Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Güçlü Pokemon Mewtwo mu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(23-02-2014, 02:03 AM)Lugikemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana göre arceus en güçlü pokemondur mewtwo abartılmış sadece animeye göre mewteo nun hareketleri arceusa işlemez oyundada arceusu nasıl kullandığına bağlı eğer oyundaki yani gerçek insana karşı değil oyuna karşı oynarsan arceusu herkez yener pokemon x and y de o su ve karanlık pokemonu mewtwoya sadece 2 kere vuruyor arceus karanlık plakasıyla dalarsa oyundada animedede yener bence mewtwoya mega gelmesi çok saçma olmuş o zaman diğer efsanelere de gelsin bence arceus hep en iyisi (bence mewto yu lugia bile zorlar)
Abartma lugia yı nereye zorluyo statlarına bak bir istersen
Bu hangisi daha güçlü başlıklarının saçma olduğunu düşünen benmiyim sadece.Oyun dışındaki yerlerde statlarıın bir önemi yok,Mewtwo Y'yi Genesect zorlayabiliyor,Charizard Articuno,Mewtwo yenebiliyor,Pikachu aynı şekilde Regice vs vs.
bu en güçlü mü kapışsalar hangisi kazanır gibi başlıklar sorular bencede çok saçma. Oyuna baktığınız zaman stat tür avantajı kimdeyse o kazanır. Animeye bakıldığında sonuç hiç bir zaman belli olmaz Pikachu gider Arceusu yener böyle bir durum var o yüzden saçma buluyorum bu tip konuları.
Su konulari gordukce bi fena oluyorum...ayy daraldim...oyy bayilazaaim....
Foruma yeni katılanların ilk uğrak yeri bu konular oluyor ama nedense bu yüzden yararlı olduğu söylenebilir.Neyse konu(!) dağılmasın.
Şu konuları bende hiç sevmiyorum . Çok saçma oyunlara bakarsak Hoppip bütün efsaneleri dağıtır. Ama animede yenilir. O yüzden sıkıcı bu konular . hadi Karakterlerin en iyisi konuları bir şey deyilde :D
Kısa ve öz olcak ama Arceus en güçlüsü bence
Bir klefki veya liepard ile tüm takımı dağıtabilirken, FEAR taktiği ile aron bir lv iken herkesi yenebilirken,
1lv rattata ile mewtwo, arceus gibi pokemonları yenebilecekken
Copycat rilou milletle dalga geçerken
Mewtwo yu arceus alır mı almaz mı gibi tartışmalara girmeyelim lütfen :P
İnsan doğasında var bu vs kavramı:) Bilmeyenler merak ediyor anlayışla karşılamak gerek,birazda forumda yeni olduklarından olabilir.Ekstra olarak şunu diyeyim,anime oyun gibi olsa neyin ne olacağı kestirilir bir heyecan kalmazdı:) Mesela Ash'in pikachusu onix yendiğinde nasıl heyecanlanmıştık hatırlarsanız:) O yüzden bence böylesi daha güzel kimin kimi yeneceği bellli olmuyor ayrı bir heyecan katıyor.
(23-02-2014, 10:31 PM)y4n3s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnsan doğasında var bu vs kavramı:) Bilmeyenler merak ediyor anlayışla karşılamak gerek,birazda forumda yeni olduklarından olabilir.Ekstra olarak şunu diyeyim,anime oyun gibi olsa neyin ne olacağı kestirilir bir heyecan kalmazdı:) Mesela Ash'in pikachusu onix yendiğinde nasıl heyecanlanmıştık hatırlarsanız:) O yüzden bence böylesi daha güzel kimin kimi yeneceği bellli olmuyor ayrı bir heyecan katıyor.
Farklı ve güzel yaklaşım bundan sonra bu olayı eleştirmicem :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7