlerse gelişeceğine eminim.Gible kendine yetebilen bir Pokemon ama Goomy'nin güçsüz bir görünümü var,en azından Sliggoo'ya evrimleşir.
Riolu'yu çok istediğim için söylüyorum. Blaziken'den sonra en yakışan MegaEvo ve alınma olasılığı çok yüksek. Özellikle Korrina'nın verme olasılığı. Ki olursa ya yumurta ya da Korrina'yla olacağını düşünüyorum.
Hepimiz biliyoruz ki sevimli, havalı pokemonlar Ash ve arkadaşları tarafından illa ki yakalanıyor.Belki de Lucario'yu Ash'e önceden vereceklerdi ancak kafalarında mega fikri olduğu için beklemeyi tercih ettiler, kim bilir?
(15-12-2013, 08:35 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ingilizce altyazı geldi
https://rawranime.tv/659-pokemon-xy/10/subbed
türkçesi de çıkmış :D
abi mega tanıtımı için ashe bir tane mega pokemon yakalatmalılar 1-2 hariç çoğu güzel pokemonlar ashın yakalamasını isterim ama lucarıo ashe çok iyi gider
Sayfalar: 1 2 3 4 5