Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Taso Sohbet Bölümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Evet gözden düşmüş olabilir ama hala o tasolar iyi para eder hala 2O..O00 bırakmayan hayranı var
Yarın Beyblade Metal Fusion başlıyor.Belki Fritolay Beyblade ile ilgili bir kampanya düzenleyebilir.
bakkal amcadan az azar işitmedik taso muhabbetine :))
ama o zamanlar biz çocuklarada hak vermeleri lazımdı muhterem bakkal amcaların taso çıkmadığı zaman baya bi üzülüp büyük hayal kırıklıkları içerisine giriyoduk malum :)
birde tasoların 3'lük 5'lik muhabbeti vardı ash için 1 yeni pikachu ve 1 de yeni nidoran vermiştim 5'erlikden 10 taso diyebiliriz şimdi çıksa 20 yaşını bitirmeme ramen cipslerini kendim yemesem bile alırdım güzel bi koleksiyon olurdu ne yalan :)
gene ben10 tasoları çıkmış :S
Arkadaşlar geçen gün kumsalda Psyduck Dev Tasosu buldum...nerden ve nsl geldiğini çok merak ediyorum :)
Evet tasolarla oynadığımız günleri asla bu teknolojik oyunalara tercih etmem. Malesef annem ve ablam boş yere dolabımda duruyor deyip bütün tasolarımı attı yaklaşık 7-8 sene önce. Benim için en acı gün o gün olmuştu hatta. İnanın çöpü bile karıştırdım ama bulamadım tasolarımı-kartlarımı.

[time]1332426593[/time] Tarihinde Birleştirildi.
(04-08-2011, 04:27 AM)CeYHunKinG link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bundan 6-7 sene önce tasoların alayı yokoldu nerde bilmiyom yok :S

Kesin senin de annen çöpe atmıştır ortalığı dağıtıyor diye.  Slobber Fire
(24-06-2009, 08:49 PM)KingJames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha fazla tasom olsun diye deli gibi cips alırdım. Küçük boylar boş yok olmadığından içinde var mı yok mu diye yoklardım :big_smile:



bende öyle yapardım ... hatta benım zamanımda cipsler bi ara 25O..O00 liraydıı bos yoktu hatta.... ben bi alırdıım 10 tane cipsleri yemezdım cocuklara verirdimm.. ama annem saolsun.. babamdan saklayayım derken koyduğu yeri unuttu... daha da bulamadımm... :((
bebek ıslak mendil kutuları varya rulo şeklinde ağzına kadar dolu vardı sonra hepsi kayboldu kuzenime gittim onda 50-60 tane vardı bana verdi yarıısını sonra bi arkadaşta 70 küsür tane verdi bana kuzenime de 20-30 tane verdi ben 5 yıldır özenle saklıyorum hepsini pikaçudan warttortle kadar bazıları yok tabi halam geçen kuzeniminkini çöpe atmış oyuncakalrın ıkaldırırken
karne alındığı gün (ayın 25i) önceen ingilizce hocamla konuşmuştum pokemonla ilgili sonra yüzsüzlük yapıp hocam varsa getirirmisiniz dedim adamın çocuğunda varmış monferno kartı ve 20 tane taso getirdi.
Küçükken binden fazla vardı ama hepsi taşınırken çöpe gitti :'(
Şu an elimde sadece iki zubat kaldı onlara da gözüm gibi bakıyorum :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10