Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Taso Sohbet Bölümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ArkadaŞlar 5 konudan 3 ünde taso muhabbeti var.Bende karıŞıklık olmasın diye konu açayim dedim.Pokemon tasolarıyla ilgili herŞeyi burda konuŞabilirsiniz.Pokemon kartlarını da konuŞabilirsiniz.Kurallara uyarak tabi.Konumuz sbttir.
TEŞEKKÜRLER TASOLAR HER ZMAN EN ZEVKLİ OYUNDU BNIM İÇİN BİLGİSAYAR BILE BU KADAR CEZBETMEMİŞTİ BENİ
ah o tasolar ömrümü verdim onlara sonra bi temizlik günü hepsi annem tarafından çöpü boyladı
yazıın tamamında büyük harf kullanmmazsan seviniriz. büyük harf bağırmak isyan etmek anlamına gelir.forum aleminde ve hiç hoş değildir.  :wink:
benimde çok tasom vardı onların bi şehri vardı :Jms: başkan pikachu :Jms: sonra bi gün annem tarafından şehir yıkıldı hepsi sonsuza kadar çöpe sürüldü :Jms:
benimkiler eskiciye gitti  :Jms: :Jms: :Jms: :Jms: :Jms: :Jms:
Bitane Wigglypuff kaldı sadece bende ;D Aman bu yaştan sora napcam zaten ama olsa satardım para kaznırdım fena olmazdı ::)
iğrenç gelebilir ama ben bundan 1.5 sene önce çöpte bi torba pokemon tasosu görmüştüm alcaktım annem aldırmadı şimdi olsa dinler miydim  Pikachu_17
(24-06-2009, 07:46 PM)Daca link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iğrenç gelebilir ama ben bundan 1.5 sene önce çöpte bi torba pokemon tasosu görmüştüm alcaktım annem aldırmadı şimdi olsa dinler miydim  Pikachu_17

:D ben bulsam direk çöpe dalar alırım :D snnkide şansszlıkmıs :D
Daha fazla tasom olsun diye deli gibi cips alırdım. Küçük boylar boş yok olmadığından içinde var mı yok mu diye yoklardım :big_smile:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10