Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X &Y Bölüm 10
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Şu pokemon senaristlerinin hiç üretkenliği kalmadı gerçi hiç yoktu bir pokemon ashin yada arkadaslarinin mi olacak ash arkadasligini mi gelisitirecek hemmen roket takimi devreye girer ve ashin gunu kurtarmasini saglar artik bunlari farkli etkenler saglamali.

Bide su mega lucario ne olacak cok merak ediyorum belki de rivalindir yada blazikenli adamla bir baglantisi vardir.
(13-12-2013, 07:37 PM)fberkam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şu pokemon senaristlerinin hiç üretkenliği kalmadı gerçi hiç yoktu bir pokemon ashin yada arkadaslarinin mi olacak ash arkadasligini mi gelisitirecek hemmen roket takimi devreye girer ve ashin gunu kurtarmasini saglar artik bunlari farkli etkenler saglamali.

Bide su mega lucario ne olacak cok merak ediyorum belki de rivalindir yada blazikenli adamla bir baglantisi vardir.
bende onu merak ediyorum inşallah ashın olur da animeye heyecan gelir
Mega Lucario bir şekilde animeye dahil olacak şüphesiz.Belki Ash'e verebilirler.İsterim de doğrusu böyle olmasını.Sonuçta elbet Ash de mega kullanacak ve elinde sadece Charizard ve Heracross var.
Bide şu varki ash beyin oaktan eski pokemon alma gibi iyi huyları yok bu yüzden bu sezon yeni bir pokemon yakalıycak mega için
Chespin niye bu kadar tatli olmak zorunda ??????? Ayrica bolumde anliyamadigim sey Roket Takimi MegaEvrim verilerini aliyorlar ve onu sadece aldigi yildirimi geri yansitan bir robot yapmak icin mi kullaniyorlar...Ee bunu Wobbuffet'da yapardi zaten...
Belki oyundaki gibi olur. Yani Korrina verebilir Ash'e. Ama ben Ash'in vahşi bir Riolu yakalyıp kendisinin geliştirmesini tercih ederim. Ama ben Rival'de olacağını sanmıyorum. Belki filmde de olabilir Lucario. Çünkü openingde Lucario'dan sonra Yveltal ve Xerneas göstermişlerdi. Ama filmde çıkarsa Ash yakalayamaz. Bildiğimiz üzere anime ile filmler bağdaştırılmıyor. Filmde olan şeyler animede olmamış gibi gösteriliyor. Umarım Ash Lucario ya da Riolu yakalar. Mega Lucario Ash'e çok iyi gider. Hem Ash'in Lucario'su olursa Şampiyon olabilir...
2 nesil sonra Ash'e Lucario vermek,pek olacağını sanmıyorum.Lucario Ash'e çok uygun olabilecek bir Pokemondu ama o fırsatı bence kaçırdı senaristler.
XY resimlerinde falan mega blaziken varsa mega lucario'da var sanki rakip gibiler o yüzden rivalin olacak gibi geliyor
Tersten de düşünebilriz.Eğer rival tarzı bir karaktere lucario verirlerse daha garip olur.Çünkü Ash geçen ligde lucario'ya karşı yeni savaştı.Ben Ash'i bir kez daha lucario'ya karşı savaştırmalarına karşıyım açıkçası.Ayrıca Ash'in mega lucario'sunun olması animeye inanılmaz bir renk getirir.Düşüncesi bile güzel :)
(14-12-2013, 01:17 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2 nesil sonra Ash'e Lucario vermek,pek olacağını sanmıyorum.Lucario Ash'e çok uygun olabilecek bir Pokemondu ama o fırsatı bence kaçırdı senaristler.
Lucario4. Nesilde gelmemiş miydi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5