Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Mega Evolutions
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
charizard y nin shiny hali super otesi bisi olur :D
Megalar neye göre geliyor sorusuna cevaben
https://www.ign.com/top/pokemon Burdakiler en populer 100 pokemon.Burdakilerin arasından şekil ve yine en populerleri seçilmiş.Bunların dışında birkaç tanede liste dışından kafalarına göre seçmişler.
Birde IzzyMemO arkadaşın dediği gibi megalara x&y adlandırılması yapılması mantıken mega evoların yalnız bu jenerasyona özel olduğu anlamına geliyor.Ki zaten megoevolar hikayede muhtemelen xerneas ve yveltal ile alakalı olacak.
Toplamda 28 mega gelmiş bulunmakta.
pidgeota mega gelse güzel olurdu
Şimdi oyunu oynayıp bitiren arkadaşlara MegaStonelarla ilgili bir sorum olucak. Oyunu bitirdim, Elite 4'u yendim, Battle Mansion da 20. Round'a kadar geldim, Rivali yendim, profosörle konuşup megaring'i upgrade ettim. Sabah 8-9 arası çıkan megastonelar benim oyunumda çıkmıyor maalesef. Scizor, Tyrinatar gibi pokelerin megastonelarını alamıyorum.. Eksik yaptığım bir şey mi var da taşlar çıkmıyor?

Edit: Sorun çözüldü. Sabah değil, akşam 8-9 arası çıkıyormuş. Saat ve tarihi sabah ve akşam olarak değiştirdiğim halde çıkmamıştı. Dün akşam saati ve tarihi değiştirmeden gittim. Taşlar yerlerindeydi.
Oyunda Prof.Sycamore'un Fire Stone gibi taşların Mega Stone'lara dönüşmüş olabileceği yönünde bir hipotezi var.
Ben AZ'in silahindan kaynakli oldugunu dusunuyorum.Yani onun aciga cikardigi enerji diger taslari kristallestirip farkli bir forma cevirdi.Bunlarda MegaTaslar iste...
Sayfalar: 1 2 3